Har bestilt frisørtime

 • 18.05.2017 kl. 07:36

Etter å ha fått deres mening om hvilken sveis jeg skulle få, var det litt delte resultater. På bloggen var det flest som ville jeg skulle klippe meg sånn:

Men på Instagram og IRL har jeg hørt andre meninger. Nemlig at jeg ikke skulle gå skulderlangt. Og dette har underbygget angsten min om at jeg skulle angre meg hvis jeg går så kort. Med mitt hår tar det nemlig evigheter å bli langt igjen og jeg har brukt flere år å få det så langt som nå.

Derfor har jeg bestemt meg for følgende sveis:Det blir jo litt kortere enn det og det ødelagte blir klipt vekk ved oppklipping. Fargen blir jo heller ikke så mørk men slik jeg har nå, brun med litt striper. Om jeg da etter hvert fortsatt vil gå skulderkort kan jeg jo gjøre det da. Tror dette kommer til å bli bra! Fredag om en uke skal det skje. Gleder meg veldig! Nå skal jeg straks på jobb. Har barnefri i dag tidlig og nå skal mitt voldsomme hår rettes igjen. Værgudene har skånet oss i går men i dag er det på en igjen med fullt regnvær. Jaja, grønt er det i hvert fall og fuglene synger flittig. Ønsker dere en flott torsdag og håper ikke du er for fyllesyk i dag;)

Howdy!

 

BESTEM MIN NYE SVEIS! GI DIN STEMME HER:

 • 13.05.2017 kl. 10:29

Lillegutt og jeg har våknet litt over 7. Jeg drikker kaffe og vi bare slapper av. Sola skinner og det hjelper sååå mye på humøret. Snart må håret vaskes og vi må ta oss en tur til biblioteket. Barna ville gjerne låne film og serie der. Så går turen videre til Askim hvor vi skal tilbringe en dag med venner. Min venninne som bor de har tatt skrittet for noen måneder siden. Hun har klipt det lange håret sitt på skulderlengde. Og det kler henne supergodt. Men hun har et helt annet hår enn meg. Hun har glatt hår som ikke er så innmari tykt som mitt er.

Hvorfor vurderer jeg egentlig å klippe meg?

Jo, av ulike grunner. De siste 8 cm av håret mitt er helt ødelagt. De floker seg og er umulig å gre. De splitter seg og brekker av. Det tar 100 år å vaske og tørke samt rette håret og det igjen gjør at jeg ikke har tid å vaske det ofte nok. Er jo glad i langt hår men akkurat nå føles det veldig urealistisk å ha det sånn. Håret er mer irritasjonskilde enn glede. Det slitte må uansett vekk. Har vel også brukt en dårlig varmebeskytende spray fra Catzi. Aldri bruk varmebeskyttende med olje i. Da blir håret svidd og ødelagt som aldri før. Nå skal jeg ta og bestille ordentlig varmebeskyttende fra Blivakker.no.

Men er så innmari usikker på om jeg skal klippe det og hvordan i så fall. Har "pinterestet" mye (istedenfor å ha googlet) og funnet følgende frisyrer. Hva mener dere blir finest på meg? Er livredd for å angre meg etterpå. Jeg har naturkrøller og håret mitt blir automatisk 5-10 cm kortere når det er tørt. Hater å ha kort hår! Kan dere se på disse frisyrene og gi meg deres mening?
Noe klipping skal det bli. Enten alt på en lengde, da cirka til kragebenet (lob). Eller til kragebenet og oppklipt. Eller litt lengre og også litt oppklipt (long layers).

Har så vanskelig for å bestemme meg, trenger deres hjelp! Du må gjerne velge flere. Ikke tenk så mye på fargen. Her er et bildet av meg i dag:

 


Trenger en forandring. Og håret må bli lettere å stelle med. Er spent på hva dere mener! Nå nyt denne herlige lørdagen. Jeg trenger alle stemmene jeg kan få!

På forhånd takk<3

 

Del gjerne på Facebook <3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#freshsister #blogg #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #hår #skulderlangt #skjønnhet #sveis #klipp

 

 Fresh fredag: stilen til Joanna Gaines

 • 12.05.2017 kl. 09:07

Denne damen er med i tv programmet "Fixer upper" på HGTV. Hun har den samme fargetypen som meg (dark autumn). Liker veldig godt stilen hennes og fargene hun bruker.  Litt "cowgirl" inspirert. Og ganske avslappet. Samtidig holder hun på med noe som jeg synes er noe av det beste her i verden: interiør og oppussing. Stilen har noen av de samme elementene. Hun bruker nesten alltid boots. Dette er jo fullt mulig her i kalde Norge. Sammen med olabukser og mye grønt, mørkeblått og brunt. Digger! Men se selv og legge gjerne igjen en kommentar om hva du synes om stilen hennes.


Joanna Gaines style
 

Hva synes dere? Inspirert? Eller tommel ned? Jeg skulle ønske at jeg var så naturlig brun som hun er. Ser jo så mye freshere ut da! Nå ønsker jeg dere en fresh dag, snart helg:)

RED SHOES - SUMMER DREAMS!

 • 02.04.2017 kl. 09:28

Inatt drømte jeg om røde åpne hæler. Med lakkerte tonegler. Det var så fint og fikk meg til å glede meg så utrolig til sommeren at jeg fikk lyst å lage et innlegg om dette til dere! So here it goes:

Ice cream in cone


 

Får ikke dere lyst på sommer da? På lakkerte tonegler, røde sandaler, spaserturer i parken med en is i hånden?

#sommer #rødesko #park #solskinn #is

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

 

Jeg skal i bryllup - what to wear?

 • 14.03.2017 kl. 13:43

 

Her liker jeg å bruke min klesapp "ClosetSpace". Digger den. Jeg brukte en søndag på å ta bilder av alle mine klær (nå kommer jeg på at jeg må oppdatere den). I tillegg kan man legge inn bilder lastet ned fra nettet. Appen sørger for at du kan sortere klærne etter kategori eller farge. Du kan sette sammen outfits og legge de inn i en kalender. Og du kan legge til ulike tags for anledning og vær. Det er så fantastisk! Nesten som å leke med dukker. Bor fortsatt en liten jente i meg. 

Når jeg tenker på hva jeg skal ha på meg i ett bryllup, er det flere ting å ta hensyn til. Min kjæreste er forlover og han må jo muligens passe fargemessig til brudeparet og blomstene de har valgt. Siden dette ikke var bestemt enda har vi avtalt å kle oss neutral. Grå, svart, og beige. En annen ting å ta hensyn til er jo at en ikke vil være finere enn bruden. Og heller ikke kle seg i hvitt. Siden bryllupet er i mars regner jeg med at det kommer til å bli ganske kaldt. I tillegg har jeg trang økonomi og kan nesten ikke kjøpe meg noe. Takk og pris for min basisgarderobe da. Bruke en av de lille sorte kjolene og resten blir neutral. Det eneste jeg mangler er nude pumps. Lurer veldig på om jeg skal bestille slike mens jeg egentlig ikke har råd. What to do? What to wear?

Ønsker alle dere en flott og stilfull tirsdag!

#mote #bryllup #bryllupsgjest #stil #klassisk #tidløs #LBD #littleblackdress #alenemor #budsjett #klesapp

BASISGARDEROBE À LA NICOLE!

 • 04.02.2017 kl. 09:41

Disse 10 ting bør hver kvinne ha i sin garderobe. Alltid ha noe passende å ha på til hver anledning, er ikke det et mål? Jeg tenker også hva min datter bør ha med som garderobe når hun en dag flytter ut. Når hun ikke vokser lengre er det greit å ha de klassiske plaggene som aldri går av moten. De må gjerne ha en god kvalitet, men må ikke. Se here it comes:

1. En klassisk hvit tskjorte2. en klassisk hvit bluse3. mørke jeans, disse er brukbare i flere sammenhenger4. en klassisk fin blazer
 
5. en klassisk LBD little black dress á la Audrey Hepburn

6. en klassisk pump

7. en mønstret bluse med litt farger


8. knehøye støvler

 


9. klassiske sorte penbukser


10. et klassisk "pencil-skirt"  -  sort skjørt i knelengde

Dette er min versjon av de 10 essensielle klesplagg. Har du de på plass har du alltid noe å ha på deg. I tillegg trenger du nude undertøy, sorte strømpebukser, kanskje noen kardigan og flate sko, for eksempel ballerinasko eller pene joggesko. En sort ullkåpe skader heller ikke. Siden jeg har vokst opp i Europa med en far fra Paris og en mor fra Tyskland, samt at jeg har bodd i USA er nok mine tanker om garderobe litt mer klassiske og konservative. I fritiden kan man jo kle seg mye mer avslappet eller rocka. Men om disse ting er på plass kan du gå i bryllup, begravelse, på jobbintervju, i banken og så videre. Du vil da oppfattes som sofistikert og velkledd. Som noen som forstår de sosiale kodene og du vil få mer respekt. Angelina Jolie for eksempel som også er halvt fransk bruker en klassisk klesstil. Hun ser alltid utrolig vakker og sofistikert ut. Jeg eier det meste av basisgarderoben, bortsett fra høye sorte støvler. Måtte kaste mine siden glidelåsen ble ødelagt. Har bygd opp denne garderoben over flere år.

Nå må dere nyte lørdagen deres, ikke stresse for mye<3 Vi får snart besøk her samt at lillegutt skal til frisøren. Howdy;)

#mote #basisgarderobe #klassisk #lbd #alenemor  

 

En kjole - tre julebord

 • 04.12.2016 kl. 07:22

Nå er jeg invitet til en haug med julebord, som sikkert mange av dere.

Og jeg liker alltid å spare penger, spesielt i juletider.

Har en LBD "little black dress" som jeg elsker å bruke.

Og den går det an å style på forskjellige måter.

Noen av dere har kanskje lurt på hvor det ble av meg i går. Jeg skal bare si at

jeg har gått ned to kilo og jeg var for dårlig for å drikke kaffe engang.

Migreneanfall og hele dagen ble borte. Men kroppen trengte det visst.

Så her kommer mine tre forslag, til en og samme kjole:

 

Med sequin blazer og gullveske:

 

 

 

Med belte og passende sko:

 

 

 

Med statement smykke og røde negler:
#lbd #julebord #smykke #blazer #mote #alenemor

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

Ansiktsbehandling trippel-tec anti-wrinkle

 • 26.11.2016 kl. 09:51


 

*IKKE REKLAME

I går var jeg på The Well igjen, bruke opp gavekortet mitt.

Heseblesende kom jeg inn døren, ikke akkurat sinnstilstanden til en avslappende spabehandling. Hehe;)

Men igjen kom jeg inn og ble glad og rolig av den behagelige musikken og stemningen.

Hudterapeuten tok meg imot. Hun var svensk og kjempesnill.

I resepsjonen måtte jeg fylle ut et skjema og krysset av for "Klaustrofobi".

Skjønte ikke helt hvorfor da.

Jeg tok av meg genseren og la meg på behandlingsbenken. Dempet belysning, gode lukter.

Hun forklarte at hun ville bruke en maskin som lager en litt ekkel høy lyd. Og det var sant, lyden var ekkel. Men hva gjør man ikke for skjønnheten.

Veldig flink dame.

Jeg slappet godt av mens hun kjørte og skrapte litt over ansiktet mitt med maskinen som hørtes litt ut som et tannlege bor.

Det gikk helt greit og varte kanskje i fem minutter.

Husker ikke alt hun gjorde men hun smurte på en maske og masserte den inn med strøm. Dette var veldig behagelig. Føltes bare som en ansiktsmassasje.

Etterpå la hun på en maske som da kunne være litt klaustrofobisk å ha på. Den var i to deler og hun svarte på alle mine spørsmål og forklarte godt.

Litt ubehagelig og klaus var det, men ikke ille. Som sagt hva gjør man ikke for skjønnheten;)

Til slutt smurte hun meg inn med noen greier, også på halsen og brystet.

Hva kan jeg si. Huden min er fantastisk nå.

GLOWEMBER<3


 

Den er renset fra urenheter og døde hudceller. Den er glatt og føles fantastisk. Helt amazing.

Rynkene er redusert. Dette kan anbefales på det varmeste! Nå i november har de 20% på alle ansiktsbehandlinger.

"5 teknologier i 1 maskin er en unik kombinasjon av aktive stoffer, berøring og teknologi.

Nærende og fuktighetsgivende behandling som øker kollagenproduksjon og umiddelbart glatter ut linjer og rynker. Består av 3 ulike teknologier som lifting, lysterapi og oksygen. Tilsvarer Pro-Collagen Quartz lift facial som er uten apparat."

For en luksus! Elsker altså! Tror nå hvor jeg begynner å bli eldre skal jeg unne meg noe slikt av og til. Prioritere huden min litt.

Det er så mye man kan gjøre, og helt uten kniver og sprøyter. Bare med pleie.

Det er bare superdigg at vi bor kun 10 minutter unna "The Well". Et privilegium.

Og jeg er glad og takknemlig for at jobben min har gitt meg gavekortet i fjor samt at min kollega var så snill og ga meg sitt i tillegg.

Hun følte seg ikke komfortabel med å dra dit. Men jeg kan bare si at det er INGENTING ukomfortabelt med en massasje eller ansiktsbehandling.

Det er bare fantastisk og herlig.

Må bare se meg selv i speilet nå, kjenne på min rene, glatte og fornøyde hud. Love it<3

En luksus alle alenemødre og mødre bør unne seg. Ta en pause fra alt.#wellness #spa #thewell #ansiktsbehandling #trippeltec #antiwrinkle #ansikt #hud #hudpleie #alenemor #kropp #helse

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre! 

 

 

 

Julefantasier...I have a dream...

 • 23.11.2016 kl. 07:24

Tror jeg må ha mye feber om dagen fordi jeg fantaserer om røde kjoler, forlovelse, slott, sjampanje og jul.

Har ikke kjæreste engang så det er nesten ikke vits å drømme om forlovelse heller;)

Jeg drømmer om å ha noe å feire. Å være prinsesse, bedt på dans på slottet.

Må ha høyt feber for dette er bare ridiculous.

Eller kanskje ikke. Kanskje jeg bare er flau over at jeg har små jente prinsesse fantasier.

Jeg ønsker meg en fin jul, noe å feire, en kjæreste, en rød kjole. Og jeg elsker fine bilder.

Hva tenker dere på når dere ser på disse bildene?

Ønsker alle sammen en fin dag! Akkurat hadde det vært en drøm å bare bli frisk.#jul #juletre #sjampanje #rødkjole #rødenegler #alenemor

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

Hvordan du styler en beige cardigan

 • 27.09.2016 kl. 07:07

God morgen:)

Nå hvor det begynner å bli kaldere i luften føler jeg for å pakke meg inn i noe mykt, deilig og varmt. Og jeg elsker cardigans!

Jeg har dem i ulike farger men nå har jeg lyst på en beige eller lysebrun. Herlig, jeg gleder meg!

Hva er bedre enn å slenge på seg en varm cardigan over blusen eller t skjorten på jobben og drikke kaffen sin mens man jobber i vei?!

For at det ikke skal bli for kjedelig har jeg lett lit etter inspirasjon på Pinterest i går.

Se her:

Så det må bli slitte skinny jeans, noe hvitt under og noen kule, beige sko?!

Ha en herlig dag dere. Keep warm!

 

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

#cardigan #mote #beige

 

Life is too short to have boring hair!

 • 06.09.2016 kl. 11:00

Da er tiden inne for at jeg føler for en forandring på håret. Ja, jeg vet, håret mitt er kjempefint nå men jeg føler det er litt kjedelig.

Lover at det ikke blir noen drastisk endring altså.

I tillegg ønsker jeg meg et nytt klipp. Håret har bare fått lov tl å bli like langt overalt.

Blant annet fordi jeg har fått tynnere hår og når jeg da hadde det klipt opp så ble det for tynt.

Og det er så boring! Jeg kjeder meg. Håret er mer kjedelig og ordentlig enn jeg er.

Etter jeg tok fargeananlysen er jeg blitt helt besatt av Penelope Cruz som har akkurat samme fargetypen som meg (Deep Autumn).

Jeg bare digger stilen hennes og hvordan hun integrerer de anbefalte fargene i garderoben og sminken. Og håret.

Har fått en hel samling med insprasjonsbilder av henne og på mange har hun så ekstremt vakre, karamelfargete striper.

Og klippet hennes som består av "long layers".

Har så lust på karamel fargete striper, bare sånn fem, seks stykk. Noen lysreflekser, som ikke gjør så mye ut av seg.

Og alenemammaen som jeg er, økonomisk og alt, kjøper jeg nok en pakke med bleking som både datteren min og jeg kan få striper av.

Håper det er nok da. Jeg pleier å ta noen striper på henne, siden hun er blitt mørkblond, men er finest med lyst hår.

Hår er gøy!!! Kommende helg får jeg fri fra alt, jobb, barna og kjæresten. Virker som perfekt timing for å ta det.

Ja, jeg er såå klar for en forandring. Bare lurer på om jeg skal ta 630 eller 834. Noen som vet?

Her kommer mine insprasjonsbilder for håret.

Herlige bilder!

Gleeeder meg! Får jeg en forandring på håret, så kjenner jeg at jeg lever.

Ha en vakker tirsdag:) Kanskje noen flere er lr for en forandring nå hvor høsten er her?

 

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss.

 

#freshsister #skjønnhet #hår #striper #klipp #karamel

 

 

 

 

 

Hvilken brille skal jeg velge?

 • 23.08.2016 kl. 19:11

Dere må hjelpe meg!

Jeg må se sannheten i øynene: I need glasses.

Allerede for to år siden tok jeg en synstest. Den viste at jeg trenger briller både for å kjøre bil og for å lese.

Composite image of smiling hipster woman holding book belt
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Mye vondt i hodet og i øynene i det siste har tvunget meg til å ta tak. Etter mye tenking har jeg bestemt meg for progressive briller, istedenfor 2 par ulike.

Det at de er fryktelig dyre har hindret meg i å kjøpe, men nå har jeg oppdaget en nettside som påstår de kan gi meg dem til 395,- inkludert alt.

Nå må jeg bare finne riktig modell og farge.

Siden jeg kler varme farger, bør jeg muligens velge en som er brun. Men jeg kler også svart så det er en mulighet.

Min ansiktsform er oval og jeg kler nok briller med ovale og runde former, som er litt store.

Beklager utrolig dårlige bilder, på grunn av tekniske problemer med paden min får jeg ikke tatt bedre nå.

Hvilken modell skal jeg velge?

 Vær snill og legg igjen en kommentar med din favoritt! Det hadde virkelig hjulpet å høre noen andre meninger.

Tusen takk og jeg håper dere har en fantastisk avslappende kveld:)

#freshsister #brille #helse #mamma #syn #mote #innfatning #blogg #mammablogg

 

Fargeanalyse på meg

 • 21.08.2016 kl. 10:33

Tro det eller ei, analysen på meg selv var ganske vanskelig.

Jeg er nemlig mellom varmt og kaldt. Lenge har jeg visst at jeg er en høsttype men også har jeg en del vintertype i meg. Nemlig er det noen farger for høsttypen som ikke kler meg og derimot en del av de klare kaldere vinterfargene.

Har en varm undertone i huden, grønn brune øyer og brunt hår.

Så endelig vet jeg nå at jeg er en deep eller dark Autumn.

Se her:Men allikevel synes jeg det er ganske vanskelig å kle meg etter disse fargene. Veldig mye i min garderobe er svart og grått.

Hvordan skal jeg kle meg i alle disse fargene uten å se ut som en klovn som har paret seg med en regnbue?

Noen forslag?

Enn så lenge prøver jeg å bruke Penelope Cruz som et stilikon. Hun gjør en ganske god jobb!Ha en fin dag videre!

#fargeanalyse #deepautumn #høsttype #farger

  

Jeg har fargeanalysert datteren min

 • 17.08.2016 kl. 19:48

Hvem vil se utvasket og syk ut vel? Har man på seg feil farger og feil hårfarge eller sminke så kan man se ordentlig dårlig ut.

Etter sønnen min har jeg nå også analysert datteren min. Hun har mellomblondt hår, som noen ganger kan virke rødlig og brune øyer.

Huden har en varm undertone.

Hun er altså en soft autumn tror jeg. Kan være kjekt å vite.

Fargene under til venstre kler henne veldig godt mens fargene til høyre for eksempel svart gjør henne veldig blass.

Gøy dette med fargeanalyse! Dere må gjerne sende meg bilder, så kan vi finne ut sammen hvilken type personen er.

Ha en vakker kveld! Her går det i forberedelser til skolestart i morgen og jeg har 2 spente barn. Kjøpt bokbind, lineal og nye klær til guttungen i dag og sekken fra i fjor nyter en omgang i vaskemaskinen.

Den ene begynner i 3. klasse og andre faktisk på ungdomsskolen! Så sommerfuglene er på plass;)

#fargeanalyse #softautumn #skolestart #alenemamma #farger #klær

 

Jeg har fargeanalysert familien min

 • 16.08.2016 kl. 08:13

God morgen!

I helgen har jeg befattet meg veldig mye med årstids fargeanalyse. Har gjort det for en del år siden og funnet hvilke årstider våre familiemedlemmer har. Men det viser seg at hver årstid i tillegg er delt inn i tre til fire typer : soft, clear og deep.

Dette hadde jeg ikke gjort før men for å virkelig vite hva som kler en må man finne den nøyaktige typen.

Først sønnen min:

Han har hårfargen "ashbrown with ash blond highlights" og grå blå øyer. Hudfargen har en blå undertone. 

Resultat fargeanalyse: min sønn er en `soft summer`. Dette hjelper meg når jeg skal kjøpe klær til han. Han er jo selvfølgelig ikke så begeistret for rosatonene men lilla er akseptabelt på den ene eller andre t skjorten.

Jeg kan absolutt bekrefte at han ser forferdelig ut med fargene på høyre siden mens fargene på venstre siden bringer ansiktet hans til å stråle.

Man kan jo selvfølgelig tak det hele et hakk videre og printe og laminere fargekartet for å ha det i veska i tilfelle man skal kjøpe klær til dem. Føler meg ganske nerd når jeg gjør sånne ting men det er jo så utrolig gøy da!

Ha en god dag IDAG! Hilsen, Nerdenicole;)

#fargeanalyse #softsummer #mamma #farger #sønn

Bevare verdigheten på jobben i varmen?

 • 15.08.2016 kl. 15:31

 

Leste på Jodel om dagen: Ett minutts stillhet for alle med svart langbukse i dag haha;) Kunne ikke sagt det bedre.

Er nødt til å jobbe og elsker det. Må jo forsørge de små. Også vil jeg gjerne være et så godt forbildet som jeg kan være.

Alle dere alenemammaer som er kontorrotter og eventuelt også har med kunder å gjøre! Dette spørsmålet stiller jeg meg selv hver eneste sommer. Hvordan bevare verdigheten på jobben i varmen? For hvem har lyst å svette unødvendig mye? Men det finnes regler. Jeg vet ikke hvor de kommer fra, men ved noen klær sier magefølelsen helt klart nei.

Så nå har jeg bestemt meg å skrive ned disse uskrevne reglene en gang for alle.

Eller ikke skrive men vise:) Og siden jeg skriver en kvinneblogg begynner jeg med tips for oss kvinner. Om noen menn ønsker tips, så må dere si ifra!

Så her kommer `helst ikke` klær og `ja` klær. Men ta det med et smil da;)

 

Helst ikke:

Pretty blonde woman wearing shorts

 

Woman feet in flower sandals.

 

Smiling brunette woman

 

Ja:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kall meg konservativ eller hva du vil men du vil se at du føler deg mer avslappet på jobben og du kommer til å få mer respekt hvis du følger disse reglene.

Mener altså: ikke vis tær, skuldre eller mage, uansett hvor varmt det måtte være. Helst ikke bruk shorts, heller skjørt.

Sikkert noen som er uenige her;) Ønsker dere en fantastisk dag i sola!

Del er lov å dele;)

Alle klær og sko som jeg foreslår er funnet på http://Zalando.no.

#mammablogg #mote #klær #sommerklær #verdighet #jobb #kleskode #sommer #sol #varme

 

 

Olivia Palermo klassisk høststil

 • 13.08.2016 kl. 10:15

Personlig bryr jeg meg ikke mye om trender. Verken i mote eller interiør. Utover det som jeg automatisk blir inspirert av fordi man ser mye av det i en periode.

Jeg liker heller en klassisk, tidløs stil.

Også blant annet fordi trender har så mye med bruk- og kast samfunnet vårt å gjøre.

Liker da mye bedre noe av god kvalitet som man kanskje har livet ut om man tar godt vare på det. Det er min filosofi. Jeg liker også å kjøpe ting brukt om de er i god stand.

Min stil inspirasjon får jeg fra Olivia Palermo, Kate Middleton, Victoria Beckham og Mila Kunis.

Jeg prøver å se på kvinner som har lignende farger som meg.

Her litt høstinspo fra Olivia. Disse er ikke de nyeste bildene og det er helt bevisst. Mange av de nye trendene liker jeg ikke.

Jeg liker en stil som jeg kan bruke som mamma, på kontoret og ute. Som holder meg varm men også er stilig.

#mote #inspo #stil #høst #klassisk #oliviapalermo

Dagens outfit - høstfarger

 • 11.08.2016 kl. 15:59

colourful leaves in autumn or fall
Licensed from: clearviewstock / yayimages.com

Grape
Licensed from: klenova / yayimages.comNyt denne fine høstdagen!

#mote #outfit #alenemamma #høst #farger

Hvordan bevare verdigheten på jobben i varmen?

 • 03.06.2016 kl. 13:34

Leste på Jodel om dagen: Ett minutts stillhet for alle med svart langbukse i dag haha;) Kunne ikke sagt det bedre.

Er nødt til å jobbe og elsker det. Må jo forsørge de små. Også vil jeg gjerne være et så godt forbildet som jeg kan være.

Alle dere alenemammaer som er kontorrotter og eventuelt også har med kunder å gjøre! Dette spørsmålet stiller jeg meg selv hver eneste sommer. Hvordan bevare verdigheten på jobben i varmen? For hvem har lyst å svette unødvendig mye? Men det finnes regler. Jeg vet ikke hvor de kommer fra, men ved noen klær sier magefølelsen helt klart nei.

Så nå har jeg bestemt meg å skrive ned disse uskrevne reglene en gang for alle.

Eller ikke skrive men vise:) Og siden jeg skriver en kvinneblogg begynner jeg med tips for oss kvinner. Om noen menn ønsker tips, så må dere si ifra!

Så her kommer `helst ikke` klær og `ja` klær. Men ta det med et smil da;)

 

Helst ikke:

Pretty blonde woman wearing shorts
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

 

 

Woman feet in flower sandals.
Licensed from: iofoto / yayimages.com

 

Smiling brunette woman
Licensed from: stryjek / yayimages.com

Kall meg konservativ eller hva du vil men du vil se at du føler deg mer avslappet på jobben og du kommer til å få mer respekt hvis du følger disse reglene.

Mener altså: ikke vis tær, skuldre eller mage, uansett hvor varmt det måtte være. Helst ikke bruk shorts, heller skjørt.

Sikkert noen som er uenige her;) Ønsker dere en fantastisk dag i sola!

Del er lov å dele;)

Alle klær og sko som jeg foreslår er funnet på http://Zalando.no.

#mammablogg #mote #klær #sommerklær #verdighet #jobb #kleskode #sommer #sol #varme

 

 

 

 

Freshsister

Her kan du regne med vegetar oppskrifter og du kan lese om min historie og hverdag som fransk/tysk alenemor. I tillegg har jeg en master i interiørarkitektur og ønsker å inspirere deg. Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no