ET LIV PÅ REISE

 • 30.04.2017 kl. 08:46

Rear view of hipster woman holding suitcase
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Drømmer om et liv på reise. Og det er faktisk muligheter for det. Har alltid vært utrolig glad i å reise og har prioritert det mye i 20 årene mine. For et halvt år siden fikk et tilbud om samarbeid med et firma som hadde gjort det mulig å kun jobbe på nettet. Det var ikke aktuelt for meg den gangen siden jeg elsker jobben min på arkitektkontoret og jeg også har barn. Men om 4 til 5 år, da er det faktisk mulig for meg. Da har eldste flyttet ut og yngste kunne byttet samværet til 2 uker hos meg og 2 uker hos pappaen sin. Da kunne jeg vært på reise to uker i måneden. Og to uker hjemme.

Young woman writing at sidewalk cafe
Licensed from: moodboard / yayimages.com

Denne livsstilen kommer vi til å se mye mer av. Unge mennesker kommer til å ha med seg laptopen og reise til hvor de vil. Noen har vel et fast bosted i tillegg, noen ikke. Og man kan tjene fett på nettet om man gjør det riktig. Siden jeg har hatt barn siden jeg ble 30 har jeg vært fryktelig underernært når det gjelder reiser. Jeg ville nok antagelig ikke levd denne livsstilen livet ut, for jeg er ikke 20 år nå. Men for en periode hadde det vært fantastisk. Barna kunne av og til joine meg på en reise, det hadde de med sikkerhet likt. Og til slutt kunne jeg ha plukket meg et land i Syden hvor jeg liker meg best, kjøpt eller leid meg noe der og blitt halve året. For den norske vinteren tar virkelig knekken på meg.

Beach on Bali
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

Det er mange muligheter for å tjene penger over nettet. Veldig mye forskjellig som kan gjøres. Coaching over Skype, å skrive artikler og magasiner, å selge varer, å blogge, å selge tjenester av all mulig art. Det går til og med an å være interiørarkitekt over nettet. Og mye mye mer. Om dette hadde stått for tur nå vet jeg ikke engang hvor jeg villet reise først. Jo kanskje til Thailand og Bali. Eller Kuba. Mexiko. Et sted hvor det er rolig og masse sol. Bare for å lande litt. Dette skriker jetlag deluxe! Men det gjør jo ingenting. Da hadde jeg hatt så mange fine bilder å ta og så mye spennende å fortelle. Hjertet mitt åpner seg for å ta inn alt det flotte. Må være sigøynerblodet i meg.

Cafe terrace in Paris
Licensed from: dutourdumonde / yayimages.com

Bare denne friheten. Å kunne reise hvor man vil. Jeg er så ferdig med å være låst til et sted. Men jeg skjønner at det er det beste for barna. Drømmene mine har forskjøvet seg fra å bo i hus med mann, barn og hund til å være fri og leve på reise. Sjeleglad for at vi ikke har skaffet oss hund nå. En har vel ulike sider og lengsler. Etter et liv på reise kan det det hende at jeg lengter tilbake til å være på et sted. For meg er det ganske så tøft å være bundet til et sted hvor jeg er ulending, hvor jeg fryser bestandig og hvor folk egentlig ikke vil ha meg. Fordi jeg er annerledes. Føler meg ganske ferdig med det. Alle disse mennskene som bryr seg mest om hva naboen tenker om dem.

Jaja. Tankene er frie og vi kan drømme oss bort til hvilken som helst plass og situasjon vi måtte ønske. Egentlig ganske fantastisk. For meg er det å drømme en måte å komme i kontakt med meg selv på. Etter jeg har mistet meg selv i mange år. Akkurat nå drømmer jeg ikke engang om en partner eller kjærlighet. En partner måtte ha de samme drømmene som meg ellers er det bare en faktor til som hadde bundet meg hjemme. Så, prøv å fange meg! Spørs om du vil lykkes;)Amen;) Ha en vidunderlig fin dag! Kommentarene funker fortsatt ikke, men kommenter gjerne på Facebook! Hva er dine drømmer? Ditt drømmeliv?

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor  #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #reise #nettjobb #drømmer

 

FRESHSISTER BLOGGEN FYLLER 1 ÅR!!!

 • 29.04.2017 kl. 09:15

celebration
Licensed from: Kuzma / yayimages.com

Da har vi altså kommet helt hit. Det har gått ett år siden mitt første innlegg på denne bloggen! Utrolig gøy! Det er dessverre ikke mulig å kommentere akkurat nå på grunn av en teknisk feil. Vi jobber med å fikse den. Nå må jeg jo nesten komme med et tilbakeblikk på dette året. Og takke dere lesere. Dere er mine skatter og uten dere hadde bloggingen min ikke vært vits i. Så tusen tusen takk for alle de fine kommentarene, at dere tar del i livet mitt, heier på meg og gir meg konstruktiv kritikk når det trengs. Her kommer et tilbakeblikk på året:

Mitt første innlegg: Dra på date med gigantisk kvise? Hehe;)

gigantisk kvise
 

Mest leste innlegg: Har du noen gang sett en høysensitiv? Dette innlegget møtte stor respons hos både høysensitive og ikke høysensitive. Fint å kunne bidra til litt informasjon rundt dette tema.

Tøffeste innlegg å legge ut: Det har vært mange tøffe innlegg. Sjeldent har jeg grått så mange tårer. Det har kostet meg mye mot å dele alt dette men det har vært veldig helberedende og katarsisk. Det allertøffeste må ha vært Når din søster blir narkoman.

Flaueste innlegg: 10 ulemper med store pupper var også mye lest og delt;)

Høydepunkt: Det har vært mange høydepunkter. Vanskelig å trekke frem noe. Et høydepunkt har vært når jeg nylig fikk et så utrolig fint kompliment om meg og bloggen "Jeg leser bloggen din fordi du er så utrolig positiv!". Det er kanskje det fineste. Føler ikke at jeg alltid er så positiv men det å kunne gi dere lesere noe er det viktigste for meg. Man kan kalle det høydepunkt når flere firmaer tilbyr meg samarbeid. Når jeg har et innlegg som mange hundre leser. Når jeg har inspirert et eneste menneske som går gjennom en vanskelig tid. Høydepunkter for meg er "møter med medmennesker". De gir meg mest. Så klart er det også deilig å få komplimenter "du har et levende språk", "du skriver veldig bra" og så videre. Men dette handler ikke egentlig om meg. Det handler om "oss"<3

Verste opplevelse: Det må være to ting. En "bekymret mor" fra skolen vår har misforstått et av mine innlegg og tok det på seg å rapportere meg til barnevernet. Istedenfor å kontakte meg. Har ikke ord. Dårligst opplevelse nummer to var når jeg la ut innlegget Jeg vurderer å bli veganer hvor jeg ble beskyldt å gi barna mine spiseforstyrrelser og gjøre dem til narkomaner. Igjen: jeg har ikke ord.Alt i alt et heftig år. Mange ganger har jeg blitt bedt om å legge ned bloggen eller vurdert det selv. Heldigvis har jeg ikke gjort det. Noen ganger blir målet til mens vi går veien. Jeg har fått noen helt nye ideer for en fantastisk livsstil som aldri hadde vært mulig uten bloggen. Kommer til å dele disse tankene og drømmene med dere snart. I tillegg har bloggen vært en terapi for meg. Det var godt å komme ut av skyggene og fortelle høyt om mine verste opplevelser, offentlig. Bloggen har ført meg nærmere min egen mor<3 Det var utrolig godt og vi kan snakke mer åpent med hverandre nå. Jeg tør å være mer ærlig og også si hva jeg trenger.

Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker og blitt mye mer selvsikker. Har fått et ventil for min kreativitet. Utrolig mange dører har åpnet seg og jeg kunne ikke gå gjennom alle. Har rett og slett ikke tid ved siden av jobben og barna. Men kanskje i fremtiden? Noen ganger må man bare følge sin lidenskap så skjer det ting en aldri har våget å drømme om. Jeg er blitt mye bedre kjent med meg selv. Har lært så mye, også om andre mennesker. Dette har vært en utrolig reise. Og den har nettopp begynt. Jeg sier bare et stikkord: stedsuavhengig livsstil!

Kunne fortsette å skrive i evigheter men nå vil jeg bare sende dere en diger takk! Hurra for dere som går denne veien med meg<3 Ha en fantastisk dag, her skinner sola fra en skyfri himmel:)

Dessverre er det ikke mulig å kommentere på bloggen akkurat nå på grunn av tekniske problemer. Kommenter gjerne på min Facebook side!

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #blogg #ettår #storepupper #rusmisbruker #søster

 

 

Gapet mellom drømmelivet og realiteten

 • 28.04.2017 kl. 06:58

Det å leve i en fantasiverden, det er jeg god til. Jeg er flink til å drømme. Ja. Men realiteten er en helt annen. Vi liker å drømme oss bort når livet ikke er så flott nå. Det er gode elementer i min hverdag og det er dårlige. Det er gode faser og dårlige. I dårlige faser blir det en opphopning av dårlige hendelser. Når vi føler oss dårlig så tiltrekker vi en masse dr*tt. Fokuset blir på de negative tingene. De blir blåst opp og snakket om. De blir tenkt over og plukket fra hverandre som kyllingkjøtt. De blir beklaget og jamret over.

Er god til dette der. De dårlige fasene er min komfortsone. De gode gir meg nesten litt angst. Fallhøyden blir så stor. Guri. WTF. De siste dagene og spesielt i går har jeg ikke fått til noe innlegg. Det var som om munnen min var teipet igjen og hendene bundet bak ryggen. Jeg ville så gjerne men ingenting kom ut. Det ble ikke mer enn rare lyder av en kneblet og bundet kvinne som ligger på gulvet og vrir seg. Ja, jeg vet at jeg er dramatisk. Uhyggelige mennesker liker å si til meg at jeg synes synd på meg selv.

Men jeg sier nei. Se det fra en annen vinkel. Jeg liker å skrive og stammer fra en teaterfamilie. Jeg liker å sette ting på spissen og bruker bilder til å beskrive følelser og tilstander. Det betyr ikke at jeg synes synd på meg selv. At jeg er utakknemmelig. Det betyr ikke at jeg lager drama. Jeg hater drama. Noen ganger blir jeg bar så overveldet av livet at jeg blir målbundet og handlingslammet. At kreftene ikke går i riktig retning. For å samle energien og kreftene i en eneste konsentrert lysstråle må jeg ha alenetid. Hvor ingen distraherer meg. Stå opp tidlig. Som nå, kun alene med mine tanker. Det er der jeg liker meg selv. Ikke denne masende utgaven av meg. Meg på mitt beste. Nå kjenner jeg sjelefred og at jeg kan gå fremover. Om jeg vil fremover må jeg først være enig med meg selv i hvilken retning jeg skal gå.

Blir dere noe klok av dette innlegget? Jeg vet ikke.

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #drømmeliv

 

Not my circus - not my monkeys

 • 26.04.2017 kl. 10:19

I dag er jeg så ubeskrivelig sliten at jeg nesten ikke vet hva jeg skal skrive. Søvnmangel deluxe. Sover så dårlig i stuen at jeg snart ikke vet hva jeg skal gjøre mer. Etter to netter er jeg helt ferdig. Først på fredag har jeg muligheten til å henge opp gardinene. Og jeg frykter at det ikke vil være nok det heller. Stuen er bare ikke noe soverom. Uansett hvor mye jeg lufter før leggetid så er luften varm og tørr. Det er apparater som bråker, klokker som tikker og det er så lyst som om det var dag.

Nå jamrer jeg noe helt fryktelig men er ganske fortvila nå. Er jo så sensitiv at jeg oppfatter alle mulige signaler fra omverdenen og de kan forstyrre min søvn. I tillegg prøver noen andre mennesker å dra meg inn i problemene sine og dramaet sitt. Det er ikke alltid en kan skjerme seg 100% fra det. En sårende melding som er sendt og skaden er gjort. Sagt er sagt og det blir ikke glemt med en gang.

Nå har jeg heller ikke mye å gå på i denne uken uten søvn så jeg kan bare innstille meg på at denne uken blir dr*tt. Sorry for uttrykket. Det er ikke lett å være positiv og spre glede og energi når en er helt på bunn. En liten bønn: ikke gjør ting bare for å såre noen andre uten å tenke grundig gjennom det først. I hvert fall ikke når du er sint og frustrert. Det er nemlig da steinalderdelen i hjernen overtar.Ha en fin onsdag! Sola skinner her og det er herlig å se:)

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

Min plan for uke 17

 • 25.04.2017 kl. 10:24


 

Jeg vet at det er tirsdag allerede. Men her kommer min plan for denne uken:

Mandag, 24.4. Medarbeidersamtale, Fysioterapie siste gang, bestille mat

Tirsdag, 25.4.  svare samarbeidspartner, maten blir levert, betale regninger

Onsdag, 26.4. bestille nye joggesko, bestille fotballtøy

Torsdag, 27.4.yoga

Fredag, 28.4. fridag:), møte på skolen, kurs, sjekke selvgivelsen skattemeldingen en siste gang, kjøpe gardinstang - montere den?!, låne nye bøker på bibliotek for barna

Lørdag, 29.4. Bloggen fyller ett år! Helg og lørdagsgodt, sykling med guttungen

Søndag, 30.4. nyte dagen og glede meg over at det er fri i morgen:)Så dermed ønsker jeg dere flotte damer en herlig tirsdag. Selv er jeg stuptrøtt igjen siden jeg ikke sover noe godt i stuen...

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #plan #ukesplan

 

Uken som gikk #16

 • 24.04.2017 kl. 07:40

Ukens film/serie: "Girlboss" er en helt skjønn Netflix serie. Den handler om en ung jente som bor i San Fransisco og generelt sliter litt med å finne sin plass i verden. Helt til hun plutselig oppdager at hun kan tjene mye penger på å kjøpe brukte klær og selge dem dyrere på Ebay. Vil ikke spoile for mye men er du en jente som meg som liker mote så kommer du til å digge denne.


 

Ukens høydepunkt: Må si at det må ha vært å lansere min nye header og logo. Snille og flinke E har hjulpet meg veldig mye her. Kudos til ham.
 

Ukens nedtur: Å kjenne på kjærlighetssorgen var fremdeles litt tøft. Men det var også bra for det hjalp meg å begynne å komme over det.

Ukens gullkorn/quote: "I am the dickhead fairy and I sprinkled asshole dust on your head when you weren`t looking." haha;)

Ukens cravings: Økologiske linser, smaker utrolig godt i vegetarwok, som salat og mer. 

Ukens hverdagslykke: Denne uken er jeg blitt kjent med en haug med fine folk. Det er så koselig. Setter prise på dere<3

Ukens mest leste innlegg: Dette innlegget her Kjærlighetssorg

Ukens Instagram: Det mest populære bilde på Instagram denne uken var bilde av den nye logoen som dere ser over:)

Ukens interiørdilla: Mørkblå vegger, så vakkert....


Mørkblå vegg
 

Akkurat nå: Det viser seg at det lønner seg å være treig. Treig med å sette på sommerdekk og treig med å ta frem hagemøblene. Når jeg så ut av vinduet i sted så jeg det: SNØ. Overalt! Har egentlig bare ventet på det. Vi får alltid en dose til, akkurat når alle sansene har innstilt seg på vår. Det som gjør at jeg ikke bryr meg særlig mye er at jeg fortsatt har på vinterdekk og at jeg regner fast med at den ikke blir liggende lenge.
Sånn ser det ut utenfor døren min

En god dag og god uke ønsker jeg dere. Til tross for snø med ø;)

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #ukensomgikk

 

De små øyeblikkene

 • 23.04.2017 kl. 09:36Vegan middag
 

Og der var det morgen igjen. Sola skinner, himmelen er blå. Av en eller annen grunn føler jeg meg mye bedre. For de som har lest innlegget mitt i går kjærlighetssorg. Har tatt godt vare på meg selv, en fin tur, spist en is, laget meg sunn (vegansk) mat. I tillegg har jeg jobbet for å få ut headeren, det var noen tekniske problemer først. Er jo ikke akkurat den som er best på koding. Og i helgen er det heller ikke lett å få tak i teknisk support.

En annen interessant ting skjedde i går. Jeg fikk kontakt med en person som satt på veldig interessant informasjon. Har kommunisert i mange timer med denne flotte personen og det har hjulpet meg masse. Mammaen min sa en gang "livet handler om våre relasjoner til andre mennesker". Og det tror jeg hun har veldig rett i. Selv om ikke alle mennesker ville sett det sånn. Mange tror at livet handler om å skaffe seg makt, penger og ettermæle. Men den virkelige skatten og lykken ligger i våre relasjoner til menneskene rundt oss.

Kjærligheten vi kan finne til våre medmennesker, dyr og planeten vår med all sin skjønnhet. Her og nå, ikke senere. De små øyeblikkene. Så i dag føler jeg meg mye bedre. Barnefri helg med solskinn hjelper også. Det kommer til å bli en hektisk vår. Jeg kan se det allerede nå. Har fått en million med avtaler i min kalender. Det eneste som hjelper er god planlegging og det å si nei.

I dag kommer jeg igjen til å ta det helt med ro. Forberede med på den kommende uken, nyte livet. Lakke tåneglene mine, drikke kaffe og slikke litt sol. Howdy og ønsker dere en herlig søndag<3


For et bilde, haha;)

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #vegan #vegetar #vegetarmat #veggis

 

NY HEADER!

 • 22.04.2017 kl. 20:43

Kom og se! 

Yin Yoga til besvær

 • 21.04.2017 kl. 14:03

I går var jeg på trening. I det siste har det ikke blitt mye trening akkurat. Timene på kvelden passer ikke meg så veldig bra fordi jeg alltid er så trøtt og sliten og må legge barn. I går kveld var jeg også ufattelig trøtt men jeg bare dro allikevel. Må jo trene for ryggen min, hele kroppen og for å beholde vettet. I starten av timen sa instruktøren at timen kom til å bli ubehagelig. Og det ble den. Vi gjennomførte bare veldig få stillinger, men holdt de leeeeeenge. Det var så vondt!

yoga
Licensed from: Yellowj / yayimages.com yoga

Men heldigvis ledet hun oss gjennom alt dette sånn at vi var forberedt. Og i dag føler jeg meg super! Kroppen min trengte det. Hun nevnte at hun kun hadde plukket øvelser som utbalanserer en sittende arbeidsstilling. Midt i blinken! Jeg må gjøre mye mer yoga. En av grunnene til at jeg valgte Avancia var nettopp at de har mange ulike yogatimer i løpet av en uke. Og jeg har egentlig ingen unnskyldninger. Når en sitter der i en knute og hele kroppen verker som f*** er det kun en tanke som herjer. "Auauauauauau, jeg vil at det skal stoppe nå!!!!!". Men som det er med yoga så skal man ikke stoppe. Man skal puste, slappe av og synke dypere inn i stillingen. Til slutt oppnår man en perfekt balanse og en vil oppleve det som avslappende. Det er så genialt!

Merker også at jeg føler mer sjelefred i dag. Indre ro. Ikke minst en herlig god samvittighet! Yoga har vært mitt anker helt siden 2004. Den har jeg holdt meg fast på gjennom alle de tøffe tidene. Den har stoppet meg fra å gå fra vettet og har forhindret at jeg ble ordentlig dårlig.

Nå må jeg på et møte og så to ganger til Oslo. Ha en fin dag, namaste!

Meditating young woman, silhouette
Licensed from: snowwhite / yayimages.com yoga

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv #familie #oppdragelse #ungdom #bloggmag #pluss #magasin #underholdning #topplisten #bloggtoppen #blogg #bloggnorge #nabloggerne #blogginnlegg #bloggno #blogglister #statistikk #pins #bloggtips #gruppeblogg #info #side2 #nettavisen #interiørarkitekt #vegetarmat #vegetaroppskrift #yoga #crohns #morbuscrohn #reinkarnasjon #mote #hotmom #minimalisme #minimalist #budsjett #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #reise #livsstilsblogg #inspirasjon #skjønnhet #trening #yoga #meditasjon

 


 

Jeg har vært livredd for rosa

 • 20.04.2017 kl. 13:47

pink tulips
Licensed from: Yellowj / yayimages.com

Hele veien har jeg vært bevisst på at jeg ikke vil være en rosablogger. Og dermed heller ikke brukt rosa i bloggen. Men nå hvor jeg jobber så mye med målgruppen, design, logo og header, finner jeg ut at min målgruppe ønsker å ha litt rosa. Ja vel tenker jeg og prøver å skape et fint konsept som knytter sammen alle fargene jeg liker samt fargene som representerer bloggkonseptet mitt.

Et voila det ble faktisk bra. En trenger ikke å være totalt rosa. Jeg kan være LITT rosa. Om dagen får jeg ikke så mye søvn fordi jeg stadig jobber med bloggen. Får jo nestet ikke blogget heller haha. Stuptrøtt hver dag. Men nå er det heldigvis straks helg. Barnefri helg. Og den trenger jeg virkelig! Hva synes dere om at jeg blir LITT rosa? Kan det bli bra?

Håper dere alle har en fantastisk dag! Min dag inneholdt noe så merkelig som "Gorilla strikker". Noen av dere tenåringsforeldre vet kanskje hva det er;) Avslutter med enda et rosa bildet. HJELP!

Ripe Watermelon
Licensed from: Oleg Zhukov / yayimages.com

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

 

 

Good morning and go!

 • 19.04.2017 kl. 11:00 

Heisann og god morgen! Håper dere har sovet godt? Jeg har i hvert fall det. Her jobbes det med logo, header og bloggfargene om dagen. Er så heldig at en grafisk designer hjelper meg med det. Det har MYE å si å ha en fagperson som kan komme med profesjonelle råd. Gleder meg virkelig å kunne presentere alt dette for dere. Bloggen blir jo ett år og da er det på tide med en overhaling.

Sola skinner visst også i dag gitt?! Nå kommer snart en venninne hit og låner leiligheten. Jeg må komme meg på jobb. Etterpå er det noen ærender og middag som må unna gjøres før jeg kan se på bloggdesign igjen. Skulle jo helst bare jobbet med dette dagen lang. Blogger på heltid, det hadde vært noe! det er jo så sinnsykt gøy! Men som jeg la merke til i forrige uke så trives jeg ikke med å jobbe alene dagen lang. Liker så godt å ha selskap og kollegaer. Dette gir meg masse inspirasjon.

Nå ønsker jeg dere en fin og suksessrik dag:) Kjør på!

Hvilke av de to palettene liker dere bedre? Kommer kanskje et helt innlegg hvor jeg ber dere om hjelp!

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv #familie #oppdragelse #ungdom #bloggmag #pluss #magasin #underholdning #topplisten #bloggtoppen #blogg #bloggnorge #nabloggerne #blogginnlegg #bloggno #blogglister #statistikk #pins #bloggtips #gruppeblogg #info #side2 #nettavisen #interiørarkitekt #vegetarmat #vegetaroppskrift #yoga #crohns #morbuscrohn #reinkarnasjon #mote #hotmom #minimalisme #minimalist #budsjett #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #reise #livsstilsblogg #inspirasjon #skjønnhet #trening #yoga #meditasjon

Min plan for uke 16

 • 18.04.2017 kl. 14:45

Er vi lure så planlegger vi den kommende uken på en søndag. Jeg prøver alltid å gjøre det. Tegner opp alle dagene på et A4 ark og skriver inn alt som skjer. Fyller bensin på søndag kveld hvor det er billigst. Bestiller dagligvarer for hele uken og har dermed også planlagt alle middagene. Høres det ut som en plan? 

Mandag, 17.4. påske, rydde og vaske hjemme, forberede uken

Tirsdag, 18.4. møte skole, fotballtrening

Onsdag, 19.4. dugnad utsatt :) kose meg

Torsdag, 20.4. fotballtrening, yoga

Fredag, 21.4. fri fra jobben, møte på skolen, til Oslo

Lørdag, 22.4. få ny header på bloggen

Søndag, 23.4. få levert sommerdekk

 

Ha en vakker uke alle sammen:) Hvordan ser din plan ut?

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv #familie #oppdragelse #ungdom #bloggmag #pluss #magasin #underholdning #topplisten #bloggtoppen #blogg #bloggnorge #nabloggerne #blogginnlegg #bloggno #blogglister #statistikk #pins #bloggtips #gruppeblogg #info #side2 #nettavisen #interiørarkitekt #vegetarmat #vegetaroppskrift #yoga #crohns #morbuscrohn #reinkarnasjon #mote #hotmom #minimalisme #minimalist #budsjett #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #reise #livsstilsblogg #inspirasjon #skjønnhet #trening #yoga #meditasjon

 

Flere som trenger ferien fra ferien?

 • 18.04.2017 kl. 14:14

A team of motivated and dynamic office workers
Licensed from: phovoir / yayimages.com

Er det bare meg eller er det flere som syntes det var deilig å komme tilbake på jobb? Jeg vet at det er flere. Hah! Gotcha! Noen er lei av ensomheten hjemme, noen er lei av masete barn og noen er lei av grinete partnere. Tror jeg i hvert fall. Bare så en liten anelse. Personlig er jeg veldig takknemlig for å kunne komme tilbake på jobb. Det å ha med voksne mennesker å gjøre som forstår. Er jo bare omringet av barn hjemme og de har vanskelig for å sette seg inn i min posisjon. Selvfølgelig.

Men det å komme på jobb igjen i de lyse og fine lokalene med sola som skinner utenfor vinduet er gull verdt. Må jo også innrømme at jeg har savnet mine kollegaer litt. Så viktig med trivsel på jobben. Når det i tillegg er noen som har hatt bursdag og vi kan spise kake gjør det dagen ikke akkurat vondere. Selv om jeg er stuptrøtt etter en uke på sofaen i stuen sitter jeg her med godt humør. Mange kaffe innabords og flere skal det bli.

Etterpå skal vi også på et ekstraordinært møte på ungdomsskolen grunnet ekstraordinært bråk. New phone, who dat? Sorry, måtte bare sitere en linje fra en serie jeg har sett på før påsken. Ja. Men hva er det med å måtte ta ferie fra ferien? Jeg tror jo at dette har med balanse i livet å gjøre. Vi er vant til å jobbe mest og lengter etter ferien. Når vi endelig har ferien så er det en uvanlig situasjon og det blir fort for mye av det gode. For mye godis, for mye vin, for mye dårlig døgnrytme, for mye mat, og så videre. Så blir feriebegeret vårt fullt og vi ønsker å ha hverdag igjen.

Noen som kjenner seg igjen? Jeg tror det er et sunnhetstegn. Det tyder veldig på at vi er fornøyde med livene våre. At livet funker. Om du ikke gleder deg til hverdagen så er det kanskje på tide med en liten justering til det bedre?! Eller kanskje det er bare at du har en slitsom forbigående fase foran deg. Uansett så nyt hverdagen til det maksimale dere<3

The vanilla ice cream with strawberries
Licensed from: SvetaVo / yayimages.com 

80 følgere: et hurra for dere!

 • 17.04.2017 kl. 09:14I går rundet jeg 80 følgere her på bloggen og jeg følte det var på tide med et lite takk. Selv om noen kanskje ikke synes 80 følgere er mye så må jeg si at jeg er glad for hver og en av dere! Dere gir meg tillit og det er et stort kompliment. Dere har lyst å lese det jeg skriver nesten hver dag og det er jeg supertakknemlig for. Om ingen hadde hatt lyst å lese min blogg da hadde jeg jo feilet. Det er dere jeg skriver for og det er dere jeg gjør dette for. For at dere skal få noe ut av bloggen.

Ok, jeg får jo også masse ut av den. Er så glad for alle kommentarene deres, støtten og også konstruktiv kritikk. Fremover skal jeg prøve å gjøre bloggen enda bedre og jeg håper at dere blir med meg!  Kanskje og kanskje dere får muligheten til å bli vitne til hvordan livet mitt blir bedre og bedre. Kan jo aldri vite det men det er min motor. Og å inspirere på veien. Dele. Ha med dere. Så tusen tusen takk for tilliten, interessen og loyaliteten. Klemmer fra meg og en kjempefin siste fridag<3

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv #familie #oppdragelse #ungdom #bloggmag #pluss #magasin #underholdning #topplisten #bloggtoppen #blogg #bloggnorge #nabloggerne #blogginnlegg #bloggno #blogglister #statistikk #pins #bloggtips #gruppeblogg #info #side2 #nettavisen #interiørarkitekt #vegetarmat #vegetaroppskrift #yoga #crohns #morbuscrohn #reinkarnasjon #mote #hotmom #minimalisme #minimalist #budsjett #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #hsp #positivlivsstil #reise #livsstilsblogg #inspirasjon #skjønnhet

UKEN SOM GIKK #15

 • 16.04.2017 kl. 08:46

Ukens film/serie: Dokumentaren "Minimalism". Den handler om to menn som har funnet sin vei inn i en minimalistisk livsstil. De har skrevet en bok og reiser USA rundt for å holde foredrag. I mitt hodet er jeg også minimalist, jeg får det bare ikke helt til å leve sånn.  I vårt samfunn av overflod og ting er det virkelig en fascinerende tanke å redusere og kun eie de ting man virkelig trenger. Anbefales!


 

Ukens nedtur: Det var så kjedelig å jobbe 2,5 dager helt alene på kontoret. Ensomt! Jeg trenger andre mennesker rundt meg altså.

Ukens gullkorn/quote: "Mamma, du mister all energien din når du snakker så mye!" Haha;) Kloke ord det...

Ukens cravings: Har hatt litt dårlig matlyst denne uken. Men det smakte godt med vegetarburger!


 

Ukens innkjøp: Lystette gardiner for stuen, kjøpt hos KID. Valgte den lange lengden i fargen hvit. Mangler nå bare stangen. Gardinen heter "Skygge" og er på halv pris tom 22.4. Anbefales nå hvor det blir så lyst på natten!


 

Ukens hverdagslykke: Det å gå tur med guttungen i regnværet. Vi kjøpte oss en is på slutten av turen, av ren trass;) Godt å komme seg ut til tross for kjedelig vær!

Ukens mest leste innlegg: Skrevet 13.4. og heter "Jeg er medavhengig". Kan leses HER.

Ukens Instagram: Et bilde jeg fant på Pinterest når jeg lette etter "bilder til veggen i minimalistisk interiør", hele blogginnlegget kan du lese HER.


 

Ukens interiørdilla: Fargen "Kalk" fra Jotun lady. Vi har begynt å male det store soverommet i den. Rommet ble malt når huset ble bygd for fire år siden og hvitfargen er ikke fin eller hvit lenger. Kalk fargen er lys og nøytral og gir akkurat passe varme i en litt mørk og kjølig, nordvendt leilighet.

Akkurat nå: Sitter jeg igjen på kjøkken med en deilig kaffekopp. Utenfor vinduet ser jeg at det er opphold og dermed dyrker jeg et håp om sykling med guttungen. Må få til! Det er herlig stille siden den ene fortsatt sover og den andre er på rommet sitt. Sliter litt med pollenallergi om dagen som i følge legen ikke er pollenallergi. Ønsker dere en herlig første påskedag! Vi får levert mat etterpå;)

 

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv #familie #oppdragelse #ungdom #bloggmag #pluss #magasin #underholdning #topplisten #bloggtoppen #blogg #bloggnorge #nabloggerne #blogginnlegg #bloggno #blogglister #statistikk #pins #bloggtips #gruppeblogg #info #side2 #nettavisen #interiørarkitekt #vegetarmat #vegetaroppskrift #yoga #crohns #morbuscrohn #reinkarnasjon #mote #hotmom #minimalisme #minimalist #budsjett #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #hsp #positivlivsstil #reise #livsstilsblogg #inspirasjon #skjønnhet

Lukten av maling

 • 15.04.2017 kl. 10:40

 

I går har vi begynt å male det store soverommet i fargen "kalk" fra Jotun Lady. Den passer veldig bra her i leiligheten. Den er lys og neutral men gir akkurat passe varme i en leilighet som er nordvendt. Nå er vi tomme for maling og fortsetter først om cirka en uke. Når jeg luktet malingen ble det utløst ulike følelser i meg. Malingslukten symboliserer håp for meg. Energi. Nye tider. Freshhet og velvære. Jeg elsker å male vegger. Det hører med i et nytt forhold. Huskjøp. Svangerskap. Det å se frem til noe. Fremtidsdrømmer og positivitet. Latter og slitne armer. Litt kaos. Papirhatter på hodet og pizzaleveringer. Et hyggelig kaos. Det å være sammen med andre jeg er glad i. Malingsflekker på sokkene. Maling på fingerneglene og i håret. Det gjør meg ingenting for jeg elsker det så mye. Kanskje malingslukt symboliserer også det å ha kontroll over mitt eget liv for meg. Det å kunne bestemme en veggfarge, en stemning. Det å kunne designe omgivelsen. Som dere ser har jeg et kjærlighetsforhold til det å male vegger eller møbler.

Maling=håp

Er det flere som føler det sånn? Er dette normalt?! Er det høysensitiviteten min som lar meg oppleve alt så mye mer intenst? Har et smil klistret på ansiktet mitt nå. For jeg har håp. Fortsatt håp for fremtiden. Til tross for alt jeg har vært gjennom. Jeg gir nemlig aldri opp. Selv om jeg kan ha faser hvor jeg er veldig sliten. Men det går bra.

Lov meg en ting dere: ALDRI gi opp!

Ønsker dere en vidunderlig påskeaften med masse godteri og kos<3

 

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv #familie #oppdragelse #ungdom #bloggmag #pluss #magasin #underholdning #topplisten #bloggtoppen #blogg #bloggnorge #nabloggerne #blogginnlegg #bloggno #blogglister #statistikk #pins #bloggtips #gruppeblogg #info #side2 #nettavisen #interiørarkitekt #vegetarmat #vegetaroppskrift #yoga #crohns #morbuscrohn #reinkarnasjon #mote #hotmom #minimalisme #minimalist #budsjett #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #hsp #positivlivsstil #reise #livsstilsblogg #inspirasjon #skjønnhet

Interiør: Hvilke bilder har minimalisten på veggene?

 • 14.04.2017 kl. 09:31

Hei og god morgen! Etter gårdsdagens litt alvorlige innlegg har jeg lyst til å servere dere noe mer lett og underholdende. Here it goes: For en stund siden tok jeg en test om hvilken interiørstil jeg selv har. Bare sånn for moro' s skyld. Resultatet ble "minimalisten". Og det kan jeg bekrefte fra mitt innerste!

Prøver jo så klart å overholde denne stilen. Det er viktig å ha sammenheng i interiøret, en rød tråd. Akkurat nå hadde jeg lust å finne bilder til veggen. Brukte Pinterest som inspirasjonskilde. Så her kommer litt inspo for dere som liker stilen:

Fint, ikke sant? Jeg bare elsker minimalistisk interiør. Det er så rolig og deilig. Nå ønsker jeg dere en behagelig langfredag<3 Ta vare på hverandre.

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

Lille kattepus, hvor har du vært...

 • 12.04.2017 kl. 07:36

Veldig ofte våkner jeg med en melodi i hodet. Rart det der. Synes denne sangen er så søt. Den minner meg om tiden når guttungen var bitteliten. Jeg var ofte i åpen barnehage med min venninne. Der ble jeg kjent med mange andre her vi bor.

Guri, det er lenge siden det. Det var jo i 2008/09. Da var verden min fortsatt i orden og jeg var veldig lykkelig på denne tiden. Hadde jo kjøpt hus, forlovet meg og fått barn med den jeg elsket. Gledet meg til bryllupet.

Det var tider det...

Begynte virkelig å trives her da. Men egentlig skulle jeg jo fortelle dere noe helt annet nå! Jeg har sovet i stuen for første gang. Det har egentlig gått veldig bra. Bortsett fra at jeg ble vekket av guttungen midt på natten fordi han hørte skumle lyder. Ellers har jeg fått det veldig koselig her i stuen.

Alt er jo ikke på plass enda men vi har begynt å få orden på det store soverommet også. Alt det blir så bra!

Vi kommer til å trives her i mange år til. Om ikke det åpner seg muligheter for huskjøp. Gleder meg veldig på fremtiden og føler endelig at vi kan vokse litt mer i denne leiligheten.

Slik er min soveplass på kvelden:

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #interiør #stue #veggfarge #kalk

 

Den blåeste mandagen

 • 11.04.2017 kl. 07:55

Nå hvor jeg har begynt å utelukke en del av mitt liv fra bloggen blir det vanskeligere å finne ting å skrive om. Virkelig. Jeg har sovet godt i natt bortsett fra krampene. Lillegutt har kommet hjem i går og sovet på sitt nye rom. Vi begge følte oss litt dårlig i går men hva kan ikke en god natt med søvn fikse:) På jobben er det stille om dagen. I hvert fall har alle kollegaer fri. Og jeg trodde det skulle bli en rolig dag. Det ble det ikke. Telefonen ringte i et og regnskapsføreren kom for et kort møte. Hadde en ganske dårlig dag egentlig. Men jeg har akseptert det og funnet fred.

Så ble det så koselig å tilbringe kvelden med guttungen. Maten kom og vi koste oss med pizza. Han ville absolutt ikke sove alene på det nye rommet men det gikk kjempebra til slutt. Det virker som om han er superfornøyd med rommet. Og jeg fikk en bonus siste natt i min egen seng som jeg ikke hadde regnet med. Nå skinner sola og alt ligger til rette for at dette skal bli en bedre dag enn i går. Guttungen skal på SFO og jeg gleder meg til å få gjort masse på jobben.

Mottok noen dårlige nyheter fra venner i går og sånt er alltid kjipt. I kveld sover jeg for første gang i stuen og dere må bare ønske meg lykke til. Nå må jeg hive meg i dusjen og sette på et fjes, levere guttungen og kjøre på jobb. Howdy, hvor enn dere er. Nyt late feriedager<3

Bilder fra dagen i går;)

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

Uken som gikk #14

 • 10.04.2017 kl. 10:07

Ukens film/serie: Sesong 6 av "Suits". Digger denne serien. Men har lest at Meghan Markle muligens skal slutte og heller gifte seg med prins Harry. Om dagen filmer de vel sesong 7. Men min favoritt karakter er uansett "Donna", secretæren til "Harvey". Hva er det å ikke like med denne serien? Massevis av kjekkaser i dyre dresser;) Er i tillegg fascinert med New York city. ELSKER denne serien!

Donna og Harvey fra Suits


Ukens høydepunkt: Bursdagen til guttungen og at han fikk overrakt sitt nye rom.

Ukens nedtur: Synes terror i Stockholm var en stor nedtur. Og bombefunn i Oslo. Liker ikke.

Ukens quote: "All forms of violence, especially war, are totally unacceptable as means to settle disputes between and among nations, groups and persons." Dalai Lama

Ukens cravings: Vegansk kjøleskapsgrøt med kokos og havregrøt. Spiser det akkurat nå, nam nam.

Kjøleskapsgrøt vegan med kokosmelk og havregrøt


Ukens flause: Den er så flau, jeg kan ikke fortelle om den engang;) La meg bare si at jeg ikke var spesielt hyggelig mot et annet menneske. 

Ukens hverdagslykke: Det har vært flere koselige ting. Lunsjene på jobben er ofte koselig og gøy, det å få alenetid nå i helgen var veldig flott eller bare det å kunne høre på "Chained to the rythm" fra Katy Perry og Bob Marley på repeat.

Ukens mest leste innlegg: "Endringer i bloggen!", du kan lese det HER

Ukens Instagram: Bilde som jeg brukte fra Yay images 6.4. til ukens mest leste innlegg. Påskestemning!


 

Ukens interiørdilla: Denne lampen fra Ikea. Kjøpte den til rommet til guttungen. Elsker en litt røff, industriell stil.


Hektar lampe fra Ikea.

Akkurat nå: Sitter jeg på kjøkkenet og drikker en kaffe med melk og spiser kjøleskapsgrøt. Snart skal jeg på jobb. Har valgt å jobbe denne uken for å spare litt på feriedagene.

Ha en fin uke dere lesere<3

#ukensomgikk #alenemor #blogg #interiør

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

 

ENDRINGER I BLOGGEN!

 • 09.04.2017 kl. 10:08

Red tulips

Det kommer en tid hvor jeg må innse det. Jeg må gjøre endringer i bloggen min. Noen endringer grunnet andre personer og noen endringer på grunn av min egen magefølelse. Nå har jeg blogget svært personlig i snart et år. Og det har hatt konsekvenser. For det meste har det vært veldig positivt og bra. Men på noen ting har jeg støtt på grenser jeg ikke vil tråkke over. Jeg har fortalt om tøffe ting jeg har opplevd i mitt liv. Jeg har delt mine innerste tanker med dere. Det har vært helberedende for meg. Å komme seg ut av skyggene. Opp og frem gjennom asfalten og vende ansiktet mot sola.

Sola er der for oss alle, ikke bare for de vellykkede. Det har vært befriende. Men samtidig har det også vært negative opplevelser. For det meste har det med barna mine å gjøre og at jeg ønsker å respektere deres privatliv på alle måter. En annen sak har vært kjærlighetslivet mitt. Dere har fått lov til å få innblikk i dating, det å bli kjærester og brudd. Dette er noe hvor jeg føler et veldig sterkt ønske om å holde det privat igjen.  

I tillegg har jeg også foretatt en stor opprydding på bloggen i det siste. Jeg har skjult mange innlegg som jeg ikke ønsket å ha offentlig lenger. Jeg har redusert kategoriene fra 29 ned til 9. Og her har jeg også oppdaget at det er et tema jeg er spesielt interessert i. Det er kategorien "kropp & sjel". Du kan også kalle den "fysisk og psykisk helse". Jeg har stor tro på tankenes kraft og sammenhengen mellom kropp og sjel. Alternativ medisin. Kosthold og trening. Beslutningen min er at jeg fortsatt kommer til å ha min hverdag som hovedtema men bloggen skal vekk fra "alenemammafokuset". Jeg kan fremdeles dele tips med dere men mitt hovedfokus kommer til å være helse og velvære. Men med et positivt fokus. Det skal handle om hvordan å oppnå lykke og livskvalitet.

Noen av dere blir muligens skuffet over det. Jeg har jo bygget opp hele bloggen basert på min målgruppe som har vært alenemødre. Og det har vært fantastisk å bli kjent med alle dere. Jeg håper ikke at noen av dere blir borte nå. Men jeg føler også at jeg har sagt det meste som jeg synes er viktig her og at temaet muligens er litt oppbrukt for meg. En dag flytter mine barn ut og senest da er jeg ikke alenemamma lenger. 29.4. fyller bloggen min ett år og jeg har planer om en relansering med ny header og nytt hovedtema.

Hva tenker dere om dette? Jeg tar imot alle tilbakemeldinger, så lenge de er saklige. Alt, ok?!

Nå ønsker jeg egentlig bare å sende dere en gigantisk stor klem. Og en stor takk for all støtten jeg har fått. For min hovedmotivasjon her i livet er kjærlighet. Ikke bare kjærlighet i et parforhold men kjærligheten mellom alle mennesker og dyr. Kjærligheten til planeten vår. Ha en strålende søndag<3 Jeg skal gå meg en fin tur i det grønne i dag, gleder meg masse til det!

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #blogg

 

 

Please wake up the lion

 • 08.04.2017 kl. 09:53

 African Lion roar
Licensed from: KobusSchoeman / yayimages.com

Gaaad det er rotete her. Sola skinner ute og Katy Perry synger "Chained to the rythm". Jeg som var smart nok å legge meg klokka tre i natt fordi jeg absolutt skulle se ferdig "Suits". Så nå sitter jeg her med en diger kaffekopp. Våknet så klart klokka åtte. Og nå har jeg rikelig med energi. Not. Buhuu. "They woke up the lions". Ja vær så snill noen vekke ryddeløven i meg. Problemet er nemlig at jeg overhodet ikke har lyst til å gjøre det. Muligens må jeg ta i bruk "fem-fem" systemet. Noe genialt jeg har utviklet når jeg har masse å gjøre hjemme men ikke lyst.

Det går ut på at jeg gjør setter en nedtelling på telefonen på fem minutter. Så gjør jeg noe i fem minutter for så å gjøre hva jeg vil i fem minutter etterpå. Tro det eller ei, det er faktisk ganske stressende og jeg får gjort masse på den måten. Sitter og lager en liste over hva so må gjøres på hvert rom. Blir lammet av å se på den lange lista. Men allikevel greit å få en oversikt. Please noen gi meg en energisprøyte. Det er helt stille i nabolaget. Tror alle har dratt til Trysil. Like greit. Kan jeg hoppe på alle trampolinene. Som om jeg ville gjort det. Hadde jeg hatt denne energien!

Ok folkens. Tror jeg må sette i gang. Ellers så tror jeg at rotet spiser meg opp;) Ha en nydelig dag!

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #løve #katyperry

 

Bilder fra det nye rommet!

 • 07.04.2017 kl. 09:32

God morgen! Nå skal dere endelig få en oppdatering på hva jeg har jobbet med de siste ukene. Vi bytter rom slik at alle får sitt eget. En del av dette var at jeg måtte gjøre om et hvit jenterom til et kult gutterom. I går hadde gutten bursdag og fikk det nye rommet sitt. Dessverre hadde det skjedd en misforståelse med SFO som sendte han hjem rett etter skolen. Jeg hadde egentlig planer om å dra tidlig fra jobb og gjøre rommet helt klart. Samt feste en stor sløyfe som han måtte klippe for å innvie rommet. Slik ble det ikke men det gjorde ikke noe. Dro tidlig fra jobb og hvem hadde tatt over sitt nye rom? Guttungen så klart. Han satt på gulvet. Akkurat som jeg hadde sett for meg.

Det var helt naturlig for han. Og han smilte fra øre til øre. Vi feiret bursdagen med nytt rom, noen gaver og gult gele med godteri. Her kommer bildene. Jeg vil ikke skrive så mye om barna lenger eller vise bilder så derfor mangler de.

Stolen har jeg malt selv, den var rosa før

Teppe fra TGR

Gele med godteri 

 Dette var litt dårlige bilder. Må få tatt nye i dagslyset. Ønsker dere en flott fredag! Nå må jeg suse av gårde. Vi snakkes!

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #interiør #tween

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva bringer april for meg?

 • 06.04.2017 kl. 10:57

eastereggs

Det er et veldig godt spørsmål. Kan ikke skryte av noen turer eller lignende. Men. Jeg skal i hvert fall følgende:

 1. Gjøre ferdig rommet til minsten og gi han nytt rom i bursdagsgave
 2. Feire niende bursdagen med guttungen
 3. Dra i påskefrokost på skolen
 4. Nyte later dager med barna i påsken
 5. Håpe på fint vær
 6. Flytte inn i stuen - gru gleder meg
 7. La barna bytte rom
 8. Hente frem hagemøblene og sette de på terassen
 9. Ha et møte på skolen
 10. Få orden i heimen igjen etter alt av omrokkering, maling, flytting og bytting


Hva skal du i april?

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #april

 

Igår skjedde det! Eller ikke?

 • 05.04.2017 kl. 07:20

broom
 

Planen var å komme meg på jobb, dra på utviklingssamtale og flytte på møblene her hjemme. La meg bare si, slik ble det ikke. Så fort jeg hadde stått opp fikk jeg magekramper. Og disse varte i mange timer. Måtte altså bli hjemme fra jobben og hvile. Vet fortsatt ikke hva det var. Men heldigvis gikk det verste over og vi kom oss på samtalen med læreren. Om dagen er det noen dårlige ting som skjer på ungdomsskolen. Dette skremmer meg og mange. Oslotilstander her.

Siden formen min var bedre foretok vi allikevel litt møbelflytting. Lillegutt har jo allerede bursdag på torsdag og da må rommet stå ferdig. Må bare si: Jeg hater når alt blir rotete og kaotisk. Hater også flytting. Men det ble ryddig igjen til slutt og jeg tror det blir ganske bra for alle barna. Det eneste jeg ikke ikke vet er hvor jeg skal gjøre av MINE ting. Ikveld etter jobb har en enda en masse jobb foran meg. Fjerning av malerteip, innkjøp av noen siste ting, baking av kake og så videre.

For en husmor er det jo alltid veldig greit å kunne støvsuge bak møblene og å tørke støv i kriker og kroker en vanligvis ikke kommer til. Hurra! Støv ble det i hvert fall. Men sånt er også en fin anledning å rydde og sortere ting. Noe vi ikke har gjort. Huff;)Men barna vokser til og de trenger mer plass. Tingene deres vokser med dem. Jeg kan nesten ikke tro at disse to bebisene og små barn er blitt så store. Veldig kult å få lov å oppleve det!

I dag er jeg bedre og satser på en vanlig dag med jobb og masse pes etter jobben. Men det blir hyggelig pes da;) Ønsk meg lykke til at krampa ikke tar meg i dag! Håper dere får en flott og solrik onsdag:)

dirty dust

Uken som gikk #13

 • 03.04.2017 kl. 16:00

Ukens film/serie: Enda Grace and Frankie sesong 3 <3

Ukens høydepunkt: At lillegutt begynte å få dilla på syklingen. I flere år har jeg prøvd å lære han og måtte overtale han til tre runder. I dag har han frivillig kjørt 10 runder og smilt hele veien.

Little boy on a bike ride

 

Ukens nedtur: Rot i leiligheten! Bytting av rom og andre ting har gjort det utrivelig her.

Ukens cravings: Den nye mango smoothie isen fra diplom! Vegan og det beste isen jeg har smakt på lenge! Blir nok en ny favoritt denne sommeren, spesielt med to stykk som har laktoseintoleranse i familien.

 


Bildet lånt fra Google

Ukens hverdagslykke: Å klare å gjennomføre en ipad fri uke for lillegutt. Stolt av det:) Vi har funnet på mye koselig denne uken, hoppet på trampolina, funnet frem legoen, kjøpt 3D Pixel byggesett, pratet, fått servert kaffe og mye mer. Dette var virkelig herlig, selv om jeg var ganske utslitt om kveldene.

Ukens mest leste innlegg: Innlegget som var mest populært heter "Slik får du et soverom til" og retter seg mest mot trangbodde alenemødre. Du kan lese det HER.

Ukens Instagram: Egentlig ble det Lily Tomlin igjen men har vist dette bildet mange ganger nå. Så istedenfor hopper jeg til plass 2 og det er denne dama:


 

Ukens interiørdilla: Har endelig fått kjøpt med Muuto dots i eik, se her hvor vakre de er:


 

Akkurat nå: Sitter jeg på kjøkkenet. Huset er stille, det eneste jeg kan høre er susingen av ventilasjonen. Er sliten etter uken og gleder meg på sofaen.

Ha en fin uke dere lesere<3 Carpe diem!

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #ukensomgikk

 

RED SHOES - SUMMER DREAMS!

 • 02.04.2017 kl. 09:28

Inatt drømte jeg om røde åpne hæler. Med lakkerte tonegler. Det var så fint og fikk meg til å glede meg så utrolig til sommeren at jeg fikk lyst å lage et innlegg om dette til dere! So here it goes:

Ice cream in cone


 

Får ikke dere lyst på sommer da? På lakkerte tonegler, røde sandaler, spaserturer i parken med en is i hånden?

#sommer #rødesko #park #solskinn #is

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

 

Måneden som gikk #mars

 • 01.04.2017 kl. 11:49

Månedens film/serie: Håper ikke jeg kjeder dere med det men det har definitivt vært sesong 3 av "Grace ond Frankie".

Månedens høydepunkt: Det var helgen på Løken med alle barna.

Månedens nedtur: Både bilulykken og at jeg ble singel. En lastebil kjørte inn i siden på bilen og jeg ble livredd. Fremdeles er det uklart hvem som får skylden.

Månedens cravings: Det har vært Fetaost! Bare elsker og kunne bade i den. Pleier å ha terninger opp på lunsj salaten min.

Feta Cheese
Licensed from: Digifoodstock / yayimages.com

Månedens hverdagslykke: At vaskehjelpen vasket her! Priceless<3

Månedens mest leste innlegg: Innlegget "Flere vil at jeg skal slutte å blogge". Du kan lese det HER.

Månedens Instagram: Det mest populære bildet på Instagram var igjen bildet av min veganer lunsj med agurk og kikkerter.
Månedens interiørdilla: Prosjektet nytt rom for tweensgutten. Fargene... Rommet er ferdig malt men dere får først se resultatet når alt er klart.


Inspirasjonsbildet fra PinterestMånedens beste mammaøyeblikk: Alle pratene med min datter. I timesvis har vi skravlet<3

Akkurat nå: Sitter jeg på kjøkkenet og det er altfor sent. Har brukt flere timer på å rydde opp i kategoriene i bloggen. Naboene danser over hodet mitt og jeg føler vi må snart komme oss ut. Lillegutt og jeg skal en tur til Ski.

Nå ønsker jeg en fin lørdag:)

Howdy!

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

Freshsister

Her kan du regne med vegetar oppskrifter og du kan lese om min historie og hverdag som fransk/tysk alenemor. I tillegg har jeg en master i interiørarkitektur og ønsker å inspirere deg. Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no