Dra på date med gigantisk kvise?

  • 29.04.2016 kl. 15:19

Hei! 
 
Hadde bare lyst å fortelle om en liten date utfordring som jeg nylig hadde. Som sagt prøver jeg å date, ikke date, få nye venner osv. 
 
Skulle på andre date med en som jeg virkelig likte godt. Problemet var bare at en gigantisk stor kvise hadde vokst frem midt på nesetuppen min! 
Buha. 
 
 
Hva gjøre? Avlyse? Men hva skulle jeg si. Også ville jeg virkelig gjerne møte han igjen. Etter sikkert en halvtime med ispose på nesa og massevis av sminke stålsatte jeg meg og dro. Når vi endelig satt på restauranten så jeg meg nødt for å skru løs lyspæren i lampen over bordet sånn at den sluknet.
 
Det føltes som om hele verden bare så på min kvise. Også sa jeg til han at jeg ikke klarer å tenke på noe annet enn kvisen på nesen min.
Han svarte bare "jeg kan ikke se noe" og først da klarte jeg å slappe av og nyte kvelden.
 
Jaja, sånn kan det gå. I vår alder er vi ikke så forskjellig fra tenåringene allikevel;P
 
 
#blogg #hverdag #dating #hud #alenemamma
Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no