Under construction

 • 31.03.2017 kl. 14:23

Under Construction Green Road Sign Over Clouds
Licensed from: Feverpitched / yayimages.com

Hello! I dag jobber jeg litt med opprydding på bloggen, derfor ingen innlegg. Bloggen skal bli bedre og bedre! Har fri fra jobb og sitter på cafe. Ønsker alle sammen en god helg<3

 

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #opprydding #blogg #orden #rydding

 

Slik får du et soverom til

 • 30.03.2017 kl. 10:10

Som alenemamma må jeg klare meg med en liten leilighet med kun to soverom med mine to barn. Kjenner mange som har det slik. Når man ønsker å fortsette å bo i skolekretsen til barna og prisene har vokst enormt i det siste så har mange kun et valg. Å klare å dele en treromsleilighet med tre personer. Jeg har prøvd det meste. Å la barna dele et rom, å dele et rom med et av barna. Siden mine har stor aldersforskjell passer det ikke så bra for dem å dele rom. Å dele rom med et av barna er ganske kjipt for dem når de får venner på besøk. Det har fungert bra så lenge de var små men nå hvor de begynner å bli tenåringer måtte en annen løsning til.

Single a green apple with bite
Licensed from: boroda / yayimages.com

Har lenge klødd meg i hodet for å finne en løsning. Trodde vi måtte flytte langt ut og kjøpe hus. Men nå biter jeg bare i det sure eple. Jeg flytter inn i stuen! Vi har lenge hatt en sovesofa der som egentlig er til gjester. Men nå er vårt eget behov større enn gjestenes. Og hvordan lager man en stue slash soverom? Et rom som oppfyller begge funksjonene? Kommer jeg til å bli et vrak etter jeg har sovet i stuen en stund?

Flere spørsmål dukket opp:

 • Hvordan få det mørkt nok? Per i dag har vi kun tynne gardiner som er mer til pynt enn noe annet.
 • Hvordan få det kaldt nok? Pleier jo å være mye varmere i stuen enn på soverommet.
 • Hvordan få det stille nok? Siden vi har åpent kjøkken og stue i ett har vi både ventilasjon og kjøleskap som bråker.
 • Hvordan få det ryddig nok?
 • Hvor oppbevare mine klær?
 • Hvordan få stuen adskilt, hvordan få privatliv?

Her er løsningene jeg har kommet frem til. Om dere har flere ideer eller forslag så tar jeg de gjerne imot!

 • Jeg bruker selvfølgelig sovesofaen som seng. Den har egen overmadrass og skuff til sengetøyet. Kan lett trekkes ut.
 • Jeg maler alle veggene i den lyse beige/grå fargen som jeg har på to vegger fra før for å gjøre det koselig og behagelig.
 • Vi går til innkjøp av lystette gardiner for å komme oss gjennom en norsk sommer og skape privatliv. På tilbud hos KID interiør om dagen;)
 • Kaffebordet kan brukes som nattbord på natten. En lukket kurv oppbevarer mine nattbordsting.
 • På en eller annen måte ønsker jeg å få inn en romdeler. Har sett på litt ulike ting men ikke fått bestemt meg helt enda. Vi har ikke egentlig plass til en hylle á la Kallax fra Ikea. I så fall måtte det til en omrokkering først. Ellers har jeg sett på en slik:
 • Men er litt usikker på om det blir en nødløsning?! Må tenke litt mer.
 • Klærne mine forblir i det største soverommet. Men muligens får vi plass til en skjenk hvor jeg kan ha noen klær?!
 • Ventilasjonen skrues av på natten for å få det stillere. Barna må følge strengere regler når de skal på toalettet på natten og når de skal være på rommene om kvelden.
 • Ryddighet blir nok antagelig ikke et problem. Stuen pleier å være ryddig. Men oppvasken bør være tatt om kvelden for den har jeg ikke lyst å se på når jeg skal sove;)
 • Før jeg legger meg lufter jeg kraftig. Da blir luften kald og bra nok for å sove i den.

Hva synes dere? Har jeg oversett noe? Tror dere det blir bra? Nå håper jeg at flere er blitt inspirert til å gjøre det samme! Livskvaliteten til hele familien bør øke når man gjør dette?!

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #hsp #høysensitiv #tween #teen #tenåring #stue #soverom #barnerom

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

 

 

Jeg har ikke blogget idag

 • 29.03.2017 kl. 15:16Enda en ny morgen! Men har sovet bedre i natt selv om det ikke var nok timer. Og håret ble vasket i går kveld, kjøkkenet ble ryddet og batterier kjøpt. Så alt la til rette for at dagen i dag skulle gå mer knirkefri. Og det gjør den sikkert også. Tristhetens slør har faktisk begynt å lette bitte litt. Utrolig nok. Jo mer jeg blir sikker på at det var riktig jo lettere er det å finne den indre roen igjen. Men dessverre er det grått og kaldt i dag. Kommer guttungen til å fryse?

Har vært hos legen og det var heldigvis en skikkelig positiv opplevelse. Så effektiv, behagelig og flink hun var. Har nemlig byttet lege fra Oslo til Kolbotn. Min forrige lege i Oslo var "nothing short of a witch" og hver gang jeg kom ut fra hennes kontor følte jeg meg helt knust selv om jeg er totalt frisk. Som høysensitiv person kan jeg ikke ha sånne leger. De ødelegger for mye.

Vi har en ipad fri uke og det har gått ganske så bra så langt. Han har fått egen mobil men SIM kortet er dessverre litt forsinket. Ellers går det fremover med de nye rommene. Har lagt ut den fine barnesengen hans for salg. Om noen av dere har lyst å kjøpe den så ligger annonsen HER. I helgen blir det nok sortering av leker og vi begynner med flytting av møbler. Bør gå smoooth. Vi kommer nok til å gi bort og selge en hel del leker. Så om dere vil kan jeg legge ut litt her også. Ellers bruker jeg Finn.no og Facebook gruppene.

Har hele tiden litt å styre med. Barnebursdager, anskaffelser av nytt utstyr og nye klær, legetimer, møter og kjøp av en annen bil. Min nåværende holder på å ramle helt fra hverandre. Undersøker litt priser om dagen. Håper dere har en fin onsdag, selv om det er litt grått her i området i dag:)

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

Livet kan være grusomt...

 • 28.03.2017 kl. 10:31

sleeping horse
Licensed from: amaxim / yayimages.com

...når en ikke får lov å sove. Jeg vet at mennesker i krig eller med alvorlige smerter eller sykdommer ville stusset over dette utsagnet. Det er ikke meningen å håne dere. Men for meg er det en form for tortur. Ble vekket 3:15 i natt og fikk ikke sove ordentlig etter det. Men det blir selvfølgelig forventet at jeg skal fungere helt normalt og ikke engang skal vise tegn til trøtthet. Jeg skal være en super ansatt, en super mamma og smile om kapp med sola. Det er disse dagene jeg bare føler at livet er ganske meningsløst og ufattelig urettferdig og slitsomt. Men klage og jamre, det skal man jo heller ikke.

Håret mitt er ikke blitt vasket på mange dager og jeg føler meg ubehagelig og ekkel. Har rett og slett ikke tid. Mitt hår er slik at det tar hundre år å vaske og å tørke det. Så jeg holder ut. Jeg later som ingenting. Øynene mine er tørre. Nesen tett. Trykk på hodet. Sola skinner og himmelen er blå. Livet er bra, livet er dårlig. Det er lysglimt av håp. Men samtidig så en uendelig tristhet og tomhet i meg. Prøver å skjule alt det vonde. Aner ikke om jeg lykkes med det. En utrolig koselig ting var at guttungen lagde meg for første gang i vårt liv en sandwich. Og ikke bare en hvilken som helst nei. En super sandwich med alt jeg liker. Og skjært ut i hjerteformer. Jeg ble så imponert og glad. Følte meg elsket.Det er disse øyeblikkene som gjør alt sammen verdt det. Små gullene øyeblikk. Det er de jeg lever for. For en ting er sikkert og det har jeg merket godt nå gjennom siste forholdet og bruddet. Barna mine kommer først. Jeg er ikke bered til å ofre dem. Og den som forventer det av meg kan umulig få meg. Det ligger en fred i det å være singel. Ingenting skal forandre seg. Det er trygt. Men allikevel ligger det også en stor sorg i det. Skal ikke benekte det. Håper tristheten gir seg etter hvert.

Dagen i dag blir vel overstått på en eller annen måte. Svart kaffe ved siden av meg. Sola utenfor vinduet. Dere får sende litt energi eller tips min vei. Klemmer dere<3

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Uken som gikk #12

 • 27.03.2017 kl. 07:54

Ukens film/serie: Sesong 3 av "Grace and Frankie". Ler meg i hjel av Lily Tomlin. Hun er hysterisk morsom.


Ukens høydepunkt: Lønningspilsen i Oslo! Så gøy!

Ukens nedtur: At jeg ble singel igjen.  

Ukens cravings: Godteri, dessverre. Spesielt Jelly beens nam nam

heart made from jelly beans
Licensed from: jirkaejc / yayimages.com

Ukens hverdagslykke: At vaskehjelpen kom og vasket her. Himmel!!!!

Ukens mest leste innlegg: "Har fått meg vaskehjelp" du kan lese det HER!

Ukens Instagram: Et bildet av min veganer lunsj. Bestående av en salat med kikkerter og agurk. Litt olje og nykvernet salt og pepper.

 
 

Ukens interiørdilla: Fargen "Denim blå" fra Jotun. Den er så sinnsykt vakker. Har malt halve rommet til guttungen med den og kunne godt ha tenkt med fargen i stuen.

Akkurat nå: Sitter jeg på kjøkkenet og drikker en kaffe med melk fra Dolce Gusto maskinen. Har våknet med frisk mot og er klar for å ta fatt i en ny uke!

Ha en fin uke dere lesere<3

#ukensomgikk #alenemor #blogg #interiør #kaffe #druer #hvordantrivessomalenemor #alenemoriførtiårene #interiør #diy #maling

 

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

En fredagskveld blir til en lørdagsmorgen

 • 25.03.2017 kl. 09:50

 

beer
Licensed from: iwka / yayimages.com

 

 

 

 

Som sagt var jeg i Oslo i går og tok noen øl med en kompis. Det var veldig gøy og lenge siden jeg har gjort. Men i min alder bør jeg vel egentlig vite hvor mye jeg tåler? Kom meg hjem til slutt. I dag er det heller ingen kjære mor med å sove lenge og sånt. Sto opp halv ni. Må kjøre til Oslo og maling må kjøpes inn. Hjelper med sol ute! Men det var noe gærent med ventilasjonsanlegget her i huset i går. Når jeg kom hjem var det kokevarmt i alle rom. Hater det. Liker jo å sove kjølig og i frisk luft.

Hadde en koselig prat i går og to effektive møter. Fikk til og med masse skryt og oppmuntring. Har kjøpt meg en ny veske siden den gamle har ødelagt glidelås.  Her er bildet av den nye vesken, kjøpt hos Kappahl. I virkeligheten er den beige, ikke så mørk som på bildet.Fristelsen er der å bare legge seg på sofaen og se på de nye episodene av "Grace and Frankie". Men om jeg gjør det vet jeg ikke om jeg greier å stå opp igjen. Og det går ikke. Termometeret viser 7 plussgrader jo! Nei nei, må komme meg ut! Har dere noen tips om hvordan få mest ut av dagen derpå? Er det bare å bestemme seg for det?

Ønsker dere en fin lørdag<3

#alenemor #freshsister #hvordantrivessomalenemor #oslo #veske

 

Oi, fy fader så...

 • 24.03.2017 kl. 08:22...så fort dagene går. Ukene går. Da satt jeg her igjen. Kom hjem til et nydelig rent hjem i går. Helt utrolig deilig. Så gikk madammen og jeg i gang med å ommøblere stuen. Den ser helt annerledes ut nå. Gøy dette altså! Men vi har flyttet på tv`en og nå må jeg få tak i et lengre antennekabel. Fremdriftsplanen for aksjon nytt rom til guttungen er også klar. I dag har jeg fri fra jobben og snart skal jeg ut på diverse møter og ærender. Regninger skal betales og møbler selges. Ikveld skal jeg ta en øl i Oslo med en kompis. Få tankene over på noe annet. Egentlig har jeg helt barnefri helg men slik det er med en tenåringssnuppe i huset så må vi foreldre være fleksible.

Tenåringer har sitt eget liv og noen ganger er det aktiviteter med venner som er aller viktigst. Så hun skal muligens det i dag istedenfor å dra til pappa. Våren har virkelig kommet nå. Snart på tide å ta frem hagemøblene våre igjen. Så utrolig deilig! Settet jeg hentet gratis i fjor må få et strøk med maling. Og en planke må byttes. Gud så jeg gleder meg til våren og sommeren. Jeg trenger mye mer sol og varme enn gjennomsnittsnordmannen. Selv om det ikke ser ut til å bli noen sydenferie på oss i år heller. De5 ser ut til at jeg må bruke feriepengene til å kjøpe ut bilen. Min gamle er snart klar til å skrotes. Og jeg vil ha en bil jeg kan kjøre i fem år til uten at den ramler fra hverandre. Tror ikke jeg får den gamle gjennom EU kontrollen i november heller.

Så går nå dagan. Deilig å bare kunne ta på seg joggesko og solbriller når man skal ut av døren. I går kunne jeg gå uten jakke! Men nå må jeg spise frokost, dusje og rette håret. Ha en fin fredag dere<3

#alenemor #freshsister #hvordantrivessomalenemor #interiør #bil #barn

Nytt prosjekt!

 • 23.03.2017 kl. 07:29

Elsker alltid å ha et nytt prosjekt å kaste meg over. Utfordringen vi har er at vi er tre stykk men kun har to soverom. Guttungen begynner å bli stor så han trenger eget rom. I det siste har han ofte hatt venner på besøk og det er så kjipt å ikke ha eget rom da. Så nå har jeg tatt en beslutning: mor skal innta stuen. Det må kjøpes lystette gardiner. Og en hylle som kan være romdeler. Sovesofaen kommer til å bli min seng. Det er helt fint det. Heldigvis er lystette gardiner på tilbud hos KID om dagen. Er bare usikker på om jeg skal kjøpe beige eller hvite.

Storejenta kommer da endelig til å få det største og lyseste soverommet som hun har ønsket seg så lenge. Så hun er superfornøyd. Under en betingelse. Mine klær må forbli i hennes rom. Kanskje vi må få tak i et gigantisk stort klesskap som vi kan dele. Men da får hun endelig et trivelig rom som er stort nok til å romme venninne hennes. Og guttungen ja. Siden han ikke har eget rom per i dag kommer han nok til å bli kjempeglad for eget rom. Selv om det ikke er så stort. Og siden det minste soverommet er litt mørkt egner det seg perfekt til en kul mannebule. Har funnet noen fine veggfarger som bør gjøre en voksende tweensgutt fornøyd. Han er veldig glad i blått og jeg har funnet frem til en veldig fin jeansblå veggfarge for ham.

Interiørarkitekten i meg gjør at jeg lager konseptet istedenfor å la han velge alt. Han har også bursdag om to uker og det tilbyr seg å gi han nytt eget rom i gave! Deilig å kunne få tankene over på noe positivt. Madammen får selvfølgelig lov å innrede sitt eget rom. Hun har veldig lyst å bli arkitekt selv og elsker sånne prosjekter like mye som meg. I går i bilen skravlet og planla vi om kapp. Men guri. Håper ikke at jeg kommer til å angre meg?! Er jo meg som ofrer her. Hadde vært så gøy å kunne kjøpe seg eget hus og innrede alt etter vår smak. Håper den dagen kommer. Her kommer det noen inspirasjonbilder fra Pinterest samt min kollasj som jeg skal bruke som grunnlag.

 

#interiør #barn #alenemor #soverom #hvordantrivessomalenemor

Har fått meg vaskehjelp!

 • 22.03.2017 kl. 07:59

Og det er bare Halleluja. Ikke at jeg nødvendigvis trenger det her på våre 60 kvadrat men det handler mer om medvind. Om støtte og positive tegn. I morgen kommer de for første gang. Gleder meg noe helt utrolig mye! Selv om vi ikke har den største leiligheten så er jeg alene med to barn og i full jobb. Blogger i tillegg. Og jeg har en kronisk sykdom som medfører at jeg ofte er utmattet. Kroppen min tar ikke opp næringsstoffer som den gjør hos vanlige mennesker.

Men i praksis betyr det at jeg har en opprydding å gjøre her i kveld. Og det er så herlig at man er tvunget til å rydde en gang i uka. Det kommer til å bli så deilig! Blogging medfører mange goder. Jeg synes jeg fortjener å oppleve noen positive ting igjen. Sitter her på kjøkkenet med melk i kaffen (ja, jeg har gitt etter og vært en dårlig veganer), med nyvasket hår og en datter som fortsatt sover. Hun skal til kjeveortoped etterpå og det lønner seg ikke å dra på skolen først da.

Blir et kort innlegg fra meg i dag. Men som nysingel er jeg glad for at jeg i det hele tatt får lagt ned noen ord annet enn bare buuuhuuuuuuu. Ja. Så dere får ta til takke med ordene mine fra i dag. Glad i dere mine støttende lesere<3
#alenemor #singel #vaskehjelp #hjem #blogg #blogger #hvordantrivessomalenemor #barn #familie

Jeg må ha sett ut som verdens største alkoholiker

 • 21.03.2017 kl. 16:00

Jeg som sto og pantet ølbokser i to timer i strekk. Jeg som kjørte inn handlevogn på handlevogn fylt med søppelsekker med tomme ølbokser. Jeg som helte øl over meg selv. Jeg som stank øl. Jeg som fikk hele panteautomaten hos Kiwi til å stoppe. Jeg som gikk meg en kåpe som stank øl etter hvert. Jeg som skapte lang kø. Jeg som pantet ølbokser til en verdi av nesten 1000 kroner.

Jeg som bare er en mamma. En soccer mom. Som hadde meldt seg frivillig til å pante boksene som var tomme etter veterancupen. Det var ikke at det passet så bra. Men nei jeg hadde ikke noe bedre å gjøre akkurat da. Men humøret var på bunn. Når jeg tvang med min datter til å laste inn 10 sekker inn i bilen. Og jeg måtte kjøre to turer for å få med alle i den lille golfen min. I duskregn. På et nytt lavpunkt i mitt liv. Men det var godt å gjøre noe fysisk. Få det vekk med en gang. Slippe alle de vonde tankene.


 

Noen av boksene hadde jord og gress på seg. En hadde til å med en snegle som ble revet av i pantemaskinen. Munnvikene mine hadde festet seg lavt. Smilet var langt unna. Mange stirret på meg. Muligens tenkte de "Så det er det som er gærent med denne damen! Jeg visste det var noe!". Typiske dømmende blikk. Men hva gjør man ikke for barna? For fotballaget? Hvem vet. Det ble i hvert fall gjort. Og ja, jeg har det helt python om dagen. Men det er greit. Life goes on. Begynner i hvert fall ikke å drikke av den grunn;) Kjøpte meg et Flaxlodd som trøst.

#alkoholiker #pant #fotball #dugnad #alenemor

 

En helt vanlig tirsdag

 • 21.03.2017 kl. 07:14

Nei nå prøver jeg å blogge. Når jeg ikke kan skrive om det som opptar meg mest blir det vanskelig. En fase er over mens en ny fase begynner. Planer jeg hadde lagt faller i grus. En venninne som måtte avlive hunden sin forstår meg. Jeg må bare gi meg selv tid til å forstå. Hva skal jeg gjøre nå? Kan jo bare begynne med å fortelle hva jeg gjorde i går. Guttungen var ikke helt i form og jeg måtte bli hjemme med han. Jeg syslet litt her og satt på røde løsnegler. Gikk med massevis av planer om å gjøre om her slik at alle barn kunne få sitt eget rom. På min bekostning. Jeg lette etter masse interiørinspirasjon.

Senere dro jeg en tur til Extra for å handle. Jammen meg dyrt der! Når jeg var hjemme igjen ble lillegutt hentet av pappaen sin og jeg suste avgårde til fotballtreneren med storejenta. Vi måtte hente 10 sekker med pant fra hagen hennes mens det små regnet. Kommer eget innlegg om det. Der gikk i hvert fall de neste to timene. Etter jeg endelig var hjemme igjen lagde jeg pizza med masse ost på og koste meg mens jeg så på "Grace and Frankie". Vanligvis spiser vi sammen men jentungen var opptatt med noe annet.

Litt merkelig innlegg dette her. Prøver bare å koste sammen det som er igjen av meg. Senere pratet jeg lenge i telefon med nevnt venninne som har mistet hunden sin. Det er fint å kunne støtte hverandre i tøffe tider.

Må ønske dere en flott tirsdag! Det er vår nå:)#alenemor #hverdag #barn #familie

UKEN SOM GIKK #11

 • 19.03.2017 kl. 10:10

Ukens film/serie: Har ikke fått tid til å se på noe som helst. Men har veldig lyst å se "La la land" på kino!Ukens høydepunkt: Helgen med alle våre fire barn under et tak. Det var så innmari koselig og gøy! Skikkelig familiefølelse. 
Ukens nedtur: Ukens nedtur var når vi kom oss litt for sent ut av døren slik at jeg mistet bussen. Og så toget. Og så kom for sent til legetimen som jeg allikevel måtte betale og hadde ventet lenge på. 

Ukens cravings: Druer, druer og atter druer. Røde og grønne. Elsker druer!

 

Grape

Ukens hverdagslykke: Kanskje det å møte på min kollega hos legen når jeg akkurat var så skuffet over å ha mistet timen. Å få litt tid alene med henne mens vi kjørte sammen tilbake på jobb. Vi kjenner ikke hverandre så godt enda og det er gøy å bli bedre kjent i en annen setting:) Sola skinte og vi skravlet om kapp. 

Ukens mest leste innlegg: "Fra levra" du kan lese det HER

Ukens Instagram: Har delt dette bildet fra serien "Love" og det ble mest likt denne uken.

  

Ukens interiørdilla: Det er kanskje fargen "Sval sjø" som Aleks har på veggene i spisestuen sin? Har alltid elsket denne fargen. Har dessverre ikke et bilde av hans spisestue men den er kjempefin. Da må dere ta til takke med dette bildet:

 NCS koden er S1005-B20G


Ukens beste mammaøyeblikk: Det å kjenne på familiefølelsen når vi alle seks var sammen. At storejenta ble med på tur og vi gjorde noe sammen som familie. 

Akkurat nå: Sitter jeg på kjøkkenet og drikker en svart kaffe fra Dolce Gusto maskinen. Håret mitt er flettet Kardashian style og vi nyter en lat søndags morgen. Elsker<3

Ha en fin uke dere lesere<3

#ukensomgikk #alenemor #blogg #interiør #barn #familie #blendedfamily #kaffe #druer #hvordantrivessomalenemor #alenemoriførtiårene

 

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

Hva om jeg hadde flyttet til LA?

 • 17.03.2017 kl. 09:12

Venice beach shore
Licensed from: mypstudio / yayimages.com


Til La la land. Om jeg hadde startet firma som interiørarkitekt eller fått jobb? Det bor mange mennesker med mye penger der og jålete er de også! Hva om jeg hadde kjøpt meg et lite hus der eller en leilighet? En hvit Cabrio til? Om jeg aldri mer måtte fryse? Om jeg hadde vært brun året rundt? Om jeg kunne møtt kjendiser overalt? Om jeg alltid hadde hatt godt humør fordi sola skinner?

Om jeg kunne bo der det skjer, ved pulsen. Der hvor nye ting, nye trender oppstår. Eller kjøpt meg et lite hus ved stranden lengre opp nord eller sør? Om jeg alltid måtte ta på solbriller så fort jeg skulle ut av huset?

love in cabrio
Licensed from: Yellowj / yayimages.com

New Sunglasses
Licensed from: Stocksnapper / yayimages.com

Idag drømmer jeg meg bort. Jeg drømmer om å bo i California og har gjort det hele livet egentlig. Har vært der i to uker og så fire uker i strekk i 94 og 96. Det er så digg der. Dere spør kanskje "Men hva med barna dine?". Jeg har bevisst ikke nevnt barna i denne drømmen. Nå drømmer jeg bare. Om å kunne gå ut av døren i sommerklær hver dag, ta på solbrillene mine, dra på jobb i Cabrio og gjøre vakre hjem vakrere. Mennesker lykkeligere. Tjene masse på det. Kunne gjøre yoga på stranden etter jobb. Ikke dra på ferie men bo på ferie. Kunne ta en svipptur til Hawaii, siden det ikke er så langt unna. 

Flere som drømmer? Ha en fin fredag<3

#alenemor #LA #California #Calli #interiørarkitekt #sol #cabrio #solbriller #drømmer

 

 

 

 

 

 

Alle tanker jeg hadde i hodet idag

 • 16.03.2017 kl. 15:22

-OMG jeg håper vi rekker tannlegen!


 

-Hvor lenge må jeg sitte her?

-Hun dama på bussen lukter forferdelig vondt.

-For en sladre kjerring. Get a life!

-Hun tannpleieren må være betalt av Oral B så mye som hun driver med reklame her.

-Om jeg ikke kutter opp appelsinene nå kommer de til å råtne.

-Hvor er håndkleet mitt?

-Har alle sluttet å spise egg nå?

Eggs

-Skal jeg bry meg om hva eks svigers tenker om meg?

-Det ser hyggelig ut med litt rot på bordet.

-Så irriterende med telefonselgere som ringer fra andre land til og med.

-Han bør ha dratt til tannlegen for lenge siden. Mannfolk.

-Hvorfor tok jeg på meg vinterklær i dag igjen?

Hva har du tenkt i dag? Noe hemmelig?

#alenemor #tanker #blogg #hverdag #barn #hemmeligtanke

 

 

Fra levra

 • 15.03.2017 kl. 15:39


 

Til tross for knallvær er jeg litt nedstemt og har en mengde med små uhell. Nei, jeg gjør ikke i buksen. Men i dag tidlig ville min kjære sønn ikke høre, så jeg mistet bussen akkurat og så toget. Dette gjorde at jeg kom for sent til legetimen min og allikevel måtte betale den. Er jo bil løs om dagen og det er noe styr. Hater. Etterpå må jeg prøve å få madammen på jobb uten bil og hente. Hvem hadde trodd at bilen har så mye å si? Hadde det bare vært meg så... Ellers jobber jeg og har en haug med avtaler i denne uken. I hvert fall er det blå himmel når jeg ser ut av vinduet. Varmt er det ikke. Har Kygo og Selena Gomez på øret.

Pretty brunette in dress enjoying the sunshine

Prøver også å være strengere og mer konsekvent med min sønn. Det krever sitt. Men føles allikevel godt å ta makten tilbake. Det bare føles ikke helt sånn mens det flyr store leker på meg. Men når saken er avgjort vinner jeg. Og jeg velger mine kamper. Is før middagen ble det ikke. Håper helt ærlig at livet blir litt mer medgjørlig snart. Det er alltid sånne faser. Faser med medvind og faser med motvind. Slitsomt altså. Er klar for en gigantisk medvind nå snart. Har du hørt dette skjebne? Nå trenger jeg å vinne på Flaxlodd, ha medgjørlige barn, en bil som ikke gjør noe ut av seg, en kropp som bare fungerer, en haug med energi og null misforståelser. Please. Synes at jeg fortjener det!

Men vår kommer til å hjelpe. Om sommeren har jeg det alltid superbra. Bør vel egentlig bo i Syden. Livet må bare bli litt lettere nå. Orker ikke kjempe HELE tiden.

Så nyt sola dere. Smil:)

#sol #bil #barn #familie

Jeg skal i bryllup - what to wear?

 • 14.03.2017 kl. 13:43

 

Her liker jeg å bruke min klesapp "ClosetSpace". Digger den. Jeg brukte en søndag på å ta bilder av alle mine klær (nå kommer jeg på at jeg må oppdatere den). I tillegg kan man legge inn bilder lastet ned fra nettet. Appen sørger for at du kan sortere klærne etter kategori eller farge. Du kan sette sammen outfits og legge de inn i en kalender. Og du kan legge til ulike tags for anledning og vær. Det er så fantastisk! Nesten som å leke med dukker. Bor fortsatt en liten jente i meg. 

Når jeg tenker på hva jeg skal ha på meg i ett bryllup, er det flere ting å ta hensyn til. Min kjæreste er forlover og han må jo muligens passe fargemessig til brudeparet og blomstene de har valgt. Siden dette ikke var bestemt enda har vi avtalt å kle oss neutral. Grå, svart, og beige. En annen ting å ta hensyn til er jo at en ikke vil være finere enn bruden. Og heller ikke kle seg i hvitt. Siden bryllupet er i mars regner jeg med at det kommer til å bli ganske kaldt. I tillegg har jeg trang økonomi og kan nesten ikke kjøpe meg noe. Takk og pris for min basisgarderobe da. Bruke en av de lille sorte kjolene og resten blir neutral. Det eneste jeg mangler er nude pumps. Lurer veldig på om jeg skal bestille slike mens jeg egentlig ikke har råd. What to do? What to wear?

Ønsker alle dere en flott og stilfull tirsdag!

#mote #bryllup #bryllupsgjest #stil #klassisk #tidløs #LBD #littleblackdress #alenemor #budsjett #klesapp

Uken som gikk #10

 • 13.03.2017 kl. 07:55

Ukens film/serie: Sesong 2 av Netflix serien "Love". Denne digger jeg. Handler om en kul men ødelagt jente som dater en nerd mens de bor i Los Angeles og jobber i filmindustrien. Jeg liker følelsen av serien<3
Ukens høydepunkt: Det må igjen ha vært helgen. Tilbrakt hos mine kjære venner i Askim og søndagen ble tilbrakt med kompisen. Han hentet meg hos dem og ble en stund. Det var veldig kos.

Ukens nedtur: At en lastebil krasjet inn i min bil på onsdag. Har aldri vært i bilulykke før og dette var tøft for meg. Hva skal man si. 

Accident between a car and a truck
Licensed from: cla78 / yayimages.com


Ukens cravings: Geitosten fra Tine! Spiste en hel denne uken, nam!


Ukens hverdagslykke: Var ikke hverdag men jeg har storkost meg på turene med Irina. Vogntrilling, hustitting og skravling<3

Ukens mest leste innlegg: "Til deg som ikke hjalp meg etter krasjen", du kan lese det HER

Ukens Instagram: Et bildet av min blender, overfylt med godsaker
 

Ukens interiørdilla: Plassbygde hvitmalte hyller over en hel vegg i stuen. Bare se her:

Hylleløsninger hyller skap plass trapp henger bokhyller køyeseng Mette Helena Rasmussen

 

Ukens beste mammaøyeblikk: Igjen veldig fine samtaler med jenta mi. Det er så godt å kunne prate om alt mulig sammen. Fikk høre noen fine ord, men de er privat<3

Akkurat nå: Sitter jeg som vanlig på vårt åpne kjøkken og drikker kaffe. Det er litt rotete runbdt meg, noe det ikke pleier å være. Jeg er uten bil og må komme meg på jobb med buss og tog. 

Ha en fin uke dere lesere<3

#ukensomgikk #alenemor #blogg #interiør #barn #familie

 

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

TIL DEG SOM IKKE HJALP MEG ETTER KRASJEN

 • 12.03.2017 kl. 08:03

Du som angivelig observerte krasjen.

Du som kom ut av bilen din, sikkert to meter høy. Du spurte bare om jeg var skadet og så fort du så at jeg ikke var det brydde du deg kun om å bekrefte at det var min skyld. Du ringte ikke om hjelp men bare var iskald og sendte arrogante blikk ned til meg. Hvordan tror du jeg hadde det? Jeg hadde nettopp sett døden i hvitøyet og alt du brydde deg om var at du var et viktig vitne. Herregud. Vis litt medmenneskelighet.

Hvordan trodde du jeg hadde det?

Jeg selv måtte ringe politiet fordi du var så handlingslammet eller likegyldig. Jeg vil tenke "til helvete med deg!".

Men hvem vet.

Kanskje det passet ikke for deg? Kanskje du var litt sjokka selv?

Jeg finner alltid unnskyldninger for de rundt meg. Skal bære hele skylden selv. Jeg vet ikke.

Du sviktet meg. Det var ikke bra. Du lot trailersjåføren kjefte på meg etter at han nesten hadde tatt livet av meg for noen sekunder siden. Du ble med han og ga han rett og meg skylda.

Jeg har ikke grått engang. Klarer ikke.

Så føck deg. Veldig dårlig innsats.

Bloggpause over - føler meg som dritt

 • 11.03.2017 kl. 08:36Jeg klarer ikke å ikke blogge. Og de som i utgangspunktet hadde bedt meg slutte har også endret mening. Fikk en haug med meldinger, kommentarer og gode forslag. Men noen endringer kommer det til å bli. Jeg kommer ikke til å prioritere bloggen like mye som før. Det kan bli mindre posting og også til ulike tider. 

Hvordan jeg har det om dagen etter ulykken. Jeg skulle gjerne sagt bra, men det stemmer ikke helt. Har det vanskelig for å konsentrere meg og er veldig skvetten. Blir plutselig sint. Har ikke så mye å gå på. Og idag er jeg bare nedstemt av en eller annen grunn. Snart blir jeg hentet av Aleks for å kjøre og hente den ødelagte bilen. Etter det skal vi opp til han og derfra skal jeg vel kjøre til Askim. Alt det der virker veldig mye og overveldende. Jeg vil jo kjøre bil igjen men jeg føler ikke for å kjøre langt og alene. Det føles kjempetungt. Trenger å bli tatt seriøs med hvordan jeg har det. 

Så himmelen er blå og sola skinner. Det er helg. Men føler meg som dritt. Alt virker bare meningsløst. Ikveld og natt blir det fest over her igjen og jeg bruker anledningen til å besøke Irina og Kim. Det har jeg gledet meg til lenge og det blir sikkert veldig bra og koselig. Sosionomen som ringte meg fra legevakten kom med mange gode råd. Og jeg har lest meg litt opp på vanlige følelser etter en ulykke. Det jeg opplever er vanlig. Går i tillegg på supersterke tabletter om dagen som skal hjelpe mot Helvetesilden jeg har fått i fjeset. Og ja, det er blitt bedre. Vil jo ikke få arr. Men jeg blir kvalm av de og de er gigantisk store, Helt pyton. 

Nå folkens, idag må dere gi meg litt energi og oppmuntring. Klarer ikke å være positiv og oppmuntrende dessverre. Har også jobbet med en ny header lenge nå men på grunn av dataproblemer blir den aldri ferdig føles det som. Men når den endelig er ferdig kommer den til å være fiiiiiin. Bloggen er noe som jeg virkelig elsker så utrolig mye. Noe jeg overhodet ikke har lyst å gi opp. Har også fått tilbud om spons igår og denne gangen har jeg sagt ja. Umulig å si nei til! Hva det er kommer jeg tilbake til. 

Dere må ha en fin lørdag, ikke la dere bli dratt ned av meg<3

#ulykke #sjokk #psykiskhelse #alenemor #blogg #spons #bil

JEG BLE PÅKJØRT AV EN LASTEBIL IGÅR

 • 09.03.2017 kl. 08:33Nå hadde jeg vel egentlig lagt inn en bloggpause. Men etter det som skjedde igår føler jeg et sterkt behov for å blogge om det. Jeg ble virkelig påkjørt av en lastebil. Er sikkert fortsatt i sjokk. Kroppen er øm men ikke for ille. Etter jeg hadde levert min datter på jobb kjørte jeg mot Oslo, det var ihvertfall det jeg trodde. Det snødde og jeg hadde ikke veldig stor lyst å kjøre. Jeg stresset litt og ringte til kjæresten med håndsfri. Vi skravlet og jeg sto i kø før Brynstunnelen når plutselig alt begynte å gå i sakte film. Noe tok tak i rumpen til bilen min og snurret den kjempesakte rundt i 90 grader. Jeg tutet som en gal og skrek inn i telefonen. Så så jeg en diger hvit lastebil som hadde planer om å kjøre inn i førersiden min. 

Den var så stor og ble bare større og større. Enda blir jeg redd nå når jeg ser over min venstre skylder. Jeg hørte lyden av knust bil når alt fortsatte i sakte film. Jeg var helt maktesløs og kunne i gjøre noen ting som helst enn å bare se på hva som var i ferd med å skje. Jeg var sikker på at han ville knuse armen min nå og jeg ville bli klemt ihjel. Men så stoppet han. Jeg tenkte meg kort om, så rasket meg ut av bilen. Da kom sjåføren ut. 

-Hvorfor kjører du på meg? skrek jeg.

Han kjeftet.

-Its your fault! Its your fault, its your fault. 

Jeg klarte ikke å huske noen ting om hvordan det begynte. Helt blackout. En annen bil hadde stoppet foran meg og en veldig høy mann kom ut. Jeg følte meg så alene ute i mørke. Det snødde. Jeg søkte trygghet og trøst men det kunne jeg ikke få. Og så hjelpesløse og tiltaksløse disse to mennene var. Jeg ringte til K igjen. 

-Du må ringe politiet!

Når jeg fikk politiet på tråden begynte alt å ordne seg. 

De kom flere ambulanser, politibiler og brannbiler. Trafikken i den andre filen fortsatte. Og folk glodde mens de kjørte forbi. Herregud noe så latterlig. En mann vridde hodet sitt i en umulig vinkel for å få med seg alt. Jeg sto der og frøs mens det fortsatte å snø. Han høye mannen pratet ikke med meg men han hadde fastslått med lastebilsjåføren at dette var min feil. Ingen omsorg eller hjelp å få. 

-Jeg er på vei nedover. 

Det var godt å lese denne meldingen fra kjæresten. Det som fulgte var et kaos. Jeg ble spurt og spurt. 

-Jeg husker ingenting!

-Tror du du har besvimt?

-Jeg vet ikke. 

Når jeg satt i ambulansen klarte jeg å føle meg litt bedre. Men hodet mitt fungerte ikke helt. Det var vanskelig å huske hvilken ukesdag det var og alle svarene kom, men veldig forsinket. Så kjørte de meg til Oslo legevakt. Det var så godt å komme meg vekk fra ulykkesstedet. Der satt jeg en stund og ventet. Pratet med K i telefon. Han var så utrolig snill og stilte opp for oss. Kjørte hele veien hjemmefra og hentet min kjære datter på jobb, kjørte henne hjem og hentet meg fra legevakten. Det føltes så trygt å være med han. Men jeg ble redd for å sovne. Bildene fra ulykken kom tilbake og tilbake. Lastebilen utenfor ruten som kom nærmere og nærmere. Maktesløsheten. Det der var ikke morsomt.

Men jeg fikk sove med masse Valerina Forte og smertestillende. Idag føler jeg meg litt bedre. Skal til fastlegen straks. Jeg aner jo ikke om hvordan dette blir psykisk. Har fått telefonnummer til sosionomen. Igår hadde de ikke tid til meg siden de måtte snakke med mange brannofrer. Kanskje jeg takler dette helt fint? Er fysisk uskadd. Men en ting har jeg lagt merke til. Jeg har et kjempestort behov for å snakke om det. Mange ganger. Det er også derfor jeg blogger idag, til tross for pausen. Jeg vil og må bearbeide det. Tror det er sunt. Hvorfor skjer ulykker? Praten med K på vei hjem var veldig bra. Han sa mange bra ting fordi jeg følte en sterk skyldfølelse. Bebreide meg selv. Skriver mer senere.

#freshsister #alenemor #ulykke #lastebil #politi #ambulanse #helse #legevakt #mamma #barn

 

Flere vil at jeg skal slutte å blogge

 • 07.03.2017 kl. 07:33 

Nå er det slik at ikke alle synes så mye om bloggingen min. Og den bringer meg jo heller ikke nærmere målet mitt. Hva mitt mål er holder jeg hemmelig. Jeg orker bare ikke at noen kommer og sier "Det klarer du uansett ikke."

Det er min datter som ble gjort narr av på skolen grunnet bloggen min. Den der er kjip. Og en veldig god grunn til å slutte. Hun selv synes ikke mye om at jeg bretter ut privatlivet mitt her. 

Det er kjæresten som mener at jeg ikke har nok tid til å blogge. 

Det er at jeg skal prøve å avvenne min kjære sønn fra Ipadn sin og det ville bety at jeg ikke kan sitte ved dataen på morningen. 

Det faktum at jeg sliter med å komme tidsnok på jobb. Og jobben er jo mye viktigere enn bloggen?!

Det er mange ting som taler for at jeg skal henge bloggen på kroken. 

De fleste bloggere er uføretrygdet. De som ikke er det lever nå av bloggingen og det er deres jobb. Jeg er alenemor i full jobb, jeg har en kjæreste som bor en time unna, jeg har noen andre, viktigere mål. 

Så jeg er veldig usikker nå. Jeg har bygd opp noe over tid. Slutter jeg så forsvinner det jeg har bygd opp. Men kanskje det kan erstattes av noe bedre?

Vi mennesker kan jo ikke få til alt. Ihvertfall ikke når en sliter med lite energi som jeg gjør. Noe grunn til nedsatt energi er min sykdom, Morbus Crohn. I tillegg tror jeg at det er litt psykisk og har med en lettere depresjon å gjøre. 

Og faktum er også at dagen kun har 24 timer. 

Men hva med de positive sidene? Bloggen er på en måte min baby. Den er min hobby og jeg synes det er utrolig gøy å blogge. 

Men min kjære datter påstår at alle gjør narr av meg grunnet bloggen. Folk baksnakker meg men tørr ikke si det direkte til meg. 

Skal jeg bry meg? Nei, jeg bryr meg ikke så mye. Men min datter bryr seg. 

Jeg vet virkelig ikke. 

Tror jeg skal ta meg en 14 dager bloggpause, bare for å se. Se hvordan det føles, se hvilken effekt det kommer til å ha. Eller er jeg i ferd med å gi opp noe bra?

Med disse tankene ønsker jeg dere en fin tirsdag. Se på målene dine, kommer du nærmere dem? Eller trengs det en justering?

#mål #blogg #alenemor #bloggpause #barn

 

Uken som gikk #9

 • 06.03.2017 kl. 07:11

Ukens film/serie: Har ikke fått tid til å se på noe. Det eneste jeg så på var ørten Youtube videoer med sketsjer fra tyske komikeren Martina Hill. Ledd meg halvt ihjel. Ukens høydepunkt: Må ha vært helgen vi tilbrakte hos kjæresten. Jeg hadde med min sønn og han hadde sine to barn siden han hadde byttet helg. Det ble lek i snøen, brettspill og gele spising. Veldig koselig å se hvordan barna blir bedre kjent og koser seg sammen. Min kjære sønn oppførte seg helt supert, det gjør han stort sett når vi er på besøk hos noen.  

Ukens nedtur: Det er vel at den røde lampen lyste på den nye bilen min. Noe virker til å være gærent med bremsene. Kan ikke kjøre den til det er fikset:-/ Heldigvis skal Aleks prøve å hjelpe meg. Snilt av ham<3

Ukens cravings: Økologisk sjokolade med havsalt og karamel. Kjøpte denne på Løken, har aldri sett den før.  

Ukens hverdagslykke: På fredag skulket jeg yogatimen min og tilbrakt litt etterlenget alenetid her hjemme. Hørte på musikk og jobbet med ny header for bloggen. Så herlig<3

Ukens mest leste innlegg: Å bruke humor mot sykdom. Du kan lese det HER

Ukens Instagram: Bilde av min sønn på trampolina, dette hadde jeg lagt ut med et innlegg om såkalte "Tweens". 

Ukens interiørdilla: Denne her fra Ikea. Lurer på om vi skal kjøpe en sånn for skoene på jobben. 

Ukens beste mammaøyeblikk: Det var det å skravle med store jenta i sikkert to timer i strekk. Alt annet ble nedprioritert og godt var det. Setter så pris på tilliten og det å få lov å ta del i livet hennes. Vi må finne en fast dag hvor bare vi to finner på noe sammen alene<3

Akkurat nå: Sitter jeg som vanlig på vårt åpne kjøkken og drikker kaffe. Barna sover heldigvis og jeg har sovet på sofaen hele natten av en eller annen grunn. Viktig er at jeg har sovet godt:)

Ha en fin uke dere lesere<3

#ukensomgikk #alenemor #alenefar #helgepappa #blogg #interiør #barn #familie

 

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Les også bloggen til kjæresten min HER

10 ting dere ikke visste om meg

 • 04.03.2017 kl. 08:08

Truck
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

 1. Jeg har lastebillappen men har aldri kjørt en eneste lastebil. 
 2. Når jeg var syv kræsjet jeg med sykkelen min og knakk begge fortennene.
 3. Jeg er også en "mamma til Michelle". Ja helt sant, lenge før Anna Rasmussen kalte jeg min datter "Michelle". 
 4. Har hatt en veldig kristen oppvekst med søndagsskole og bordbønn og mye mer. Synes ikke så mye om det nå lenger.
 5. I 1996 fikk jeg en tatovering i San Diego, California. 
 6. I 2009 startet jeg interiørblogg som het "House of Nicole". 
 7. Jeg feiget ut fra min første oppkjøring. Avlyste den siden jeg hadde glemt brillene mine men sto neste gang. 
 8. Jeg er eldst av fire søsken, har to yngre brødre og en yngre søster. Alle bor i Tyskland og jeg ser dem stort sett kun engang i året.
 9. På ungdomsskolen ble jeg utestengt fra jentegjengen. Klærne mine var ikke bra nok. Men jeg fant nok egne venner som heller ikke var de kuleste. Dessverre ble det sånn at når jeg fikk meg en "kul" kjæreste og i tillegg begynte å røyke at jeg plutselig ble populær. Så teit;)
 10. På min åttende bursdag måtte mammaen min sende alle gjestene hjem fordi jeg lå med tannverk. Når jeg tenker på det nå må jeg le litt. Men litt tragisk er det også. 


Dette var min logo til bloggen.
 


Tatoveringen, ikke så lett å se her. Det fremstiller et hulemaleri av en vikingship.

 


"Min" Michelle<3

 

Ønsker dere alle en vidunderlig helg! Lillegutt og jeg skal snart pakke bilen og ta turen opp til Løken for å besøke Aleks og barna. Nå har jeg endelig en bil som det går an å kjøre med og hvor vi kan høre på musikk. Det tar jo en time å kjøre dit. Vi skal kose oss og jeg gleder meg:)

#10tingdereikkevisste #alenemor #freshsister #barn #tatovering #houseofnicole #blogg #lastebilførerkort #helg #familie

 

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Les også bloggen til kjæresten min HER

Å bruke humor mot sykdom

 • 03.03.2017 kl. 07:32

Igår hadde jeg en ganske tøff dag. Hvorfor, det er litt privat. Den tærte på meg psykisk. På kvelden gjorde jeg derfor instinktivt noe som har hjulpet meg mange ganger før. Jeg så på comedy. Nøyere sagt sketsjer av tysk komiker dame som jeg synes er hysterisk morsom. Hun heter Martina Hill og har gjort mye forskjellig. Men jeg så på videoer av "Knallerfrauen". Her spiller hun en attraktiv og trendy kvinne og mor i hverdagssituasjoner. Hun gjør det som mange sikkert har tenkt men aldri ville ha gjort. Jeg lo så jeg nesten grein. Det var så utrolig befriende. 

Bare det å le kan utløse mange gode følelser i kroppen og hjernen. For et øyeblikk glemmer man alle sine bekymringer. Man får energi og slapper samtidig av.Jeg har lest om folk som er blitt frisk av kreft bare ved å se på comedy i tre måneder hver dag, hele dagen. Nå ville jeg ikke gå så langt å si "dropp kjemo, se på comedy". Men det er noe i det. En kan le seg frisk. Det virker kanskje mer opplagt at latter hjelper mot psykiske lidelser. Men den hjelper mot fysiske også. 

SG3Upnn7GK0

Her spiller hun Memory med datteren sin og er en særdeles dårlig taper. Dessverre savner jeg norsk tekst.

 

pebij6qlD4s

En helt normal dame på byggemarked.

Min anbefaling for idag: Bruk humor som medisin! Om du ser på noe, se på comedy. Kort innlegg idag men budskapet er sterkt da;) Dere som sitter hjemme med diverse sykdommer og smerter: se en hel dag på comedy! Prøv latter<3

#humormotsykdom #humor #comedy #alenemor #helse #familie #latter #MartinaHill #tysk #komiker


 

Marsdrømmer - hva gleder vi oss til i mars?

 • 02.03.2017 kl. 15:40Nå har vi mars allerede og jeg har begynt å glede meg til vår. Noen ting som kommer til å skje i mars:

Vi skal i bryllup til et vennepar. Det gleder jeg meg til. Bortsett fra det er det ikke så mye spennende som skjer. Og allikevel er hver eneste dag spennende i livet mitt nå. Ellers har jeg begynt å tenke bursdagsgaver for lillegutt som har bursdag i starten av april. En liten vær til besvær;) Når min mormor fortsatt levde hadde hun bursdag 16.3. Hennes bursdag forbinder jeg alltid med mars måned. Hun var en kul dame. Kanskje den kuleste jeg har kjent. Og jeg forbinder selvfølgelig tysk vår med mars.

Brune skoger uten løv. Brunt og gammelt løv fra fjoråret på bakken. En kald vind. En ru natur. Men allikevel et lite håp i form av noen første blomster og en smilende mormor med kake på bursdagen. Ønsker dere alle en strålende mars! Håper dere klarer å fokusere på de positive aspektene måneden har.

#marsdrømmer #klima #Tyskland #Norge #bursdag #barn #kake #alenemor #tenkpositiv #livsglede #håp

Jeg bor i et hav av popkorn

 • 01.03.2017 kl. 07:01Dagen igår var bare en dag. Jeg tok meg faktisk halve dagen fri for å vaske hjemme. Sånn at vi kunne ha det rent til vennegruppa. Men nå sitter jeg i et hav av popkorn. Har prøvd å koste opp alt igår men ser at jeg har uteglemt mye. De har kost seg ihvertfall disse gutta i tredje klasse. Og det er det viktigste. De har spist taco. Den ene skulle tøffe seg og helte et halvt glass av den sterke sausen over taco`n sin . Det gikk overraskende bra. De lagde iMovie. Jeg trodde jo at jeg måtte hjelpe dem masse men nei. De klarte alt selv jo. Håper at jeg ikke er en del av denne filmen som jeg går rundt med kosten hele tiden. 

En av guttene bemerket at vi bodde i et veldig lite hus. Og det har han helt rett i. Eller nei. Huset er kjempestort men vi leier jo bare sokkelen. Er ganske lei av at guttungen ikke har noe eget rom. Savner også en loftsstue eller kjellerstue hvor man kan sende disse teens og tweens med vennene sine. Men for en fin gjeng! Veldig ulike gutter men de hadde det så fint og gøy. Ikke alltid heldig å ha vennegruppe når det er kjipt vær ute. Mye lettere når det er sommer og de kan hoppe på trampolinen. Tok noen bilder igår men de legges ikke ut. Også er det jo hyggelig å bli litt kjent med foreldrene. Vi har vært med på utrolig lite av aktivitetene som klassekontaktene har organisert. Det er jo synd. 

Når snuppa var liten var jeg med på alt. Var klassekontakt selv og ble kjent med alle foreldrene. Dessverre har jo snuppa forlatt skolen siden hun syntes veien var så lang. Og ja. Vi ble aldri ordentlig kjent med foreldrene her på Åsen. Føler at vi bare er her midlertidig. Der snakker vagabonden i meg. Må alltid videre. Dette kan ikke være alt. Det må være noe nytt å utforske. Og starter fra null. Etterpå kommer Aleks hit. Han er jo ferdig på jobb lenge før meg. Da får han arrangere seg med snuppa her i den lille leiligheten. Aaaaaah jeg vil ha hus! Og flere bad. Men slutt med jamringen nå. Dagen idag har ikke noe spesielt i vente  bortsett fra at jeg endelig får se kjæresten igjen. Vi snakker jo også tusen ganger på telefon hver dag og skriver enda flere meldinger men savnet er stort. 

Nå går ferden inn i denne onsdagen med frisk mot. Bring it on! Ha en fin dag dere<3

#popkorn #tweens #vennegruppe #barn #familie #hus #leilighet #alenemor #kjæreste 

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no