hits

WASHING THE CITY OF MY FACE

 • 30.11.2017 kl. 13:48

Sponset innlegg

Hva er bedre enn å komme hjem fra en slitsom dag og å ta seg en herlig varm dusj? Alle bekymringene bare renner av deg...

Idag har jeg fått lov å vise dere de fine dusjkabinettene fra bygghjemme.no! Synes de er veldig stilrene og passer til et moderne interiør. Som dere kanskje har sett er jeg fan av sort og hvit. Derfor har jeg plukket ut mine to favoritter fra kolleksjonen til bygghjemme.no. Disse to kan kombineres med alle mulige farger, fliser, håndklær og stæsj på badet.

Sjekk det ut da vel! En god dusj og en fin kveld fra meg<3

//Nicole

INNRED I MIN STIL!

 • 10.08.2017 kl. 21:12

//Annonse

Akkurat nå har Trademax et helt sinnsykt salg på gang. Liker den siden fordi de har utrolig mye utvalg. Du finner noe til enhver smak. Jeg finner i hvert fall veldig mye jeg har lyst på. De har møbler, lamper, interiør, hagemøbler og mye mer. Har satt sammen noen kollasjer som eksempel. Ser her:

 

 

 

 

 

 

 

Du bestiller møblene over nettet og får dem levert hjem innen noen uker. Sjekk ut trademax.no.

Ønsker dere en flott kveld! Kanskje litt nettshopping?

//Nicole i samarbeid med Trademax

#spons #møbler #interiør

 

DE FINESTE SOVESOFAENE FRA CHILLI.NO/TRADEMAX

 • 07.07.2017 kl. 09:34

Annonse

Siden jeg kun har to soverom men behov for tre bruker jeg stuen som mitt "soverom". Uten sovesofa hadde det ikke vært mulig. På dagtid ser stuen ut som en vanlig stue og på natten forvandler den seg til et soverom. Det funker helt fantastisk bra for meg som alenemamma. I tillegg er det jo mange som bruker sovesofaer på barnerommene for å utnytte et lite rom på best mulig måte. Eller man kan ha en sovesofa på loftsstuen, kontoret og gjesterommet. Superkjekt spør du meg.

Nå har Chilly.no fått inn mange fine sovesofaer. Alle kan finne noe som passer til deres stil her. Det skal sies at jeg ikke har testet eller prøveligget på disse men vet om mange som er fornøyde. Akkurat nå er det også tilbud på mange av varene. Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine personlige favoritter her:

 


Disse hadde passet best inn hos meg. Men det er mange flere å velge fra, både i størrelse, form og farge. Puter og sofabord er også fra nettsiden.

Du bestiller møblene over nettet og får dem levert hjem innen noen uker. Sjekk ut chilli.no.

//Nicole

#spons #chilli #sovesofa #interiør #spareplass

Ny blogg - tiden er inne

 • 28.06.2017 kl. 08:23


 

Da er tiden inne for meg å ta farvel med Freshsister. Jeg er ganske vemodig nå. De siste månedene har jeg fulgt bloggbedre.no. Har lest og tenkt mye. Tips fra bloggrådgivere fra hele verden. Og så ble det soleklart for meg: jeg må tilspisse budskapet mitt. Og da passer ikke navnet Freshsister lenger. Det fører hos blogg.no til at jeg må starte en ny blogg med nytt navn siden navnet ikke kan endres. Triste greier. Men også litt fint. Jeg får en helt ny start! Som dere kanskje vet er jeg utdannet interiørarkitekt. Og jeg brenner for design, interiør og diy. Etter mange øvelser og undersøkelser har jeg kommet frem til at jeg vil fokusere på interiør. Sånn skikkelig altså. Og det føles godt. Det føles fantastisk faktisk! Den nye bloggen er allerede oppe og går. Adressen finner dere under.

 
Tiden på Freshsister har vært viktig for meg. Den har vært helt fantastisk! Jeg har delt mye personlig fra mitt liv og det har også fremkalt negative reaksjoner. Men det har vært utrolig helbredende. Katharsisk. Jeg har gjort noen feil og lært av dem. Jeg har fått høre at jeg har skrivetalent. Nå er jeg klar for å gå videre. Jeg er styrket og vet hva jeg vil. Den nye bloggen kommer til å inneholde mest  interiør. Den ene eller andre vegetaroppskriften blir også delt. Og en del fra hverdagen min. Planen er å blogge litt sjeldenere men bedre. Jeg har allerede to samarbeidspartnere. Men jeg har også en vanlig jobb. Og må få alt til å harmonere. Til å gå i hop;) 
 
Håper så inderlig at dere alle har lyst å følge meg på den nye bloggen!
Tusen takk dere mine fantastiske lesere! Dere som har lest meg, fulgt meg, delt meg og heiet på meg. Jeg er så glad i dere<3
Bye bye, farvel, adios!
 
DEN NYE BLOGGADRESSEN ER HOUSE OF NICOLE
 
Klemmer fra Nicole/Freshsister

Mellom to blogger

 • 23.06.2017 kl. 08:06

Goddagen! Idag har jeg fri. Snart leverer jeg på Sfo, så bærer det videre på yoga, handling og diverse møter. Til middag blir det taco, vi dropper strand og St Hans bål siden det er meldt regn igjen.

Du hører ikke mye av meg om dagen. Jobber mye med forberedelser til den nye bloggen. Og er litt usikker hva jeg skal på blogge om her. Så det kan jo være en tanke å rett og slett skrive om hva jeg holder på med:)

Det er jobbing med design av ny header, et innlegg om kjøkkenet mitt, fremtidige innlegg og prosjekter. Det er bare å være advart: jeg har noen Villa Paprika tendenser i personligheten min. Er litt vinglete og skifter smak og stil. Kreativ og liker DIY. Jeg kommer til å ha noen interiør sponsorer og vil anbefale produkter innimellom.

Men siden jeg lever av min vanlige jobb blir du ikke nedlesset med reklame. Jeg skal prøve å få dokumentert store og små prosjekter her hjemme, som uansett pågår hele tiden. Må bli flinkere til å vaske da;) Gudskjelov kommer vaskedama på tirsdag!

Legger ved litt bilder av det som skjer om dagen! Ha en super dag du<3

Det er dyrt å være interiørblogger

 • 20.06.2017 kl. 07:06

Dette la jeg også merke til når jeg hadde den andre interiørbloggen. Men om en har det som hobby å pusse opp eller man uansett er i en prosess med oppussing så blir det jo ingen ekstra kostnad. Det blir en del DIY hos meg skal dere vite. Fordi det sparer mange penger og er miljøvennlig. I tillegg finner jeg ofte ikke det jeg vil ha og da må man bare lage det. For eksempel svart hvit stripete hageputer. Finner dem ingen steder! Og jeg har ingen lyst å betale en million for å importere de fra utlandet akkurat. Symaskinen må da vel tørkes støv av!

Men jeg gleder meg uhyre mye å ta dere med på en interiørreise. Å vise frem store og små prosjekter. Første gangen jeg pusset opp var jeg 14 år. Da la jeg tapet på rommet mitt sammen med bestevenninnen på eget initiativ. Hehe;) Det er så gøy å ta kontroll! Mange interiørbloggere bruker veldig mye penger på både boligen sin og bloggen. Jeg skal prøve å unngå det. Heller vise dere hvordan man kan få til bra ting rimelig. Forutsatt at man liker DIY da. Do it yourself. For guttungen ønsker jeg å lage et bildet til det nye rommet hans. Så det på Pinterest og har siden da lett meg i hjel etter et slikt. Finner det ikke. Da må jeg lage sjølv.


 

Wohoo, jeg gleder meg. Det er jo så gøy! Som tenåring har jeg drevet veldig mye med kunst og maleri. Så det er noe jeg kjenner godt til. Kunst var det jeg levde og åndet for i denne alderen. Jeg og en gruppe av venner var fullstendig besatt av kunst. Fikk alltid en sekser i det faget helt fra 5. til 13. Ikke at jeg tenker jeg er spesielt begavet eller noe. Men synes det er veldig gøy å være kreativ. Og barna har arvet kreativiteten. Om de uttrykker den gjennom SIMS eller koding. Ok nok fra meg nå. Har sovet litt rart og kun seks timer igjen. Virker som om det er normalt nå om sommeren. En ny dag med blå himmel, varme og sol har startet. Barna sover enda. De har nestsiste skoledag i dag. Snart blir det mer avslappete tider her i huset og i mange hus. Det verste stresset er vel allerede over.

Dere må ha en vidunderlig dag<3

#interiør #diy #interiørblogg #blogg

Det kommer en helt ny blogg - behind the scenes

 • 18.06.2017 kl. 12:07


 

Wohoo! Nå er jeg igang med en helt ny blogg som kommer her snart. Fra 2008-2011 drev jeg interiørblogg. Når jeg mistet hus og mot sluttet jeg der. I 2015/16 startet jeg min Freshsister alenemamma blogg. Når jeg da fikk vite om at jeg helst ikke skulle blogge om barna lenger, falt jeg litt i et hull. Gjorde da om Freshsister til en livstilsblogg som omfattet mange tema. Temaer som reise, helse, vegetarmat, interiør, mote og skjønnhet og mer. Dette begynte å bli litt for rotete for meg og kanskje også for dere.

Etter litt research gjorde en øvelse som fikk meg til å finne ut hvilket mitt hovedtema skal være. Og det som har mest fremtid. Det som jeg har mest kompetanse i. Det viste seg til å være INTERIØR!!!!! Så nå er jeg i full gang med branding og design til den nye bloggen. Freshsister kommer til å bestå men blir muligens etter hvert lagt ned. Det ser ut til at jeg har på plass navn, logo, design, fargene og plattformen. 20 mulige blogginnlegg er allerede satt opp.

Det blir spennende tider og antagelig en arbeidsrik sommer;) Men jeg må si at det faktisk er en lettelse å kunne tilspisse bloggen på et tema. Endelig slipper jeg å bli god på alt og kan fokusere på et tema. Et tema som jeg har elsket helt siden jeg tok min første blyant i hendene, et tema som jeg har elsket hele veien gjennom studiene og mine ulike jobber. Navnet Freshsister passer ikke til det nye konseptet og planene jeg har for fremtiden. Derfor må det bli en ny blogg.

Jeg håper jo at så mange som mulig har lyst til å bli med over til den nye bloggen når den tid kommer. Jeg kommer til å si ifra i god tid og også til å fortsette å blogge på Freshsister. Akkurat er jeg veldig glad og spent på fremtiden. Bloggingen kommer til å bli mer samkjørt med jobben min. Hva synes dere om alt dette? Positivt, negativt? Uansett kommer det til å ta litt tid til alt er på plass.

Sender i hvert fall en kjempestor klem til alle dere som har vært med meg<3 Nyt søndagen deres!

#nyblogg #interiørblogg #interiør

Badet mitt

 • 17.06.2017 kl. 07:38

God morgen alle mann! De siste dagene har jeg hatt tekniske problemer med min pad. Så nå blogger jeg fra pc` n til poden. Så frustrerende å ikke ha utstyret på plass. Går igjen med mange tanker om mulige endringer i bloggen. Det kan også hende at jeg starter en helt ny blogg. Ønsker mer adskilte tema. Men mer om det senere. Har dere sovet godt? Det håper jeg virkelig for det har jeg:) Kun seks timer men dette været gjør jo bare at man spretter opp av sengen sin! I mai var mitt fokus på badet mitt men jeg har ikke virkelig laget et innlegg om det enda. Siden jeg fremdeles leier har jeg kun begrensete muligheter hva jeg kan gjøre med interiøret. Heldigvis er hele huset ganske nytt, nemlig fra 2013. Vi stortrives her og barna har alle vennene sine i nærheten. Skolen er 2 minutter unna.

Prisene har økt noe helt enormt siden vi flyttet hit i 2007. Jeg mener det var minst 40%? I tillegg ble jeg skilt og det er blitt helt umulig å kjøpe noe her som er stort nok for oss tre. En gang i året tar jeg en ny vurdering på om vi skal flytte lenger ut for å kjøpe oss hus. Men så nå på badet mitt:

Det er mørk grå fliser på gulvet og hvite standard fliser på veggen. De fastmonterte møblene er enkle og nøytrale. Jeg har supplert med løse møbler av tre og svart-hvite og blå detaljer. Disse badene kan føles litt døde siden det ikke kommer naturlig lys inn og materialene er litt flate. Derfor har jeg valgt å introdusere litt naturlige elementer som treverk og planter. Men som alt i boligen min er også dette en "work in progress". Jeg endrer smak og stil underveis. Noen ganger følger jeg trender og noen ganger innreder jeg mer klassisk og tidløst.

Er det flere som har et slikt bad? Hva har dere gjort med det?

Nå ønsker jeg en vakker og solrik lørdag. Ikke stress for mye<3

#bad #interiør #badinspirasjon #freshsister

Kaffe latte er ikke dødt!

 • 14.06.2017 kl. 08:13

Som høysensitiv er det viktig for meg å ha et behagelig interiør hjemme. Ikke så mange skrikende farger. Rolige, behagelige omgivelser. I hvert fall nå hvor livet er hektisk. I tillegg liker jeg minimalisme. Kanskje det også fordi jeg er høysensitiv. Min stue er blitt mer og mer beige og hvit. Og jeg liker det! Har derfor satt sammen litt inspirasjonsbilder for dere:)


Med dette ønsker jeg deg en fin fin dag<3 Her blir det jobb og litt til:)

#interiør #kaffelatte #beigehvitinteriør

LEKKER LØRDAG: HVA SYNES DU OM DETTE INTERIØRET?

 • 25.05.2017 kl. 11:28

Når jeg bladde gjennom "Bo Bedre" her om dagen kom jeg over interiørstylisten Lene Ostenfeldt. Likte hennes leilighet veldig godt. Spesielt delene med sort/hvit og brunt som farger. Hun har innredet hele leiligheten sin på sin måte og eksperimenterer mye. Leker mye. Hun mener at vi må tenke nytt og prøve oss frem med den nye lekne stilen og alle fargene. Selv er jeg fremdeles minimalist og vil ha rolige omgivelser hjemme. That`s the beauty of it. Vi kan bestemme interiøret selv. Så lenge vi ikke bor med noen som forhindrer det. Vi kan skape en verden hjemme som bare vi preger. Det synes jeg utrolig gøy!

Viser dere noen av mine favorittbilder fra hennes leilighet. Minimalisme kan ha ulempen at den er litt kald. Men hun blander inn brunt for å tilføre varme og naturelementer. Det er det samme som jeg gjør! Så hun har inspirert meg.
Elsker måten hun styler på! Hva synes dere?

#interiør #leneostenfeldt #freshsister #terrasse #uteplassen #foto #natur #sommer

 

TERRASSE INSPO

 • 06.05.2017 kl. 10:29

Nå hvor det er så fint ute har jeg hentet frem terrassemøblene igjen. Har litt begrenset med midler og derfor er ikke min terrasse helt ferdig stylet. Fikk gratis hagemøbler av en nabo som skal fikses opp og males. Har en grill som er tom for gass og ikke er blitt brukt siden 2011. Men jeg gir ikke opp. Akkurat nå opplever en spesielt trang måned. Det er ny sykkel for barnet, barnebursdag, 17. mai klær til barna og mye mer som har tømt kontoen. Så hagemøblene er ikke øverst på prioriteringslista. Men det er lov å drømme og jeg vet hva jeg liker.

Så her kommer min terrasse inspo:


Bilder lånt fra Pinterest


Dere kan gjenkjenne min interiørstil også ute?! Jeg liker svart hvit, grått, materialer som ubehandlet treverk, metall og kurv. Av blomster foretrekker jeg å kun velge hvite og grønne. Det blir en litt roligere og renere stil for meg da. ELSKER hvite blomster. Svarthvite puter og tepper. Ikke så mye dilldall, bare litt.

Hva  er finere enn å spise på terrassen med barna? Og å grille med venner? Sommeren er det beste som finnes!

Så med dette ønsker jeg deg en fantastisk lørdag. Om du skal handle blomster, hagemøbler eller puter så har du kanskje fått litt inspirasjon her? Nyt sola, våren og været<3

 

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#freshsister #blogg #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #terrasse #hage

 

Lukten av maling

 • 15.04.2017 kl. 10:40

 

I går har vi begynt å male det store soverommet i fargen "kalk" fra Jotun Lady. Den passer veldig bra her i leiligheten. Den er lys og neutral men gir akkurat passe varme i en leilighet som er nordvendt. Nå er vi tomme for maling og fortsetter først om cirka en uke. Når jeg luktet malingen ble det utløst ulike følelser i meg. Malingslukten symboliserer håp for meg. Energi. Nye tider. Freshhet og velvære. Jeg elsker å male vegger. Det hører med i et nytt forhold. Huskjøp. Svangerskap. Det å se frem til noe. Fremtidsdrømmer og positivitet. Latter og slitne armer. Litt kaos. Papirhatter på hodet og pizzaleveringer. Et hyggelig kaos. Det å være sammen med andre jeg er glad i. Malingsflekker på sokkene. Maling på fingerneglene og i håret. Det gjør meg ingenting for jeg elsker det så mye. Kanskje malingslukt symboliserer også det å ha kontroll over mitt eget liv for meg. Det å kunne bestemme en veggfarge, en stemning. Det å kunne designe omgivelsen. Som dere ser har jeg et kjærlighetsforhold til det å male vegger eller møbler.

Maling=håp

Er det flere som føler det sånn? Er dette normalt?! Er det høysensitiviteten min som lar meg oppleve alt så mye mer intenst? Har et smil klistret på ansiktet mitt nå. For jeg har håp. Fortsatt håp for fremtiden. Til tross for alt jeg har vært gjennom. Jeg gir nemlig aldri opp. Selv om jeg kan ha faser hvor jeg er veldig sliten. Men det går bra.

Lov meg en ting dere: ALDRI gi opp!

Ønsker dere en vidunderlig påskeaften med masse godteri og kos<3

 

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv #familie #oppdragelse #ungdom #bloggmag #pluss #magasin #underholdning #topplisten #bloggtoppen #blogg #bloggnorge #nabloggerne #blogginnlegg #bloggno #blogglister #statistikk #pins #bloggtips #gruppeblogg #info #side2 #nettavisen #interiørarkitekt #vegetarmat #vegetaroppskrift #yoga #crohns #morbuscrohn #reinkarnasjon #mote #hotmom #minimalisme #minimalist #budsjett #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #hsp #positivlivsstil #reise #livsstilsblogg #inspirasjon #skjønnhet

Interiør: Hvilke bilder har minimalisten på veggene?

 • 14.04.2017 kl. 09:31

Hei og god morgen! Etter gårdsdagens litt alvorlige innlegg har jeg lyst til å servere dere noe mer lett og underholdende. Here it goes: For en stund siden tok jeg en test om hvilken interiørstil jeg selv har. Bare sånn for moro' s skyld. Resultatet ble "minimalisten". Og det kan jeg bekrefte fra mitt innerste!

Prøver jo så klart å overholde denne stilen. Det er viktig å ha sammenheng i interiøret, en rød tråd. Akkurat nå hadde jeg lust å finne bilder til veggen. Brukte Pinterest som inspirasjonskilde. Så her kommer litt inspo for dere som liker stilen:

Fint, ikke sant? Jeg bare elsker minimalistisk interiør. Det er så rolig og deilig. Nå ønsker jeg dere en behagelig langfredag<3 Ta vare på hverandre.

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

Lille kattepus, hvor har du vært...

 • 12.04.2017 kl. 07:36

Veldig ofte våkner jeg med en melodi i hodet. Rart det der. Synes denne sangen er så søt. Den minner meg om tiden når guttungen var bitteliten. Jeg var ofte i åpen barnehage med min venninne. Der ble jeg kjent med mange andre her vi bor.

Guri, det er lenge siden det. Det var jo i 2008/09. Da var verden min fortsatt i orden og jeg var veldig lykkelig på denne tiden. Hadde jo kjøpt hus, forlovet meg og fått barn med den jeg elsket. Gledet meg til bryllupet.

Det var tider det...

Begynte virkelig å trives her da. Men egentlig skulle jeg jo fortelle dere noe helt annet nå! Jeg har sovet i stuen for første gang. Det har egentlig gått veldig bra. Bortsett fra at jeg ble vekket av guttungen midt på natten fordi han hørte skumle lyder. Ellers har jeg fått det veldig koselig her i stuen.

Alt er jo ikke på plass enda men vi har begynt å få orden på det store soverommet også. Alt det blir så bra!

Vi kommer til å trives her i mange år til. Om ikke det åpner seg muligheter for huskjøp. Gleder meg veldig på fremtiden og føler endelig at vi kan vokse litt mer i denne leiligheten.

Slik er min soveplass på kvelden:

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #interiør #stue #veggfarge #kalk

 

Bilder fra det nye rommet!

 • 07.04.2017 kl. 09:32

God morgen! Nå skal dere endelig få en oppdatering på hva jeg har jobbet med de siste ukene. Vi bytter rom slik at alle får sitt eget. En del av dette var at jeg måtte gjøre om et hvit jenterom til et kult gutterom. I går hadde gutten bursdag og fikk det nye rommet sitt. Dessverre hadde det skjedd en misforståelse med SFO som sendte han hjem rett etter skolen. Jeg hadde egentlig planer om å dra tidlig fra jobb og gjøre rommet helt klart. Samt feste en stor sløyfe som han måtte klippe for å innvie rommet. Slik ble det ikke men det gjorde ikke noe. Dro tidlig fra jobb og hvem hadde tatt over sitt nye rom? Guttungen så klart. Han satt på gulvet. Akkurat som jeg hadde sett for meg.

Det var helt naturlig for han. Og han smilte fra øre til øre. Vi feiret bursdagen med nytt rom, noen gaver og gult gele med godteri. Her kommer bildene. Jeg vil ikke skrive så mye om barna lenger eller vise bilder så derfor mangler de.

Stolen har jeg malt selv, den var rosa før

Teppe fra TGR

Gele med godteri 

 Dette var litt dårlige bilder. Må få tatt nye i dagslyset. Ønsker dere en flott fredag! Nå må jeg suse av gårde. Vi snakkes!

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #interiør #tween

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik får du et soverom til

 • 30.03.2017 kl. 10:10

Som alenemamma må jeg klare meg med en liten leilighet med kun to soverom med mine to barn. Kjenner mange som har det slik. Når man ønsker å fortsette å bo i skolekretsen til barna og prisene har vokst enormt i det siste så har mange kun et valg. Å klare å dele en treromsleilighet med tre personer. Jeg har prøvd det meste. Å la barna dele et rom, å dele et rom med et av barna. Siden mine har stor aldersforskjell passer det ikke så bra for dem å dele rom. Å dele rom med et av barna er ganske kjipt for dem når de får venner på besøk. Det har fungert bra så lenge de var små men nå hvor de begynner å bli tenåringer måtte en annen løsning til.

Single a green apple with bite
Licensed from: boroda / yayimages.com

Har lenge klødd meg i hodet for å finne en løsning. Trodde vi måtte flytte langt ut og kjøpe hus. Men nå biter jeg bare i det sure eple. Jeg flytter inn i stuen! Vi har lenge hatt en sovesofa der som egentlig er til gjester. Men nå er vårt eget behov større enn gjestenes. Og hvordan lager man en stue slash soverom? Et rom som oppfyller begge funksjonene? Kommer jeg til å bli et vrak etter jeg har sovet i stuen en stund?

Flere spørsmål dukket opp:

 • Hvordan få det mørkt nok? Per i dag har vi kun tynne gardiner som er mer til pynt enn noe annet.
 • Hvordan få det kaldt nok? Pleier jo å være mye varmere i stuen enn på soverommet.
 • Hvordan få det stille nok? Siden vi har åpent kjøkken og stue i ett har vi både ventilasjon og kjøleskap som bråker.
 • Hvordan få det ryddig nok?
 • Hvor oppbevare mine klær?
 • Hvordan få stuen adskilt, hvordan få privatliv?

Her er løsningene jeg har kommet frem til. Om dere har flere ideer eller forslag så tar jeg de gjerne imot!

 • Jeg bruker selvfølgelig sovesofaen som seng. Den har egen overmadrass og skuff til sengetøyet. Kan lett trekkes ut.
 • Jeg maler alle veggene i den lyse beige/grå fargen som jeg har på to vegger fra før for å gjøre det koselig og behagelig.
 • Vi går til innkjøp av lystette gardiner for å komme oss gjennom en norsk sommer og skape privatliv. På tilbud hos KID interiør om dagen;)
 • Kaffebordet kan brukes som nattbord på natten. En lukket kurv oppbevarer mine nattbordsting.
 • På en eller annen måte ønsker jeg å få inn en romdeler. Har sett på litt ulike ting men ikke fått bestemt meg helt enda. Vi har ikke egentlig plass til en hylle á la Kallax fra Ikea. I så fall måtte det til en omrokkering først. Ellers har jeg sett på en slik:
 • Men er litt usikker på om det blir en nødløsning?! Må tenke litt mer.
 • Klærne mine forblir i det største soverommet. Men muligens får vi plass til en skjenk hvor jeg kan ha noen klær?!
 • Ventilasjonen skrues av på natten for å få det stillere. Barna må følge strengere regler når de skal på toalettet på natten og når de skal være på rommene om kvelden.
 • Ryddighet blir nok antagelig ikke et problem. Stuen pleier å være ryddig. Men oppvasken bør være tatt om kvelden for den har jeg ikke lyst å se på når jeg skal sove;)
 • Før jeg legger meg lufter jeg kraftig. Da blir luften kald og bra nok for å sove i den.

Hva synes dere? Har jeg oversett noe? Tror dere det blir bra? Nå håper jeg at flere er blitt inspirert til å gjøre det samme! Livskvaliteten til hele familien bør øke når man gjør dette?!

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #hsp #høysensitiv #tween #teen #tenåring #stue #soverom #barnerom

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

 

 

Nytt prosjekt!

 • 23.03.2017 kl. 07:29

Elsker alltid å ha et nytt prosjekt å kaste meg over. Utfordringen vi har er at vi er tre stykk men kun har to soverom. Guttungen begynner å bli stor så han trenger eget rom. I det siste har han ofte hatt venner på besøk og det er så kjipt å ikke ha eget rom da. Så nå har jeg tatt en beslutning: mor skal innta stuen. Det må kjøpes lystette gardiner. Og en hylle som kan være romdeler. Sovesofaen kommer til å bli min seng. Det er helt fint det. Heldigvis er lystette gardiner på tilbud hos KID om dagen. Er bare usikker på om jeg skal kjøpe beige eller hvite.

Storejenta kommer da endelig til å få det største og lyseste soverommet som hun har ønsket seg så lenge. Så hun er superfornøyd. Under en betingelse. Mine klær må forbli i hennes rom. Kanskje vi må få tak i et gigantisk stort klesskap som vi kan dele. Men da får hun endelig et trivelig rom som er stort nok til å romme venninne hennes. Og guttungen ja. Siden han ikke har eget rom per i dag kommer han nok til å bli kjempeglad for eget rom. Selv om det ikke er så stort. Og siden det minste soverommet er litt mørkt egner det seg perfekt til en kul mannebule. Har funnet noen fine veggfarger som bør gjøre en voksende tweensgutt fornøyd. Han er veldig glad i blått og jeg har funnet frem til en veldig fin jeansblå veggfarge for ham.

Interiørarkitekten i meg gjør at jeg lager konseptet istedenfor å la han velge alt. Han har også bursdag om to uker og det tilbyr seg å gi han nytt eget rom i gave! Deilig å kunne få tankene over på noe positivt. Madammen får selvfølgelig lov å innrede sitt eget rom. Hun har veldig lyst å bli arkitekt selv og elsker sånne prosjekter like mye som meg. I går i bilen skravlet og planla vi om kapp. Men guri. Håper ikke at jeg kommer til å angre meg?! Er jo meg som ofrer her. Hadde vært så gøy å kunne kjøpe seg eget hus og innrede alt etter vår smak. Håper den dagen kommer. Her kommer det noen inspirasjonbilder fra Pinterest samt min kollasj som jeg skal bruke som grunnlag.

 

#interiør #barn #alenemor #soverom #hvordantrivessomalenemor

Drømmer

 • 11.01.2017 kl. 08:10

Beach Hut
Licensed from: Gualberto107 / yayimages.com

Nå har jeg nettopp våknet fra en stressende drøm. Aaaaa

Drømte at jeg var tilbake på høyskolen og vi hadde dratt på en tur til Bali eller noe lignende sted. Jeg skulle lage et fargekonsept for klær og interiør for en kunde. Med meg var det flere andre men de jobbet i grupper som jobbet med andre kunder og konsepter.

Av en eller annen grunn begynte jeg oppgaven senere samt at jeg ikke ville ha noen som helst hjelp. Jeg ville lage og bestemme konseptet selv.

Valgte noen farger som lillatoner, beige og litt orange av en eller annen grunn. Og hvit. Jeg bare gikk rundt og tenkte og tenkte mens de andre ble ferdig.

Til slutt fikk jeg beskjed om at jeg måtte avbryte oppgaven. Herregud. Så utilfredsstillende.

Sikkert skal denne drømmen fortelle meg masse nå.

Couple relaxing on a deckchair
Licensed from: phovoir / yayimages.com

De andre tilbød meg hjelp mange ganger men jeg takket bare nei.

Nå følger sikkert denne flotte drømmen meg dagen lang.

Også husker jeg at det var rotete overalt og mange mennesker. Jeg fikk bare ikke ro til å samle tankene. Innmari frustrerende. Og jeg som hadde så lyst til denne oppgaven.

Jaja sånn kan det gå. Har en mistanke om hva dette kan ha sammenheng med i det virkelige livet.

En ting jeg MÅ ta tak i nå! Skal ta drømmen og la den gi meg et spark bak for å starte.

Nå må jeg ta fatt i det virkelige livet mitt og hive meg rundt. Slutt med drømming og sløving.

Ha en vidunderlig dag, dere<3

 

Fashion sketch
Licensed from: marimar8989 / yayimages.com

 

#drøm #alenemor #student #farger #interiør #mote #Bali #reise #fargekonsept #interiørarkitekt

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

 

 

Muuto Dots

 • 10.12.2016 kl. 08:55

Er helt forelsket i disse og har vært det lenge!

Nå til jul tror jeg at jeg endelig skal kjøpe meg fem slike til inngangen vår.

Er de ikke fine?

Elsker!

Enn så lenge bor vi i leie leilighet men det betyr vel ikke at man ikke kan innrede det fint for det?!

For lenge siden har jeg laget et konsept for hvert rom men ikke tatt meg råd til å kjøpe møblene og interiøret. Når en mister jobben er det ikke det første man gjør, nei.

Har planer om å male veggen på motsatt side av skyvedørsgarderoven i fargen "Kalk" fra Jotun Lady. Den er hvit per i dag men ser ganske medtatt ut etter snart fire år med viltre barn.

Så ble jeg litt usikker om fargen og Dotsene gir nok kontrast. Eller om jeg skulle gå for sorte Dots.De er også kjempefine men til mitt konsept passer naturfargete bedre.

Dotsene kan ikke virkelig betegnes som en garderobe, de er mer til dekorasjon. Jeg hadde jo veldig lyst å erstatte den rotete stumtjeneren med Dots men det går nok ikke.

Vi trenger mer plass her!!!!

Skyvedørsgarderobe har bare en meter med kort heng siden luftingsanlegget tar så stor plass. Så dit kan vi ikke flytte jakkene heller;)

Jaja. Men gleder meg stort til å kjøpe Dotsene.

Her er fargen jeg vil male veggen i: 

Hva mener dere, skal jeg gå for sort eller naturfargete Dots?

Det var litt interiør fra meg på en lørdagsmorgen.

Vi skal bygge pepperkakehus i dag etter barna har satt opp og pyntet juletreet i går.

Så skal jeg prøve meg på en liten tapas rett og suse til julebord i kveld. Kooos!

Ha en nydelig og ikke for hektisk lørdag. Husk at taver også kan bestilles på nett.

Howdy;)

#interiør #muuto #dots #inngang #garderobe #alenemor #hjem #leilighet #barn #familie

 

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

 
 

Førjulskos

 • 09.12.2016 kl. 07:14

Christmas decoration
Licensed from: Subbotina Anna / yayimages.com

I går kjøpte jeg litt juledekorasjon til jobben, skal lage eget innlegg om det. Må innrømme at det var ganske gøy og koselig å ordne med det.

Dro til Kolbotn og kjøpte vase, en bunt med gran, kuler og en pose med kongler.

Siden vi hadde flyttet og pusset opp var det ingenting igjen av julepynt, alt hadde blitt borte under flyttingen.

Jeg kjøpte da en sølvfarget, litt mørk sylinderformet stor vase og puttet en kvist nedi den.

Det luktet så godt, man kommer med en gang i julestemning.

Pine Cones
Licensed from: Stocksnapper / yayimages.com

Hele kontoret luktet jul. Så hadde jeg kjøpt to lett gullfargete glasskuler og et gullfarget regnsdyr.

Veldig lite altså men det skal veldig lite til. Så hadde jeg mye gran og kongler til overs som jeg kunne bruke til å pynte møterommet og spisebordet med.

Sånne ting gjør meg glad. Når jeg kan bidra til at vi har det hyggelig. De andre virker veldig glad for det. Og i en travel og mørk årstid hvor mange kjemper med å stå opp og sjokoladen går ned på høykant er julen en fin trøst og motivator.

I helgen skal barna og jeg både sette opp juletreet og lage pepperkakehus. Det gleder jeg meg til.

Også skal jeg på et venninne julebord, så kos<3

Clementines on table
Licensed from: Nanisimova / yayimages.com

Mitt triks for å overstå mørketiden er å ta turer på dagtid i helgene, ta vitamin D og å holde meg opptatt. I julen drar jeg nesten alltid til Tyskland hvor det er lysere og når jeg kommer tilbake har det begynt å bli litt lysere igjen. Er vi heldige har vi fått snø og den hjelper jo også utrolig mye. Elsker snø<3

Nå må jeg "dashe" og gjøre meg klar til jobb. Den siste frivillige fredagen jeg jobber før jul. Så har jeg gjort meg fortjent til en fin juleferie. Og neste år har jeg tilstrekkelig med feriedager.

Outdoor portrait of young girl in winter park. Woman sitting in
Licensed from: timonko / yayimages.com

God fredag!

#alenemor #jobb #jul #barn #familie #juletre
 

 

Gule interiørdetaljer

 • 04.11.2016 kl. 07:09

Nå hvor det er høst og vinteren står for tur kan vi miste litt energi.

Mitt tips: lek med farger som gir deg energi og livsglede. Hvilken farge er vel bedre egnet til det enn gult?

Gul er en farge vi får mye av om sommeren. Det er sola, løvetann og diverse blomster. Det er andre mennesker i fargerike klær.

 

Men nå får får vi ingenting av det. Alle kler seg i sort og grått mens det er mørkt ute.

Så jeg fikk en impuls og fant frem en del bilder av gule interiørdetaljer på Pinterest. Kanskje du lar deg inspirere?

Det skal ikke så mye til for å gi liv til et helt rom. Se her:

 

 

Her handler det mest om stoler, men "you get the picture".  Ikke bry deg så mye om interiørtrendene og prøv å innrede som det passer best for ditt rom og deg.

Ønsker alle en vakker dag:) Selv har jeg fri. Halleluja!

 

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

#interiør #gult #stol #livsglede #fargepsykologi #psykiskhelse #alenemor #helse #hjem #familie #mammablogg #interiørblogg #mote

HVA ER DIN INTERIØRSTIL? FINN UT HER!

 • 22.10.2016 kl. 09:45

Skal du pusse opp snart? Det å være usikker på sin egen interiørstil kan være litt slitsom når man skal innrede eller pusse opp.

Veldig fint å ha identifisert sin egen stil, da blir det så mye lettere.

Jeg tok denne testen HER som jeg har identifisert som en av de beste.

Resultatet må jeg si er totalt sant. Jeg er minimalisten. Etter du har fått resultatet kan du google eller søke på Pinterest, jeg søkte på "Minimalist" og "interior".

Da får du et hav av bilder hvor du kan lagre de du synes er finest.

Et voila, du har ditt grunnlag.

Her er mine bilder, lånt fra Pinterest:Dette er en stil jeg trives med. Som høysensitiv liker jeg ikke for mye optisk støy og mas, men heller balanse og ro. Allikevel litt kontraster og fokus på noen få vakre elementer. Få farger.

Ønsker deg en flott lørdag! Kos deg maks og kanskje du har lyst å ta testen.

Legg gjerne ditt resultat igjen i kommentarfeltet.

#interiør #minimalist #sorthvit #alenemor #alenemamma #freshsister #oppussing #interiørstil #test #quiz #trivsel #livsglede #livskvalitet #farger

 

 

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

 

 

De fineste Windsor Smith putene

 • 15.10.2016 kl. 08:05

God morgen!

Tidlig oppe som vanlig her. Dagen i går var veldig spennende, flere ting som jeg har jobbet med en stund har gitt resultater.

Endelig levert lånesøknaden, fått et gjennombrudd med sønnen min og endelig sendt av gårde en artikkel jeg hadde skrevet. Det var virkelig en god dag i går.

Siden jeg lagde innlegget om Hamptons style interiør har jeg fått dilla på disse spesielle putene. Designer puter fra Windsor Smith.

Selvfølgelig litt dyre.

Er ikke disse vakre?

 


 Pillowheaven<3

Vet ikke hvor ellers man kan få tak i dem men disse kan bestilles hos eTSY.COM.

Her er det mange ting som står på agendaen igjen. Vi får se hva som blir gjort;)

Ha en nydelig lørdag:)

 

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

 

 

#interiør #freshsister #alenemamma #bolig #puter #windsorsmith #hamptonsstyle #interiørarkitekt


 

Vegger malt med kalkfarge

 • 12.10.2016 kl. 07:03

*dette er IKKE reklame

Nå må jeg blogge om overfladiske ting en liten stund.

Kan ikke ha dere med på alle opp- og nedturene med en gang.

Jeg vil heller fortelle de i etterkant. I tillegg er jeg ganske travel. Det går nesten i ett, uten en breather imellom.

I går ble det slettes ikke tid til blogging.

Guttungen hadde holdt meg våken mye av natten til i går og jeg var fullstendig ødelagt. Men må jo allikevel komme meg gjennom arbeidsdagen og alt med barna og husmoroppgavene her hjemme. Som alenemamma finnes det ingen nåde. Gjør du det ikke selv, blir det ikke gjort. Pauser er for puser. Er du syk, ja ditt problem.

Ikke rukket å storhandle engang.

Har samlet noen inspirasjons bilder hvor veggene ble malt i en farge om inneholder kalk. Malingen blir ført på veggen ujevnt med en spesiell teknikk og man får et litt sjollete utseende.

Det kan være veldig vakkert. Personlig liker jeg det best når det ikke blir altfor sjollete, mer en anelse av ujevnhet.

Se selv her:Ha en fin lillelørdag! Nå gjør jeg meg klar til enda en travel dag, men med litt mer søvn er det mye lettere.

 

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

#interiør #kalkmaling #vegg #diy #ladyminerals #alenemamma


 

 

HAMPTONS STYLE INTERIØR

 • 01.10.2016 kl. 10:02


 

Tror jeg er straks klar for en stilforandring i heimen.

Har fått helt dilla på denne Hamptons stilen. Men forandringen skjer nok mer i hodet enn i stuen siden lommeboken ikke er enig.

Men med boligkjøpertanker så melder det seg lysten å pusse opp og innrede igjen. Egentlig er denne lysten alltid der. Den er bare satt på slumring.

Uansett, kanskje noen av dere har flere muligheter enn meg akkurat nå og da vil jeg gjerne dele litt av min inspirasjon til denne fantastiske stilen.

Her litt informasjon om hva "The Hamptons" er, hentet fra Wikipedia.

The Hamptons, also called the "East End" (of Long Island), are a group of villages and hamlets in the towns of Southampton and East Hampton, which form the South Fork of Long Island, New York, U.S. The Hamptons form a popular seaside resort, one of the historical summer colonies of the American Northeast. The area features some of the most expensive and luxurious residential properties in the U.S.; in 2016, according to Business Insider, the 11962 ZIP code encompassing Sagaponack, within Southampton, was listed as the most expensive in the U.S., with a median home sale price of $8.5 million.[1]

The Montauk Branch of the Long Island Rail Road, the Montauk Highway, and private bus services connect the Hamptons to the rest of Long Island and to New York City, while ferries provide connections to Shelter Island, New York and Connecticut.

Stony Brook University's Southampton campus is located in the Hamptons.

Det jeg liker med stilen er at den både er sofistikert, lys og koselig. Den blander europeiske elementer med en  "Beach house" følelse.

Den gir en følelse av New York, Paris og samtidig strand. Må jo bare digge det?!

Den passer både om sommeren og om vinteren. Synes den passer bra i norske hjem.

Men også tenker jeg at det alltid er viktig å velge de elementene man liker og ikke følge stilen slavisk.

Det er gøy å lage sin egen vri på stilen, kanskje videreutvikle den eller blande den med andre stiler.

Men nok prat nå. Nå skal vi kose oss med disse herlige bildene:) ELSKER!!!!*alle bildene er lånt fra Pinterest

Hva synes dere om denne stilen?

Håper dere får en fantastisk helg! Høsten er høysesong for interiørfornyelse. Kanskje det holde med et par fine puter, nye gardiner eller noen velplasserte kurver her og der? Koster ikke all verden da...

 

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

#Hamptons #interiør #mote #interiørarkitekt #alenemamma #familie #hjem
 

 

DIY og gjenbruk - lag et kult bildet til stuen din

 • 01.09.2016 kl. 16:02

Siden jeg kan huske har jeg elsket loppemarkeder. Noen synes sikkert det er ekkelt med brukte ting men jeg tenker ikke sånn. Jeg tenker at alle ting vi finner der har sjel. Jeg liker ikke bare nye ting.

Nylig ble jeg inspirert til noe eller minnet på noe jeg har sett tidligere. Nemlig hvordan man kan gjenbruke bestemors heklete duker, spesielt de runde.

Man kan sette dem bak glass, eventuelt med farget/grått papir bak og henge dem opp på veggen. Enten en stor eller flere små.

Siden jeg ikke eier en slik har jeg planer å få tak i det på loppemarked eller finn.no.

Det er noe med redesign av gamle ting. Det viser litt respekt for fortiden.

Se her, er ikke det kult?


Jeg har som sagt ikke laget det enda men regner med at man må lime duken på farget papir og ramme det.

#interiør #DIY #duk #bestemor #loppemarked #ramme

 

Koseputer for høsten

 • 30.08.2016 kl. 19:27

Fant alle disse herlige putene på Pinterest.

Min stil er en blanding av industriell og naturlig med robuste materialer og gamle møbler.

Jeg trives veldig godt med duse naturfarger i hjemmet mitt.

 

Litt inspirasjon her: 

#puter #interiør #høst #familie #innekos #mammablogg

Hjemmekontor inspo

 • 10.08.2016 kl. 15:37

Vi bor på ganske få kvm her. Lenge har jeg ønsket meg et eget rom hvor jeg kunne holde på med mine hobbier i fred men også betale regninger, skrive julekort osv.

Å få eget kontor er ikke realistisk fortiden. Så jeg har slått meg til ro med å ha et hjørnet på soverommet. Men det er liksom ikke blitt hyggelig nok enda.

Jeg ønsker meg en behagelig stol, litt vakker oppbevaring og noen bilder eller inspirasjon på veggen. I tillegg er jeg helt besatt av sort hvit med detaljer i tre.

 

Her litt inspirasjon jeg fant på Pinterest:

GIVEAWAY: VINN EN FENGSHUI ANALYSE AV SOVEROMMET DITT

 • 06.08.2016 kl. 09:09

I det siste har jeg vært opptatt av å forbedre min egen søvnkvalitet og -mengde. Har tidligere befattet meg veldig mye med Fengshui.

Fengshui er i følge Wikipedia "Feng shui, eller fengshui, (kinesisk: 風水, pinyin: Fēng shuǐ) er den eldgamle kinesiske praksis å plassere og arrangere rom for å oppnå harmoni med miljøet. Den har sin opprinnelse i taoisme. Praksisen er anslått til å være over tre tusen år gammel."

Sist uke har jeg sjekket alt som forstyrrer min søvn ifølge Fengshui og så kom jeg på at sikkert flere kan ha nytte av det.

Calm brunette doing yoga on bed
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Calm brunette doing yoga on bed
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Så jeg tenkte å tilby dere en enkel analyse på grunnlag av bilder og beskrivelser av soverommet deres med forbedringsforslag.

Alt du må gjøre er å like freshsister sin Facebook side HER og legge igjen en kommentar under innlegget at du ønsker å være med i konkurransen.

Følger du meg på Facebook fra før kan du følge meg på Instagram HER.

 

Feng Shui
Licensed from: kentoh / yayimages.com

#blogg #søvn #fengshui #soverom #seng #interiør #giveaway #konkurranse #mammablogg

 

 

 

 

 

 

 

Soveromsmareritt

 • 03.08.2016 kl. 13:48

Nå er det sånn at jeg deler en 60 kvm leilighet med mine to barn. Vi har to soverom. Det største deler lillegutt og jeg siden barna er for kranglete for å kunne dele rom;)

Lillegutt er jo kun 50% hos oss. Men så er rommet så utrolig vanskelig å innrede. Det er kanskje 12 kvm stort, har en dør og et vindu samt en lettere skrå vegg. I tillegg er det en nisje på den ene siden.

Prøver jo å få litt privatliv og har derfor gjort det sånn at vi begge har vår side av rommet. MEN.

Det har ført til at jeg har endt opp med å sove under vinduet. Og jeg sover så utrolig dårlig der.

Leste meg litt opp på "Fengshui" i går og der fikk jeg bekreftet at man ikke skal sove under vinduet. Det strømmer energi i form av luft, lys og lyder igjennom slik at man ubevisst ikke føler seg helt trygg. Det kommer en uro og aktivitet fra vinduet som ikke passer til dyp søvn.

Det føles som om jeg er mer våken enn at jeg sover på natten. 

Interior of bedroom with guitar on bed
Licensed from: moodboard / yayimages.com

Hjørnet hvor lillegutt har sin seng nå er mye bedre, hadde min seng der før og da sov jeg som en stein.

Han sover kjempegodt der også. Dette er det eneste hjørnet hvor sengene bør stå.
Løsningen blir da vel en loftseng med min seng under. Ingen drømmesituasjon. 
Men alt annet blir bare tull. Rommet er så fylt av møbler at det føles mer som en bod. 
 

Furniture a background
Licensed from: aleksander1 / yayimages.com

Har heller ingen midler til å kjøpe nye senger og madrasser. 
Så nå jobber jeg iherdig med å få tak i denne loftsengen til en billig penge. Kan jo selge hans seng etterpå. 
 
Vi får se hva det blir til!
Midlertidig kaos garantert! Er nemlig ikke like effektiv som Villapaprika;)
Men god søvn skal prioriteres, både for lillemann og meg. Man tåler så utrolig mye mer da!
Foreløpig har jeg nå flyttet sengen min 50 cm ut i rommet, vekk fra vinduet. Ser rotete ut men er mye bedre å være unna vinduet altså. 
Lei av mareritt og våken netter! 
Noen her som har samme problemet? 
Jeg kan lage innlegg og Feng shui på soverommet jeg... ?!
 

fengshui stones
Licensed from: deamles / yayimages.com

#alenemamma #mammablogg #søvn #interiør #seng #soverom #fengshui #vindu

 
 

Hvordan friske opp hjemme for sommeren?

 • 26.05.2016 kl. 20:05

Nå om dagen er jeg best på "vindus" shopping. Det er så mye fint og sommerlig i butikkene nå.

Har plukket mine favoritter fra Kremmerhuset i dag. Så mange fine ting...

Bare se:

 
 

Alt dette finner du her

#sommer #interiør #ute #inne

Obsessed med India

 • 07.05.2016 kl. 11:11

Heilo på denne solrike lørdagsmorgen:)

Som dere kanskje vet er jeg obsessed med India. Jeg sitter alltid med beina i kors når jeg kan, har vært i India i to og en halv måned i 2001 og er fullstendig fascinert av klærne, kulturen, interiøret, landskapet og menneskene. India har forandret meg for godt og jeg trengte denne forandringen. Mer om reisen min senere.

I dag har jeg bare lyst å vise dere noen fine ting som Indiska har om dagen. Og nei, jeg får ikke betalt for det hvis noen skulle lure;)

Jeg har en veldig minimalistisk og neutral stil her hjemme og den blir frisket opp veldig av noen få indiske ting.

Se her:


bordløper finner du her

 

 

krukke her
 

 

skål her
 

 


pute her
 

 


her

 

 


sengetøy her
duftpinner her
incense holder her

 
duftlys Goa her

 
denne fine lampen her

 
olivensåpe her

 

 

Kunne tenkt meg mye mer derfra, men ville kun gi et lite utvalg og ikke bombadere dere;)

Nå må jeg straks gå og vaske håret mitt, det bruker jo ca hundre år på å tørke!

Ønsker dere en super dag, gjør det allerbeste ut av den <3

 

#India #livsglede #livsnyter #mamma #hverdag #interiør #alenemamma

 

Freshsister

Her kan du regne med vegetar oppskrifter og du kan lese om min historie og hverdag som fransk/tysk alenemor. I tillegg har jeg en master i interiørarkitektur og ønsker å inspirere deg. Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no