Det kommer en helt ny blogg - behind the scenes

  • 18.06.2017 kl. 12:07


 

Wohoo! Nå er jeg igang med en helt ny blogg som kommer her snart. Fra 2008-2011 drev jeg interiørblogg. Når jeg mistet hus og mot sluttet jeg der. I 2015/16 startet jeg min Freshsister alenemamma blogg. Når jeg da fikk vite om at jeg helst ikke skulle blogge om barna lenger, falt jeg litt i et hull. Gjorde da om Freshsister til en livstilsblogg som omfattet mange tema. Temaer som reise, helse, vegetarmat, interiør, mote og skjønnhet og mer. Dette begynte å bli litt for rotete for meg og kanskje også for dere.

Etter litt research gjorde en øvelse som fikk meg til å finne ut hvilket mitt hovedtema skal være. Og det som har mest fremtid. Det som jeg har mest kompetanse i. Det viste seg til å være INTERIØR!!!!! Så nå er jeg i full gang med branding og design til den nye bloggen. Freshsister kommer til å bestå men blir muligens etter hvert lagt ned. Det ser ut til at jeg har på plass navn, logo, design, fargene og plattformen. 20 mulige blogginnlegg er allerede satt opp.

Det blir spennende tider og antagelig en arbeidsrik sommer;) Men jeg må si at det faktisk er en lettelse å kunne tilspisse bloggen på et tema. Endelig slipper jeg å bli god på alt og kan fokusere på et tema. Et tema som jeg har elsket helt siden jeg tok min første blyant i hendene, et tema som jeg har elsket hele veien gjennom studiene og mine ulike jobber. Navnet Freshsister passer ikke til det nye konseptet og planene jeg har for fremtiden. Derfor må det bli en ny blogg.

Jeg håper jo at så mange som mulig har lyst til å bli med over til den nye bloggen når den tid kommer. Jeg kommer til å si ifra i god tid og også til å fortsette å blogge på Freshsister. Akkurat er jeg veldig glad og spent på fremtiden. Bloggingen kommer til å bli mer samkjørt med jobben min. Hva synes dere om alt dette? Positivt, negativt? Uansett kommer det til å ta litt tid til alt er på plass.

Sender i hvert fall en kjempestor klem til alle dere som har vært med meg<3 Nyt søndagen deres!

#nyblogg #interiørblogg #interiør

3 Kommentarer

blomsterevasheksehus

18.06.2017 kl. 12:29
Så spennende det e fint å bli inspirert av andre interiør bloggera, spesielt når dæm dele vegitariske oppskrifte :)

Æ slæng mæ på å følle dæ :)

Freshsister

18.06.2017 kl. 12:30
blomsterevasheksehus: Kult! Velkommen!

Anette

18.06.2017 kl. 20:09
Spennende-Gleder meg til å følge deg:-)

Freshsister

18.06.2017 kl. 20:10
Anette: Så bra:) Nyt kvelden din!

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du regne med vegetar oppskrifter og du kan lese om min historie og hverdag som fransk/tysk alenemor. I tillegg har jeg en master i interiørarkitektur og ønsker å inspirere deg. Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits