Badet mitt

  • 17.06.2017 kl. 07:38

God morgen alle mann! De siste dagene har jeg hatt tekniske problemer med min pad. Så nå blogger jeg fra pc` n til poden. Så frustrerende å ikke ha utstyret på plass. Går igjen med mange tanker om mulige endringer i bloggen. Det kan også hende at jeg starter en helt ny blogg. Ønsker mer adskilte tema. Men mer om det senere. Har dere sovet godt? Det håper jeg virkelig for det har jeg:) Kun seks timer men dette været gjør jo bare at man spretter opp av sengen sin! I mai var mitt fokus på badet mitt men jeg har ikke virkelig laget et innlegg om det enda. Siden jeg fremdeles leier har jeg kun begrensete muligheter hva jeg kan gjøre med interiøret. Heldigvis er hele huset ganske nytt, nemlig fra 2013. Vi stortrives her og barna har alle vennene sine i nærheten. Skolen er 2 minutter unna.

Prisene har økt noe helt enormt siden vi flyttet hit i 2007. Jeg mener det var minst 40%? I tillegg ble jeg skilt og det er blitt helt umulig å kjøpe noe her som er stort nok for oss tre. En gang i året tar jeg en ny vurdering på om vi skal flytte lenger ut for å kjøpe oss hus. Men så nå på badet mitt:

Det er mørk grå fliser på gulvet og hvite standard fliser på veggen. De fastmonterte møblene er enkle og nøytrale. Jeg har supplert med løse møbler av tre og svart-hvite og blå detaljer. Disse badene kan føles litt døde siden det ikke kommer naturlig lys inn og materialene er litt flate. Derfor har jeg valgt å introdusere litt naturlige elementer som treverk og planter. Men som alt i boligen min er også dette en "work in progress". Jeg endrer smak og stil underveis. Noen ganger følger jeg trender og noen ganger innreder jeg mer klassisk og tidløst.

Er det flere som har et slikt bad? Hva har dere gjort med det?

Nå ønsker jeg en vakker og solrik lørdag. Ikke stress for mye<3

#bad #interiør #badinspirasjon #freshsister

5 Kommentarer

stavangerinmyheart

17.06.2017 kl. 09:44
Synes badet var flott jeg:)) Ønsker deg en fin dag.

Freshsister

17.06.2017 kl. 09:45
stavangerinmyheart: Tusen takk! Skulle jo helst designet fra scratch men...;)

stavangerinmyheart

17.06.2017 kl. 09:47
Plutselig kan du det:))))))

Freshsister

17.06.2017 kl. 10:32
stavangerinmyheart: Håper;)

Siv-Inger

17.06.2017 kl. 11:17
Presentasjonen av badet i bloggen gir en følelse av spa! Herlig med strandinspirasjonen!

Freshsister

17.06.2017 kl. 11:30
Siv-Inger: Det var akkurat det jeg prøvde meg på:) <3

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du regne med vegetar oppskrifter og du kan lese om min historie og hverdag som fransk/tysk alenemor. I tillegg har jeg en master i interiørarkitektur og ønsker å inspirere deg. Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits