God morgen!

  • 19.05.2017 kl. 10:42


 

Vet virkelig hva jeg skal skrive om i det siste. Har veldig lyst å skrive om masse men når det kommer til stykket så går det ikke. Har jeg tastaturet foran meg, så forsvinner skrivelysten. Alt og ingenting. Bloggen kan ikke lenger prioriteres. Min velvære må prioriteres. I natt har jeg sovet dårlig. Det var mareritt, hjertebank og utrolig varmt her. Uansett hvor mye jeg lufter så er det veldig varmt inne hos oss. Det er i hvert fall en fordel med vinteren at man får nok frisk luft inn. Mye i livet handler om prioritering.

Fri fra jobb  i dag men tre møter og trening. Senere må vi en tur til Oslo. Omverdenen speiler hva vi tenker om oss selv. Vi sitter på så mye makt og kontroll uten å være klar over det. Må bare vite hvordan vi skal bruke makten. Jeg vet ikke alltid det. Ellers så hadde livet mitt vært mye nærmere drømmelivet. Lære meg å være fornøyd med meg selv og livet som det er nå. Akkurat nå. Gjøre det beste ut av det. Jeg merker at jeg i det siste har blitt litt negativ. Det er jo ikke sånn jeg vil være! Men lykke og tilfredshet kommer innenfra ut. Kan skje jeg må gjenoppta en fin teknikk som jeg har brukt en stund. Den heter "takknemlighetsdagbok". Hver morgen skriver jeg en side i dagboken om alt jeg er takknemlig for. Etter halve siden senest kommer det et smil. Og noen ganger varer smilet hele dagen. Etter hvert endrer bevisstheten seg og jeg blir veldig bevisst på alt det positive jeg har. Dette er en perfekt grobunn til å tiltrekke seg mer av det gode.

Men se nå må jeg dusje igjen. Det er ikke fred å få. Har bare aldri tid.

-

Så flere timer senere fortsetter jeg innlegget mitt. Det er sånn det blir noen ganger;) Møtene på morgenen var veldig bra og det ene drøyde så mye at jeg gikk glipp av yogatimen min. Men noen ganger må det prioriteres. Nå har jeg ostesmørbrød med sprøstekt løk i ovnen og gjør meg klar til å dra til Ski. Der har jeg kurs og må handle inn noe hårfarge og kanskje solpudder. Egentlig bør jeg ta oppvasken nå men jeg har mer lyst til å gjør noe annet. Sminke meg, blogge, lese andres blogger, drømme eller finne vakre bilder på Pinterest;) Dere vet how it goes. How it can be. Er vi ikke alle mennesker med svakheter?! Fridagen må jo også inneholde noe for meg?!

Legger ved bildet av en sunn vegan frokost jeg ofte spiser. Grovt brød med spesial margarin, avokado og paprika. Nykvernet salt og pepper. Nam nam:)

Ha en super dag dere! Freeeedaaag!!!!#vegan #veganer #alenemor #hverdag #prioritering

 

 

1 Kommentar

Victoria Larsen

19.05.2017 kl. 11:47
Så god frokost! God morgen :)

Freshsister

19.05.2017 kl. 12:13
Victoria Larsen: :) God morgen fine deg!

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du lese om min historie, få tips for en bedre helse og hvordan å se lysere på livet. I tillegg kan du regne med vegetar oppskrifter, det å følge med på min hverdag som fransk/tysk alenemor samt tips om hvordan å trives som mor/alenemor. Dessuten serverer jeg deg inspirasjon fra interiørarkitekt og mote-/skjønnhetstips. Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits