Uken som gikk #19

  • 16.05.2017 kl. 08:08

Ukens film/serie: "13 reasons why". Denne var heftig å se på. Handler om tenåringsselvmord. Se på om du er tøff nok! Hos meg trillet tårene flere ganger.


 

Ukens høydepunkt: Pianospillende og syngende barn... så vakkert, så koselig. Jeg er så stolt!

Ukens nedtur: Igjen snø og for lite søvn. Føler at jeg gjentar meg selv;)

Ukens gullkorn/quote: Kommer ikke på noe nå.

Ukens cravings: Indisk mat! Nam! 

Ukens flause: At jeg klarte å sprute foundation i øyet mitt! Ikke akkurat det man ønsker seg på en hektisk morgen. Måtte jo skylle med masse vann, svir jo som bare det. Ikke å anbefale.

Ukens innkjøp: En ny sykkel og en sparkesykkel ble kjøpt. Lykken var stor og lommeboken tom. Men sykling er jo så deilig og praktisk!
 

Ukens hverdagslykke: Togtur til Askim med minsten. Det er så koselig å dra på tur sammen. Se ut av vinduet og skravle.  Og kodeklubben møte som endelig gir han en ny hobby og nye likesinnede venner. Fremtidig robotbygging ikke utelukket! 

Ukens mest leste innlegg: Dette innlegget HER.

Ukens interiørdilla: Det å få hengt opp gardinene i stua! Endelig! Etter mye prøving og feiling og nøling henger gardinene! Wohoo!
Nå blir det mer søvn og privatliv fremover!
 

Akkurat nå: Sitter jeg har med litt sommerfugler i magen. Og det må være på grunn av 17. mai. Har sovet veldig godt, bedre enn på lenge. Utrolif deilig med litt overskudd og entusiasme. Straks skal jeg på jobb, etterpå blir det levert mat og jeg kan forberede 17. mai lite grann. Howdy så lenge og ha en super dag!

 

 

Del gjerne på Facebook <3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#freshsister #blogg #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #indiskmat #veganer #sykkel

 

 1 Kommentar

stavangerinmyheart

16.05.2017 kl. 13:56
Hørtes ut som en koselig uke:)))) Ha en flott dag videre - og ikke minst 17.mai:))

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits