FRESHSISTER BLOGGEN FYLLER 1 ÅR!!!

  • 29.04.2017 kl. 09:15

celebration
Licensed from: Kuzma / yayimages.com

Da har vi altså kommet helt hit. Det har gått ett år siden mitt første innlegg på denne bloggen! Utrolig gøy! Det er dessverre ikke mulig å kommentere akkurat nå på grunn av en teknisk feil. Vi jobber med å fikse den. Nå må jeg jo nesten komme med et tilbakeblikk på dette året. Og takke dere lesere. Dere er mine skatter og uten dere hadde bloggingen min ikke vært vits i. Så tusen tusen takk for alle de fine kommentarene, at dere tar del i livet mitt, heier på meg og gir meg konstruktiv kritikk når det trengs. Her kommer et tilbakeblikk på året:

Mitt første innlegg: Dra på date med gigantisk kvise? Hehe;)

gigantisk kvise
 

Mest leste innlegg: Har du noen gang sett en høysensitiv? Dette innlegget møtte stor respons hos både høysensitive og ikke høysensitive. Fint å kunne bidra til litt informasjon rundt dette tema.

Tøffeste innlegg å legge ut: Det har vært mange tøffe innlegg. Sjeldent har jeg grått så mange tårer. Det har kostet meg mye mot å dele alt dette men det har vært veldig helberedende og katarsisk. Det allertøffeste må ha vært Når din søster blir narkoman.

Flaueste innlegg: 10 ulemper med store pupper var også mye lest og delt;)

Høydepunkt: Det har vært mange høydepunkter. Vanskelig å trekke frem noe. Et høydepunkt har vært når jeg nylig fikk et så utrolig fint kompliment om meg og bloggen "Jeg leser bloggen din fordi du er så utrolig positiv!". Det er kanskje det fineste. Føler ikke at jeg alltid er så positiv men det å kunne gi dere lesere noe er det viktigste for meg. Man kan kalle det høydepunkt når flere firmaer tilbyr meg samarbeid. Når jeg har et innlegg som mange hundre leser. Når jeg har inspirert et eneste menneske som går gjennom en vanskelig tid. Høydepunkter for meg er "møter med medmennesker". De gir meg mest. Så klart er det også deilig å få komplimenter "du har et levende språk", "du skriver veldig bra" og så videre. Men dette handler ikke egentlig om meg. Det handler om "oss"<3

Verste opplevelse: Det må være to ting. En "bekymret mor" fra skolen vår har misforstått et av mine innlegg og tok det på seg å rapportere meg til barnevernet. Istedenfor å kontakte meg. Har ikke ord. Dårligst opplevelse nummer to var når jeg la ut innlegget Jeg vurderer å bli veganer hvor jeg ble beskyldt å gi barna mine spiseforstyrrelser og gjøre dem til narkomaner. Igjen: jeg har ikke ord.Alt i alt et heftig år. Mange ganger har jeg blitt bedt om å legge ned bloggen eller vurdert det selv. Heldigvis har jeg ikke gjort det. Noen ganger blir målet til mens vi går veien. Jeg har fått noen helt nye ideer for en fantastisk livsstil som aldri hadde vært mulig uten bloggen. Kommer til å dele disse tankene og drømmene med dere snart. I tillegg har bloggen vært en terapi for meg. Det var godt å komme ut av skyggene og fortelle høyt om mine verste opplevelser, offentlig. Bloggen har ført meg nærmere min egen mor<3 Det var utrolig godt og vi kan snakke mer åpent med hverandre nå. Jeg tør å være mer ærlig og også si hva jeg trenger.

Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker og blitt mye mer selvsikker. Har fått et ventil for min kreativitet. Utrolig mange dører har åpnet seg og jeg kunne ikke gå gjennom alle. Har rett og slett ikke tid ved siden av jobben og barna. Men kanskje i fremtiden? Noen ganger må man bare følge sin lidenskap så skjer det ting en aldri har våget å drømme om. Jeg er blitt mye bedre kjent med meg selv. Har lært så mye, også om andre mennesker. Dette har vært en utrolig reise. Og den har nettopp begynt. Jeg sier bare et stikkord: stedsuavhengig livsstil!

Kunne fortsette å skrive i evigheter men nå vil jeg bare sende dere en diger takk! Hurra for dere som går denne veien med meg<3 Ha en fantastisk dag, her skinner sola fra en skyfri himmel:)

Dessverre er det ikke mulig å kommentere på bloggen akkurat nå på grunn av tekniske problemer. Kommenter gjerne på min Facebook side!

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #blogg #ettår #storepupper #rusmisbruker #søster

 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits