Gapet mellom drømmelivet og realiteten

  • 28.04.2017 kl. 06:58

Det å leve i en fantasiverden, det er jeg god til. Jeg er flink til å drømme. Ja. Men realiteten er en helt annen. Vi liker å drømme oss bort når livet ikke er så flott nå. Det er gode elementer i min hverdag og det er dårlige. Det er gode faser og dårlige. I dårlige faser blir det en opphopning av dårlige hendelser. Når vi føler oss dårlig så tiltrekker vi en masse dr*tt. Fokuset blir på de negative tingene. De blir blåst opp og snakket om. De blir tenkt over og plukket fra hverandre som kyllingkjøtt. De blir beklaget og jamret over.

Er god til dette der. De dårlige fasene er min komfortsone. De gode gir meg nesten litt angst. Fallhøyden blir så stor. Guri. WTF. De siste dagene og spesielt i går har jeg ikke fått til noe innlegg. Det var som om munnen min var teipet igjen og hendene bundet bak ryggen. Jeg ville så gjerne men ingenting kom ut. Det ble ikke mer enn rare lyder av en kneblet og bundet kvinne som ligger på gulvet og vrir seg. Ja, jeg vet at jeg er dramatisk. Uhyggelige mennesker liker å si til meg at jeg synes synd på meg selv.

Men jeg sier nei. Se det fra en annen vinkel. Jeg liker å skrive og stammer fra en teaterfamilie. Jeg liker å sette ting på spissen og bruker bilder til å beskrive følelser og tilstander. Det betyr ikke at jeg synes synd på meg selv. At jeg er utakknemmelig. Det betyr ikke at jeg lager drama. Jeg hater drama. Noen ganger blir jeg bar så overveldet av livet at jeg blir målbundet og handlingslammet. At kreftene ikke går i riktig retning. For å samle energien og kreftene i en eneste konsentrert lysstråle må jeg ha alenetid. Hvor ingen distraherer meg. Stå opp tidlig. Som nå, kun alene med mine tanker. Det er der jeg liker meg selv. Ikke denne masende utgaven av meg. Meg på mitt beste. Nå kjenner jeg sjelefred og at jeg kan gå fremover. Om jeg vil fremover må jeg først være enig med meg selv i hvilken retning jeg skal gå.

Blir dere noe klok av dette innlegget? Jeg vet ikke.

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #drømmeliv

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits