Not my circus - not my monkeys

  • 26.04.2017 kl. 10:19

I dag er jeg så ubeskrivelig sliten at jeg nesten ikke vet hva jeg skal skrive. Søvnmangel deluxe. Sover så dårlig i stuen at jeg snart ikke vet hva jeg skal gjøre mer. Etter to netter er jeg helt ferdig. Først på fredag har jeg muligheten til å henge opp gardinene. Og jeg frykter at det ikke vil være nok det heller. Stuen er bare ikke noe soverom. Uansett hvor mye jeg lufter før leggetid så er luften varm og tørr. Det er apparater som bråker, klokker som tikker og det er så lyst som om det var dag.

Nå jamrer jeg noe helt fryktelig men er ganske fortvila nå. Er jo så sensitiv at jeg oppfatter alle mulige signaler fra omverdenen og de kan forstyrre min søvn. I tillegg prøver noen andre mennesker å dra meg inn i problemene sine og dramaet sitt. Det er ikke alltid en kan skjerme seg 100% fra det. En sårende melding som er sendt og skaden er gjort. Sagt er sagt og det blir ikke glemt med en gang.

Nå har jeg heller ikke mye å gå på i denne uken uten søvn så jeg kan bare innstille meg på at denne uken blir dr*tt. Sorry for uttrykket. Det er ikke lett å være positiv og spre glede og energi når en er helt på bunn. En liten bønn: ikke gjør ting bare for å såre noen andre uten å tenke grundig gjennom det først. I hvert fall ikke når du er sint og frustrert. Det er nemlig da steinalderdelen i hjernen overtar.Ha en fin onsdag! Sola skinner her og det er herlig å se:)

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits