Uken som gikk #16

  • 24.04.2017 kl. 07:40

Ukens film/serie: "Girlboss" er en helt skjønn Netflix serie. Den handler om en ung jente som bor i San Fransisco og generelt sliter litt med å finne sin plass i verden. Helt til hun plutselig oppdager at hun kan tjene mye penger på å kjøpe brukte klær og selge dem dyrere på Ebay. Vil ikke spoile for mye men er du en jente som meg som liker mote så kommer du til å digge denne.


 

Ukens høydepunkt: Må si at det må ha vært å lansere min nye header og logo. Snille og flinke E har hjulpet meg veldig mye her. Kudos til ham.
 

Ukens nedtur: Å kjenne på kjærlighetssorgen var fremdeles litt tøft. Men det var også bra for det hjalp meg å begynne å komme over det.

Ukens gullkorn/quote: "I am the dickhead fairy and I sprinkled asshole dust on your head when you weren`t looking." haha;)

Ukens cravings: Økologiske linser, smaker utrolig godt i vegetarwok, som salat og mer. 

Ukens hverdagslykke: Denne uken er jeg blitt kjent med en haug med fine folk. Det er så koselig. Setter prise på dere<3

Ukens mest leste innlegg: Dette innlegget her Kjærlighetssorg

Ukens Instagram: Det mest populære bilde på Instagram denne uken var bilde av den nye logoen som dere ser over:)

Ukens interiørdilla: Mørkblå vegger, så vakkert....


Mørkblå vegg
 

Akkurat nå: Det viser seg at det lønner seg å være treig. Treig med å sette på sommerdekk og treig med å ta frem hagemøblene. Når jeg så ut av vinduet i sted så jeg det: SNØ. Overalt! Har egentlig bare ventet på det. Vi får alltid en dose til, akkurat når alle sansene har innstilt seg på vår. Det som gjør at jeg ikke bryr meg særlig mye er at jeg fortsatt har på vinterdekk og at jeg regner fast med at den ikke blir liggende lenge.
Sånn ser det ut utenfor døren min

En god dag og god uke ønsker jeg dere. Til tross for snø med ø;)

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #ukensomgikk

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits