Jeg har vært livredd for rosa

  • 20.04.2017 kl. 13:47

pink tulips
Licensed from: Yellowj / yayimages.com

Hele veien har jeg vært bevisst på at jeg ikke vil være en rosablogger. Og dermed heller ikke brukt rosa i bloggen. Men nå hvor jeg jobber så mye med målgruppen, design, logo og header, finner jeg ut at min målgruppe ønsker å ha litt rosa. Ja vel tenker jeg og prøver å skape et fint konsept som knytter sammen alle fargene jeg liker samt fargene som representerer bloggkonseptet mitt.

Et voila det ble faktisk bra. En trenger ikke å være totalt rosa. Jeg kan være LITT rosa. Om dagen får jeg ikke så mye søvn fordi jeg stadig jobber med bloggen. Får jo nestet ikke blogget heller haha. Stuptrøtt hver dag. Men nå er det heldigvis straks helg. Barnefri helg. Og den trenger jeg virkelig! Hva synes dere om at jeg blir LITT rosa? Kan det bli bra?

Håper dere alle har en fantastisk dag! Min dag inneholdt noe så merkelig som "Gorilla strikker". Noen av dere tenåringsforeldre vet kanskje hva det er;) Avslutter med enda et rosa bildet. HJELP!

Ripe Watermelon
Licensed from: Oleg Zhukov / yayimages.com

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon

 

 

 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

20.04.2017 kl. 15:26
Samme her, faktisk!

Freshsister

20.04.2017 kl. 15:35
Victoria Larsen: Godt å høre, Victoria;) Vi får se hvordan ting utvikler seg over tid...

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits