Flere som trenger ferien fra ferien?

  • 18.04.2017 kl. 14:14

A team of motivated and dynamic office workers
Licensed from: phovoir / yayimages.com

Er det bare meg eller er det flere som syntes det var deilig å komme tilbake på jobb? Jeg vet at det er flere. Hah! Gotcha! Noen er lei av ensomheten hjemme, noen er lei av masete barn og noen er lei av grinete partnere. Tror jeg i hvert fall. Bare så en liten anelse. Personlig er jeg veldig takknemlig for å kunne komme tilbake på jobb. Det å ha med voksne mennesker å gjøre som forstår. Er jo bare omringet av barn hjemme og de har vanskelig for å sette seg inn i min posisjon. Selvfølgelig.

Men det å komme på jobb igjen i de lyse og fine lokalene med sola som skinner utenfor vinduet er gull verdt. Må jo også innrømme at jeg har savnet mine kollegaer litt. Så viktig med trivsel på jobben. Når det i tillegg er noen som har hatt bursdag og vi kan spise kake gjør det dagen ikke akkurat vondere. Selv om jeg er stuptrøtt etter en uke på sofaen i stuen sitter jeg her med godt humør. Mange kaffe innabords og flere skal det bli.

Etterpå skal vi også på et ekstraordinært møte på ungdomsskolen grunnet ekstraordinært bråk. New phone, who dat? Sorry, måtte bare sitere en linje fra en serie jeg har sett på før påsken. Ja. Men hva er det med å måtte ta ferie fra ferien? Jeg tror jo at dette har med balanse i livet å gjøre. Vi er vant til å jobbe mest og lengter etter ferien. Når vi endelig har ferien så er det en uvanlig situasjon og det blir fort for mye av det gode. For mye godis, for mye vin, for mye dårlig døgnrytme, for mye mat, og så videre. Så blir feriebegeret vårt fullt og vi ønsker å ha hverdag igjen.

Noen som kjenner seg igjen? Jeg tror det er et sunnhetstegn. Det tyder veldig på at vi er fornøyde med livene våre. At livet funker. Om du ikke gleder deg til hverdagen så er det kanskje på tide med en liten justering til det bedre?! Eller kanskje det er bare at du har en slitsom forbigående fase foran deg. Uansett så nyt hverdagen til det maksimale dere<3

The vanilla ice cream with strawberries
Licensed from: SvetaVo / yayimages.com 

2 Kommentarer

Anne-Helene

18.04.2017 kl. 21:55
Enig. Hverdagene er best!

Freshsister

18.04.2017 kl. 22:05
Anne-Helene: Så bra at jeg ikke er den eneste<3

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits