UKEN SOM GIKK #15

  • 16.04.2017 kl. 08:46

Ukens film/serie: Dokumentaren "Minimalism". Den handler om to menn som har funnet sin vei inn i en minimalistisk livsstil. De har skrevet en bok og reiser USA rundt for å holde foredrag. I mitt hodet er jeg også minimalist, jeg får det bare ikke helt til å leve sånn.  I vårt samfunn av overflod og ting er det virkelig en fascinerende tanke å redusere og kun eie de ting man virkelig trenger. Anbefales!


 

Ukens nedtur: Det var så kjedelig å jobbe 2,5 dager helt alene på kontoret. Ensomt! Jeg trenger andre mennesker rundt meg altså.

Ukens gullkorn/quote: "Mamma, du mister all energien din når du snakker så mye!" Haha;) Kloke ord det...

Ukens cravings: Har hatt litt dårlig matlyst denne uken. Men det smakte godt med vegetarburger!


 

Ukens innkjøp: Lystette gardiner for stuen, kjøpt hos KID. Valgte den lange lengden i fargen hvit. Mangler nå bare stangen. Gardinen heter "Skygge" og er på halv pris tom 22.4. Anbefales nå hvor det blir så lyst på natten!


 

Ukens mest leste innlegg: Skrevet 13.4. og heter "Jeg er medavhengig". Kan leses HER.

Ukens Instagram: Et bilde jeg fant på Pinterest når jeg lette etter "bilder til veggen i minimalistisk interiør", hele blogginnlegget kan du lese HER.


 

Ukens interiørdilla: Fargen "Kalk" fra Jotun lady. Vi har begynt å male det store soverommet i den. Rommet ble malt når huset ble bygd for fire år siden og hvitfargen er ikke fin eller hvit lenger. Kalk fargen er lys og nøytral og gir akkurat passe varme i en litt mørk og kjølig, nordvendt leilighet.

Akkurat nå: Sitter jeg igjen på kjøkken med en deilig kaffekopp. Utenfor vinduet ser jeg at det er opphold og dermed dyrker jeg et håp om sykling med guttungen. Må få til! Det er herlig stille siden den ene fortsatt sover og den andre er på rommet sitt. Sliter litt med pollenallergi om dagen som i følge legen ikke er pollenallergi. Ønsker dere en herlig første påskedag! Vi får levert mat etterpå;)

 

 

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv #familie #oppdragelse #ungdom #bloggmag #pluss #magasin #underholdning #topplisten #bloggtoppen #blogg #bloggnorge #nabloggerne #blogginnlegg #bloggno #blogglister #statistikk #pins #bloggtips #gruppeblogg #info #side2 #nettavisen #interiørarkitekt #vegetarmat #vegetaroppskrift #yoga #crohns #morbuscrohn #reinkarnasjon #mote #hotmom #minimalisme #minimalist #budsjett #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #hsp #positivlivsstil #reise #livsstilsblogg #inspirasjon #skjønnhet

7 Kommentarer

stavangerinmyheart

16.04.2017 kl. 09:35
Det ser ut som du har hatt en fin påskeuke:)) Ønsker deg en flott dag:)

Freshsister

16.04.2017 kl. 09:37
stavangerinmyheart: I like måte, fineste Sølvi<3

Nora Piscopo

16.04.2017 kl. 12:40
Så fin uke! Håper den kommende uken blir strålende <3

Freshsister

16.04.2017 kl. 13:06
Nora Piscopo: Ja, den var egentlig ganske fin:) Takk skal du ha og en fin uke til deg også<3

Andrea

17.04.2017 kl. 11:15
Hva syns du om kalk-fargen? Har nettopp kjøpt inn den til en leilighet jeg skal selge. Krysser fingra for at det blir bra, har ikke sett den "live" før :)

Freshsister

17.04.2017 kl. 11:33
Andrea: Det kommer alltid an på lyset i akkurat denne leiligheten. Vil du male alle veggene i den eller bare noen? Beskriver du leiligheten litt? Hvilken etasje, hvilken himmelretning, lys eller mørk...

ryddefeber

29.07.2017 kl. 17:30
Så stilig det bildet på veggen var! Og dokumentaren er utrolig bra :)

Freshsister

08.08.2017 kl. 21:56
ryddefeber: Tusen takk:) Så bra du likte dokumentaren!

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du regne med vegetar oppskrifter og du kan lese om min historie og hverdag som fransk/tysk alenemor. I tillegg har jeg en master i interiørarkitektur og ønsker å inspirere deg. Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits