Igår skjedde det! Eller ikke?

  • 05.04.2017 kl. 07:20

Planen var å komme meg på jobb, dra på utviklingssamtale og flytte på møblene her hjemme. La meg bare si, slik ble det ikke. Så fort jeg hadde stått opp fikk jeg magekramper. Og disse varte i mange timer. Måtte altså bli hjemme fra jobben og hvile. Vet fortsatt ikke hva det var. Men heldigvis gikk det verste over og vi kom oss på samtalen med læreren. Om dagen er det noen dårlige ting som skjer på ungdomsskolen. Dette skremmer meg og mange. Oslotilstander her.

Siden formen min var bedre foretok vi allikevel litt møbelflytting. Lillegutt har jo allerede bursdag på torsdag og da må rommet stå ferdig. Må bare si: Jeg hater når alt blir rotete og kaotisk. Hater også flytting. Men det ble ryddig igjen til slutt og jeg tror det blir ganske bra for alle barna. Det eneste jeg ikke ikke vet er hvor jeg skal gjøre av MINE ting. Ikveld etter jobb har en enda en masse jobb foran meg. Fjerning av malerteip, innkjøp av noen siste ting, baking av kake og så videre.

For en husmor er det jo alltid veldig greit å kunne støvsuge bak møblene og å tørke støv i kriker og kroker en vanligvis ikke kommer til. Hurra! Støv ble det i hvert fall. Men sånt er også en fin anledning å rydde og sortere ting. Noe vi ikke har gjort. Huff;)Men barna vokser til og de trenger mer plass. Tingene deres vokser med dem. Jeg kan nesten ikke tro at disse to bebisene og små barn er blitt så store. Veldig kult å få lov å oppleve det!

I dag er jeg bedre og satser på en vanlig dag med jobb og masse pes etter jobben. Men det blir hyggelig pes da;) Ønsk meg lykke til at krampa ikke tar meg i dag! Håper dere får en flott og solrik onsdag:)

dirty dust

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits