Jeg skal i bryllup - what to wear?

  • 14.03.2017 kl. 13:43

 

Her liker jeg å bruke min klesapp "ClosetSpace". Digger den. Jeg brukte en søndag på å ta bilder av alle mine klær (nå kommer jeg på at jeg må oppdatere den). I tillegg kan man legge inn bilder lastet ned fra nettet. Appen sørger for at du kan sortere klærne etter kategori eller farge. Du kan sette sammen outfits og legge de inn i en kalender. Og du kan legge til ulike tags for anledning og vær. Det er så fantastisk! Nesten som å leke med dukker. Bor fortsatt en liten jente i meg. 

Når jeg tenker på hva jeg skal ha på meg i ett bryllup, er det flere ting å ta hensyn til. Min kjæreste er forlover og han må jo muligens passe fargemessig til brudeparet og blomstene de har valgt. Siden dette ikke var bestemt enda har vi avtalt å kle oss neutral. Grå, svart, og beige. En annen ting å ta hensyn til er jo at en ikke vil være finere enn bruden. Og heller ikke kle seg i hvitt. Siden bryllupet er i mars regner jeg med at det kommer til å bli ganske kaldt. I tillegg har jeg trang økonomi og kan nesten ikke kjøpe meg noe. Takk og pris for min basisgarderobe da. Bruke en av de lille sorte kjolene og resten blir neutral. Det eneste jeg mangler er nude pumps. Lurer veldig på om jeg skal bestille slike mens jeg egentlig ikke har råd. What to do? What to wear?

Ønsker alle dere en flott og stilfull tirsdag!

#mote #bryllup #bryllupsgjest #stil #klassisk #tidløs #LBD #littleblackdress #alenemor #budsjett #klesapp

5 Kommentarer

14.03.2017 kl. 17:38
I bryllup er svart og hvitt ikke tillat😉

MOM

15.03.2017 kl. 09:09
Kos deg masse i bryllupet :)

Freshsister

15.03.2017 kl. 09:18
MOM: Takk, det skal jeg:)

Anette

15.03.2017 kl. 17:07
Synes det siste antrekket var veldig flott- kan se for meg at det passer deg(har jobbet som stylist) hadde jeg bodd i oslo skulle jeg fikset håret ditt:-)og alt er tillatt i dag ibryllup -bare ikke å være mer pyntet enn bruden.

Freshsister

15.03.2017 kl. 17:20
Anette: Åh, tusen takk, Anette!!! Er enig i at de gamle normene ikke nødvendigvis gjelder lenger. Hadde vært gøy å få fikset hår og sminke av deg:) Har du en epost, så kan jeg sende deg bilde av hva jeg tenker for håret.
Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits