Bloggpause over - føler meg som dritt

  • 11.03.2017 kl. 08:36Jeg klarer ikke å ikke blogge. Og de som i utgangspunktet hadde bedt meg slutte har også endret mening. Fikk en haug med meldinger, kommentarer og gode forslag. Men noen endringer kommer det til å bli. Jeg kommer ikke til å prioritere bloggen like mye som før. Det kan bli mindre posting og også til ulike tider. 

Hvordan jeg har det om dagen etter ulykken. Jeg skulle gjerne sagt bra, men det stemmer ikke helt. Har det vanskelig for å konsentrere meg og er veldig skvetten. Blir plutselig sint. Har ikke så mye å gå på. Og idag er jeg bare nedstemt av en eller annen grunn. Snart blir jeg hentet av Aleks for å kjøre og hente den ødelagte bilen. Etter det skal vi opp til han og derfra skal jeg vel kjøre til Askim. Alt det der virker veldig mye og overveldende. Jeg vil jo kjøre bil igjen men jeg føler ikke for å kjøre langt og alene. Det føles kjempetungt. Trenger å bli tatt seriøs med hvordan jeg har det. 

Så himmelen er blå og sola skinner. Det er helg. Men føler meg som dritt. Alt virker bare meningsløst. Ikveld og natt blir det fest over her igjen og jeg bruker anledningen til å besøke Irina og Kim. Det har jeg gledet meg til lenge og det blir sikkert veldig bra og koselig. Sosionomen som ringte meg fra legevakten kom med mange gode råd. Og jeg har lest meg litt opp på vanlige følelser etter en ulykke. Det jeg opplever er vanlig. Går i tillegg på supersterke tabletter om dagen som skal hjelpe mot Helvetesilden jeg har fått i fjeset. Og ja, det er blitt bedre. Vil jo ikke få arr. Men jeg blir kvalm av de og de er gigantisk store, Helt pyton. 

Nå folkens, idag må dere gi meg litt energi og oppmuntring. Klarer ikke å være positiv og oppmuntrende dessverre. Har også jobbet med en ny header lenge nå men på grunn av dataproblemer blir den aldri ferdig føles det som. Men når den endelig er ferdig kommer den til å være fiiiiiin. Bloggen er noe som jeg virkelig elsker så utrolig mye. Noe jeg overhodet ikke har lyst å gi opp. Har også fått tilbud om spons igår og denne gangen har jeg sagt ja. Umulig å si nei til! Hva det er kommer jeg tilbake til. 

Dere må ha en fin lørdag, ikke la dere bli dratt ned av meg<3

#ulykke #sjokk #psykiskhelse #alenemor #blogg #spons #bil

6 Kommentarer

stavangerinmyheart

11.03.2017 kl. 08:45
Så kjekt å ha deg tilbake:)))) Sender en klem over til deg..... og ønsker deg en fin dag.

Freshsister

11.03.2017 kl. 08:47
stavangerinmyheart: Takk, Sølvi. Denne klemmen tar jeg gjerne imot:)

Anette

11.03.2017 kl. 09:07
Sender deg masse gode tanker du vakre ,sterke kvinne:-)

Freshsister

11.03.2017 kl. 09:28
Anette: Aww så en koselig kommentar<3 Tusen takk for fine ord, Anette<3 Ha en fin dag!

Heltvanligpappa

11.03.2017 kl. 22:04
Hei

har nettopp begynt igjen (kanskje, i hvertfall ett innlegg) etter en lengre pause etter det som skulle bli en blogg for å lette trykket og mest for meg selv. Ble litt mye oppmerksomhet til å begynne med, og presset ble større enn behovet. Skjønner deg godt!

Ang ulykken... man må opp på hesten igjen, er det noe som heter. Tror det viktigste er å tenke på hvor lang tid du har vært i bilen tidligere uten ulykker... Bil er bra, og du er ikke noe dårligere enn før ulykken, bare litt mer skremt og forsiktig. Jeg har ikke lest meg opp på deg ennå, eller om ulykken, men det positive er at du er i gang, og så tenke på slik det var før ulykken. :D

Lykke til! :D

Freshsister

11.03.2017 kl. 22:17
Heltvanligpappa: Ah tusen takk:) Ha skal snart kjøre igjen. Kanskje allerede imorgen? Takk for omtanke!

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits