Flere vil at jeg skal slutte å blogge

  • 07.03.2017 kl. 07:33 

Nå er det slik at ikke alle synes så mye om bloggingen min. Og den bringer meg jo heller ikke nærmere målet mitt. Hva mitt mål er holder jeg hemmelig. Jeg orker bare ikke at noen kommer og sier "Det klarer du uansett ikke."

Det er min datter som ble gjort narr av på skolen grunnet bloggen min. Den der er kjip. Og en veldig god grunn til å slutte. Hun selv synes ikke mye om at jeg bretter ut privatlivet mitt her. 

Det er kjæresten som mener at jeg ikke har nok tid til å blogge. 

Det er at jeg skal prøve å avvenne min kjære sønn fra Ipadn sin og det ville bety at jeg ikke kan sitte ved dataen på morningen. 

Det faktum at jeg sliter med å komme tidsnok på jobb. Og jobben er jo mye viktigere enn bloggen?!

Det er mange ting som taler for at jeg skal henge bloggen på kroken. 

De fleste bloggere er uføretrygdet. De som ikke er det lever nå av bloggingen og det er deres jobb. Jeg er alenemor i full jobb, jeg har en kjæreste som bor en time unna, jeg har noen andre, viktigere mål. 

Så jeg er veldig usikker nå. Jeg har bygd opp noe over tid. Slutter jeg så forsvinner det jeg har bygd opp. Men kanskje det kan erstattes av noe bedre?

Vi mennesker kan jo ikke få til alt. Ihvertfall ikke når en sliter med lite energi som jeg gjør. Noe grunn til nedsatt energi er min sykdom, Morbus Crohn. I tillegg tror jeg at det er litt psykisk og har med en lettere depresjon å gjøre. 

Og faktum er også at dagen kun har 24 timer. 

Men hva med de positive sidene? Bloggen er på en måte min baby. Den er min hobby og jeg synes det er utrolig gøy å blogge. 

Men min kjære datter påstår at alle gjør narr av meg grunnet bloggen. Folk baksnakker meg men tørr ikke si det direkte til meg. 

Skal jeg bry meg? Nei, jeg bryr meg ikke så mye. Men min datter bryr seg. 

Jeg vet virkelig ikke. 

Tror jeg skal ta meg en 14 dager bloggpause, bare for å se. Se hvordan det føles, se hvilken effekt det kommer til å ha. Eller er jeg i ferd med å gi opp noe bra?

Med disse tankene ønsker jeg dere en fin tirsdag. Se på målene dine, kommer du nærmere dem? Eller trengs det en justering?

#mål #blogg #alenemor #bloggpause #barn

 

14 Kommentarer

stavangerinmyheart

07.03.2017 kl. 07:41
Så trist. håper du finner ut av tinga. Ønsker deg en fin tenkeperiode. Stor klem fra meg.

Freshsister

07.03.2017 kl. 07:46
stavangerinmyheart: Ja, er trist men. Nødvendig. Klemmer til deg også<3

Celine

07.03.2017 kl. 07:55
Det vil alltid være noen som synser og mener noe negativt, men også positivt! Du er sterk, og jeg håper at du finner ut av det, for du har en veldig fin blogg.

Freshsister

07.03.2017 kl. 09:20
Celine Hauge: Er jo ikke pga hva andre synes at jeg vil slutte. Men mangel på tid, nedprioritering av mine andre viktigere mål, mobbing av min datter er sterke grunner.
Tusen takk for fine ord:)

suttung

07.03.2017 kl. 08:57
Jeg tenker slik har du glede av det eller nytte av det så bør du vel fortsette. Jeg har kun et mål og det er å vise at min kone med alzheimer er den samme som før og at vi kan ta tilbake vårt liv med mye øving.

Freshsister

07.03.2017 kl. 09:19
suttung: Da ønsker jeg dere veldig mye lykke til med det<3

Siw

07.03.2017 kl. 09:13
Min første tanke var: Neeii....ikke gjør dette, da dette helt sikkert er mennesker som er misunnelige !! Men når jeg da leser at dattra di blir mobbet får jeg bare vondt inni meg :( Jeg håper jo at du ikke slutter helt med å blogge da, jeg liker å følge deg <3 Men ønsker du en en tenkepause, vel så ønsker jeg deg en fin tenkepause <3 Klem !!

Freshsister

07.03.2017 kl. 09:18
Siw: Det er akkurat det med datteren min som jeg ikke kan ignorere. Takk for gode ord og at du bryr deg, Siw<3

Siw

07.03.2017 kl. 09:23
Håper dere sammen finner ut av det <3 Men så tenker jeg også, den mobbingen kommer faktisk kanskje fra voksne mennesker.......det er jo som regel foreldre som leser bloggen din, å så videreformidler de det til sine barn som kjenner din datter ?? Jeg kjenner jeg blir kvalm av den verdenen vi lever i nå !! Stå på uansett <3

Freshsister

07.03.2017 kl. 09:31
Siw: Jepp, det er akkurat det jeg tenker. Sånn sett hadde vært bedre med helt anonym blogg. Kommer til å savne dere fine bloggere...

Hanne

07.03.2017 kl. 18:53
Det der er selvsagt et dilemma.. og sånn jeg ser det er det to ting som er med på å skape de utfordringene du har. For det første at du skriver om familielivet ditt, og med en hormonell tenåring i hus kan det kanskje være nok at EN har sagt til henne at de har HØRT at moren hennes har en blogg kan det være nok til at hun blåser det opp til mobbing. En annen ting er jo at du ikke har blitt søkkrik på bloggen (enda), for da ville nok pipa hatt en annen lyd. Men såklart, man ønsker jo det beste for barna sine, og jeg forstår godt at du lytter til hennes meninger her. Det er det enkelte andre bloggere (som tjener masse penger) som burde gjort også tror jeg. Men samtidig er det jo trist om du skal gi slipp på bloggingen som du liker så godt. Hva om du endret tema litt? Du hadde jo tidligere interiørblogg og det er noe du er interessert i - og sikkert kan masse om - kanskje du kunne skrive mer om det og litt mindre om detaljer i hverdagen som datteren din kan føle seg ille berørt av? Nei, jeg vet ikke, det er jo vanskelig å finne sin nisje i jungelen av blogger. Og som du sier, det tar masse tid, tid du må presse inn mellom alle dine andre gjøremål. Må du blogge hver dag? Jeg ser det er mange som gjør klar flere innlegg i helgen for eksempel og setter dem på autopubliser utover uken. Vet ikke helt.. Men lykke til uansett Nicole! Jeg stikker innom for å se hva du bestemmer deg for :-)

Freshsister

07.03.2017 kl. 19:57
Hanne: Tusen takk for koselig og reflektert kommentar, Hanne. Det setter jeg virkelig pris på! Skal tenke over noen av forslagene dine<3

Irina

13.03.2017 kl. 12:52
Mobbing av datteren veier veldig tungt. Kan det være en tanke å fortsette å skrive, men om andre ting som interesserer deg? Yoga, mat, politikk osv. Eventuelt skrive sjeldnere for å få bedre tid til å løse andre utfordringer og til gleder i hverdagen?

Freshsister

13.03.2017 kl. 13:14
Irina: Hun blir ikke egentlig mobbet, dette skjedde bare en gang. Men er ikke 100% utelukket at det skjer igjen. Kommer muligens til å nedprioritere bloggen litt og blogge sjeldnere;) Takk for fin helg<3

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits