Å bruke humor mot sykdom

  • 03.03.2017 kl. 07:32

Igår hadde jeg en ganske tøff dag. Hvorfor, det er litt privat. Den tærte på meg psykisk. På kvelden gjorde jeg derfor instinktivt noe som har hjulpet meg mange ganger før. Jeg så på comedy. Nøyere sagt sketsjer av tysk komiker dame som jeg synes er hysterisk morsom. Hun heter Martina Hill og har gjort mye forskjellig. Men jeg så på videoer av "Knallerfrauen". Her spiller hun en attraktiv og trendy kvinne og mor i hverdagssituasjoner. Hun gjør det som mange sikkert har tenkt men aldri ville ha gjort. Jeg lo så jeg nesten grein. Det var så utrolig befriende. 

Bare det å le kan utløse mange gode følelser i kroppen og hjernen. For et øyeblikk glemmer man alle sine bekymringer. Man får energi og slapper samtidig av.Jeg har lest om folk som er blitt frisk av kreft bare ved å se på comedy i tre måneder hver dag, hele dagen. Nå ville jeg ikke gå så langt å si "dropp kjemo, se på comedy". Men det er noe i det. En kan le seg frisk. Det virker kanskje mer opplagt at latter hjelper mot psykiske lidelser. Men den hjelper mot fysiske også. 

SG3Upnn7GK0

Her spiller hun Memory med datteren sin og er en særdeles dårlig taper. Dessverre savner jeg norsk tekst.

 

pebij6qlD4s

En helt normal dame på byggemarked.

Min anbefaling for idag: Bruk humor som medisin! Om du ser på noe, se på comedy. Kort innlegg idag men budskapet er sterkt da;) Dere som sitter hjemme med diverse sykdommer og smerter: se en hel dag på comedy! Prøv latter<3

#humormotsykdom #humor #comedy #alenemor #helse #familie #latter #MartinaHill #tysk #komiker


 

4 Kommentarer

Navn

03.03.2017 kl. 07:58
Flott innlegg:) Det er så sant. Ønsker deg en flott fredag:))

Freshsister

03.03.2017 kl. 07:58
Navn: Tusen takk, fine deg<3

Elfrid Gulliksen

03.03.2017 kl. 16:47
Såsant! Elsker sitcoms! Den serien der burde jeg sjekke opp. Håper det er mulig med engelsk tekst da, tysk skjønner jeg ikke nok av. ;-) Forøvrig er galgenhumor det jeg støtter meg til når hverdagen går til h.... All the best! <3 Ha en fin helg!

Freshsister

03.03.2017 kl. 18:46
Elfrid Gulliksen: Hehe, da er vi jo enige;) Elsker galgenhumor! En fin helg til deg også!

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits