Marsdrømmer - hva gleder vi oss til i mars?

  • 02.03.2017 kl. 15:40Nå har vi mars allerede og jeg har begynt å glede meg til vår. Noen ting som kommer til å skje i mars:

Vi skal i bryllup til et vennepar. Det gleder jeg meg til. Bortsett fra det er det ikke så mye spennende som skjer. Og allikevel er hver eneste dag spennende i livet mitt nå. Ellers har jeg begynt å tenke bursdagsgaver for lillegutt som har bursdag i starten av april. En liten vær til besvær;) Når min mormor fortsatt levde hadde hun bursdag 16.3. Hennes bursdag forbinder jeg alltid med mars måned. Hun var en kul dame. Kanskje den kuleste jeg har kjent. Og jeg forbinder selvfølgelig tysk vår med mars.

Brune skoger uten løv. Brunt og gammelt løv fra fjoråret på bakken. En kald vind. En ru natur. Men allikevel et lite håp i form av noen første blomster og en smilende mormor med kake på bursdagen. Ønsker dere alle en strålende mars! Håper dere klarer å fokusere på de positive aspektene måneden har.

#marsdrømmer #klima #Tyskland #Norge #bursdag #barn #kake #alenemor #tenkpositiv #livsglede #håp

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du følge livet mitt som høysensitiv og tysk fransk alenemor i Norge. Har en jente på 13 og en gutt på 8. Jeg blogger om min hverdag med alle opp- og nedturene. Har master i interiørarkitektur så det kommer litt interiør iblant. Har levd litt av et liv og det hadde vært gøy om du kunne bli med meg et stykke på veien. Velkommen!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits