Blå Fanta og regn fra blå himmel

  • 02.03.2017 kl. 07:28  

Når mor har forsovet seg litt fordi kjæresten hadde overtalt henne å la mobilen være igjen på kjøkkenet. Og heldigvis lillegutt vekker meg. Men akkurat litt for sent. Igår var en merkelig dag. Fine og dårlige øyeblikk kom rett etter hverandre. Plutselig kom det skyer på den ellers lykkelige himmelen. Jeg synes det er slitsomt når det er sånn. Og det kom ikke bare skyer, det kom regn fra blå himmel. Som Gabrielle synger. Blant de fine øyeblikk var at Aleks og Guttungen hadde en liten party på kjøkkenet. De lagde blå Fanta og danset. Jeg satt i bilen med snuppa og vi hørte på musikk og sang. Lo. Men plutselig så ble det krangling og tårer. 

Klarer ikke å følge helt med når det er sånn. Og så klart har jeg dårlig tid til å blogge nå. Å skvise ut et blogginnlegg er som et hasterkaisersnitt. Blogginnlegget må fødes, nå! Uansett hvor vondt det gjør eller hvor mye stress det er så skal dette ut nå. Huff. Sovet dårlig inatt og er litt sliten. Enda godt at det på en måte er fredag for meg. Fri imorgen yeah!

Men tilbake til den blå Fantaen. Lillegutt hadde sett en video på Youtube hvor noen lager Fanta selv. Så kjøper mamma selvfølgelig økologiske appelsiner. Og finner frem brusmaskinen. Gikk bare en tur på et annet rom og når jeg kommer tilbake er Fantaen ferdig. Merkelig men den er blå. De to hadde funnet blå konditorfarge i skapet. Må innrømme at den ikke smakte særlig godt men det viktigste var at de hadde kost seg med å lage. Begge to var helt hyper på sukker. Hehe;)

Sent på kvelden satt Aleks og jeg og jobbet med vår nye hjemmeside. Det er jo kjempegøy å drive med dette! Siden skal være om oss og samler bloggene våre på et sted. Lansering kommer når den er klar. Har aldri hatt en hjemmeside med en kjæreste før?! Merker jeg er helt utslitt. Har ligget våken store deler av natten. Eneste som hjelper da er store mengder av kaffe. Det går helt greit en dag. Krise blir det først når det blir flere dager etter hverandre. Men det blir det ikke! Gleder meg allerede på å kunne legge meg ikveld. Nyt torsdagen dere<3

 

 

2 Kommentarer

02.03.2017 kl. 08:09
Slik er det av og til:)) ønsker deg en fin dag:)))

Victoria Larsen

02.03.2017 kl. 11:15
Jeg håper du får en fin torsdag :-)

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du følge livet mitt som høysensitiv og tysk fransk alenemor i Norge. Har en jente på 13 og en gutt på 8. Jeg blogger om min hverdag med alle opp- og nedturene. Har master i interiørarkitektur så det kommer litt interiør iblant. Har levd litt av et liv og det hadde vært gøy om du kunne bli med meg et stykke på veien. Velkommen!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits