Jeg bor i et hav av popkorn

  • 01.03.2017 kl. 07:01Dagen igår var bare en dag. Jeg tok meg faktisk halve dagen fri for å vaske hjemme. Sånn at vi kunne ha det rent til vennegruppa. Men nå sitter jeg i et hav av popkorn. Har prøvd å koste opp alt igår men ser at jeg har uteglemt mye. De har kost seg ihvertfall disse gutta i tredje klasse. Og det er det viktigste. De har spist taco. Den ene skulle tøffe seg og helte et halvt glass av den sterke sausen over taco`n sin . Det gikk overraskende bra. De lagde iMovie. Jeg trodde jo at jeg måtte hjelpe dem masse men nei. De klarte alt selv jo. Håper at jeg ikke er en del av denne filmen som jeg går rundt med kosten hele tiden. 

En av guttene bemerket at vi bodde i et veldig lite hus. Og det har han helt rett i. Eller nei. Huset er kjempestort men vi leier jo bare sokkelen. Er ganske lei av at guttungen ikke har noe eget rom. Savner også en loftsstue eller kjellerstue hvor man kan sende disse teens og tweens med vennene sine. Men for en fin gjeng! Veldig ulike gutter men de hadde det så fint og gøy. Ikke alltid heldig å ha vennegruppe når det er kjipt vær ute. Mye lettere når det er sommer og de kan hoppe på trampolinen. Tok noen bilder igår men de legges ikke ut. Også er det jo hyggelig å bli litt kjent med foreldrene. Vi har vært med på utrolig lite av aktivitetene som klassekontaktene har organisert. Det er jo synd. 

Når snuppa var liten var jeg med på alt. Var klassekontakt selv og ble kjent med alle foreldrene. Dessverre har jo snuppa forlatt skolen siden hun syntes veien var så lang. Og ja. Vi ble aldri ordentlig kjent med foreldrene her på Åsen. Føler at vi bare er her midlertidig. Der snakker vagabonden i meg. Må alltid videre. Dette kan ikke være alt. Det må være noe nytt å utforske. Og starter fra null. Etterpå kommer Aleks hit. Han er jo ferdig på jobb lenge før meg. Da får han arrangere seg med snuppa her i den lille leiligheten. Aaaaaah jeg vil ha hus! Og flere bad. Men slutt med jamringen nå. Dagen idag har ikke noe spesielt i vente  bortsett fra at jeg endelig får se kjæresten igjen. Vi snakker jo også tusen ganger på telefon hver dag og skriver enda flere meldinger men savnet er stort. 

Nå går ferden inn i denne onsdagen med frisk mot. Bring it on! Ha en fin dag dere<3

#popkorn #tweens #vennegruppe #barn #familie #hus #leilighet #alenemor #kjæreste 

4 Kommentarer

stavangerinmyheart

01.03.2017 kl. 07:32
Ønsker deg en fantastisk dag:))

Freshsister

01.03.2017 kl. 09:57
stavangerinmyheart: I like måte:)

Victoria Larsen

01.03.2017 kl. 07:38
Så artig!

Freshsister

01.03.2017 kl. 09:57
Victoria Larsen: Hehe;)

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits