Frustrert tweenmamma

  • 28.02.2017 kl. 06:50Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er frustrert med oppdragelsen av min sønn. Hver gang han kommer tilbake fra samværet med faren sin må vi begynne med alt på nytt. Han har fått det for seg at han kan bestemme over meg. Og om han ikke får det som han vil , ja da angriper han meg bare. Oppdragelsen her er utrolig slitsom og noen ganger tenker jeg at jeg ikke aner hvor jeg egentlig henter kreftene fra. Faktum er at jeg har vært inkonsekvent og nå må jeg betale prisen for dette. Aldri heldig det. Om jeg ønsker å bryte igjennom dette og få han til å høre må jeg være helt klar til en maktkamp. Kamp. 

Virkelig lei av dette. Og nå begynner han også å være "tween" og det vil si at han rett og slett oppfører seg som en mini tenåring i tillegg. Hvor er den lille søte gutten med den høye stemmen som klenget på meg? Nå har jeg snart to sånne tenåringer her. Barneoppdragelsen har "shaken me to the core". Jeg har hatt mange ulike jobber men denne er definitivt den hardeste. Ingenting annet har krevd så mye av meg. I`m so over it. Men jeg kan ikke være over it. Dette er mitt livs viktigste oppgave og jeg må fortsette å gjøre mitt beste og enda mer. Lite hjelper det med all kritikken jeg fra fra omverdenen. Eller jo, noen ganger hjelper noe. 

Vet ikke engang hvor jeg vil med dette innlegget. Bare få ut litt frustrasjon. Igår fikk jeg ikke lagt han før nærmere klokka 22. Han sliter alltid med å sovne når han er tilbake fra pappa. Og vi må reetablere alt på nytt. Han prøver seg med å være sjefen. Snuppa skulle absolutt kjøre til Ski med meg for å kjøpe en ny badedrakt og svømmebriller. Jeg følte at jeg måtte rydde og støvsuge. Samtidig som kjæresten bombaderte meg med spørsmål rundt bloggen. En venninne sendte meg ørten meldinger. Jeg prøver ikke å skylde på noen engang. Jeg hadde jo ikke behøvd å svare på alle meldingene. Men noen ganger surrer jeg. Og bare svømmer i et hav av meldinger og gjøremål. Og da blir klokka 21 før guttungen er i seng. Da bruker han enda en time for å sovne. 

Men jeg har begynt å kreve og forvente mer av han. Han spiller meg som en fiolin. Mamma ditten og mamma datten. Jeg må bare får han til å forstå at jeg er sjefen og at jeg ser rett gjennom hans manipulasjon. Ikke la meg skremme av at han angriper meg. Blåmerker er jo bare blåmerker. Han hadde aldri turt dette med faren sin. Fordi faren hans er en stor og sterk mann med dyp stemme som bare kan bære han bort. Jeg er bare myke mamma med bløt hjerte som man kan spise opp helt når man føler for det. Men mamma er ferdig med dette nå. Ja, jeg har fått nok av at han tror han er sjefen. Pokker. Ja, jeg vet ingen sier pokker lenger. Jeg er ukul og pinlig og ser rar ut. Jeg har stor rumpe. Alt en mamma skal tåle her i denne verden;)

Håper dere får en fin og knirkefri tirsdag!

#tween #alenemor #tenåring #barn #familie #oppdragelse

5 Kommentarer

stavangerinmyheart

28.02.2017 kl. 07:01
Forstår frustrasjonen, og har den vel her og av og til. Stå på...... Ønsker deg en fin tirsdag.

Freshsister

28.02.2017 kl. 07:05
stavangerinmyheart: Tusen takk! Godt å høre<3

Kjæresten

28.02.2017 kl. 07:04
Ser frustrasjonen din! Og skjønner deg godt. Er ikke lett å skulle gjøre alle til lags og selv svømme med hode over vann. Håper dagen i dag blir bedre :)

Freshsister

28.02.2017 kl. 07:05
Kjæresten: Hehe;) Ja, du vet hva jeg snakker om.

Marte

28.02.2017 kl. 07:10
Har du vært i kontakt med skolen han går på? De kan kanskje hjelpe deg med å sette igang noen tiltak i forhold til den utagerende atferden. Har ikke barn selv, men jobber på barneskole og har jobbet med elever med atferdsvansker og kjenner igjen det du skriver. Stå på og lykke til. Vit at det er ikke noe du gjør feil! ❤

Freshsister

28.02.2017 kl. 07:19
Marte: Takk for støtten. Ja, vi får hjelp av skolen men det nytter ikke mye.

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du følge livet mitt som høysensitiv og tysk fransk alenemor i Norge. Har en jente på 13 og en gutt på 8. Jeg blogger om min hverdag med alle opp- og nedturene. Har master i interiørarkitektur så det kommer litt interiør iblant. Har levd litt av et liv og det hadde vært gøy om du kunne bli med meg et stykke på veien. Velkommen!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits