Hastverk er lastverk

  • 16.02.2017 kl. 07:20

Decision at Turning Point of Success vs Failure - Two-Way Street
Licensed from: iQoncept / yayimages.com


 

Det er et punkt hvor vi er ganske uenige i. Eller ikke nødvendigvis helt uenig men situasjonen er litt komplisert. Mange personer skal ha det bra. Mennesker som bor på tre ulike steder. Han bor på landet mens jeg bor cirka 20 minutter fra Oslo og trives med det. Jeg har ikke noe behov for å bo på landet. Jeg kunne bodd litt lengre ut men ikke så mye som han gjør. Også var det det med boligprisene. De er høye her jeg bor og har begynt å bli det rundt omkring også. Så mange boligtanker og drømmer. Så mange faktorer å forholde seg til. Jeg blir helt mør i hodet. 

Orker snart ikke tenke på dette lenger eller snakke om det. Blir så lei av det. Boligmarkedet har vist meg en kald skylder, ja. Men må jeg som "straff" flytte en time herfra hvor jeg ikke kjenner en sjel og barna mine blir revet ut av alt? En time unna jobben min? Det må da finnes flere løsninger. Sitter her og har en lettere hodepine. Barna sover fortsatt og madammen skal ta fly til Bergen rett etter skolen. Igår ble dagen sinnsykt stressende og det var ikke noe hyggelig. Nå ser jeg virkelig frem til en roligere helg. 

Hvorfor skal man stresse sånn med å finne en løsning for bo spørsmålet? Det lurer jeg på. Kanskje det er fordi forholdet er litt avhengig av at vi kan bo sammen. Men jeg vil jo ikke at det skal bli et sånt stress. Det er ikke noe gøy. Jeg synes ikke man skal forhaste seg. Jeg tror kanskje det går an å se på ulike løsninger over litt tid og velge den beste løsningen til slutt. Ikke tenke at en avgjørelse må tas snart og det finnes bare to løsninger. Hastverk er lastverk. Blir jeg pushet mye så blir jeg bare helt sta. Som et esel. Beveger meg ikke en centimeter lenger haha. 

Så nå skal jeg straks suse inn i denne torsdagen og ønsker dere en flott dag! Ikke ta noen forhastete store avgjørelser men heller gode gjennomtenkte valg. Ta vare på hverandre<3 

3 Kommentarer

Victoria Larsen

16.02.2017 kl. 07:41
Jeg ønsker deg er fin torsdag :-)

Freshsister

16.02.2017 kl. 09:32
Victoria Larsen: Takk, Victoria<3

stavangerinmyheart

16.02.2017 kl. 07:44
Ikke enkelt. Mitt råd - følg magefølelsen...... den vet som regel best:)

Freshsister

16.02.2017 kl. 09:59
stavangerinmyheart: Takk for godt råd<3

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du følge livet mitt som høysensitiv og tysk fransk alenemor i Norge. Har en jente på 13 og en gutt på 8. Jeg blogger om min hverdag med alle opp- og nedturene. Har master i interiørarkitektur så det kommer litt interiør iblant. Har levd litt av et liv og det hadde vært gøy om du kunne bli med meg et stykke på veien. Velkommen!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits