Jordbær og skravling - valentines love

  • 15.02.2017 kl. 07:06Valentinsdagen er jo bare riktig fin når en er nyforelsket. Bortsett fra at jeg hadde en hektisk dag og en effektiv handletur med lillegutt var dagen veldig fin. Aleksander kom til oss på kvelden etter å ha brukt to timer hjemmefra. To ulykker på veien. Etter barna var lagt så vi litt mer på Finn og koste oss med jordbær og sjokolade. Jeg fikk til og med gaver. Aloe Vera leppepomade som lukter helt himmelsk og Aloe Vera salve som varmer når jeg har vondt i ryggen. Deilig! Og handleturen med guttungen var skikkelig hyggelig til tross for at jeg hadde forventet at den skulle bli stress. Vi kjøpte gaver til den store bursdagen på Rush og en ny joggebukse. Jeg prøver alltid å hjelpe han å se kul ut. Så vi plukket joggebuksen som var finest til slutt. Men han begynner virkelig å ha egne meninger om klær han. 

Blir nok snart en tenåring til her i huset. Hjelpes meg! Men igjen våkner jeg kjempeglad og fornøyd. Aleks har dratt til byggeplassen og barna sover enda mens jeg slurper morgenkaffen min. Lenge siden jeg har vært så glad hver dag. Alt går bare veien nå. Blir nok ingen spasertur men det er fint å ha drømmer og mål. Idag blir det hektisk igjen men så roer det seg helt voldsomt ned til helgen. Fredag blir det yoga og kurs og jeg skal nok bake en bursdagskake til min kjære. Etter den er ferdig tar vi turen opp til fine Løken for å være hos kjæresten og hunden hans. Feire bursdag. Det blir bra!

Har ikke noe mer jeg kan fortelle dere. En del planer vi har må være hemmelige inntil videre. Så jeg ønsker dere bare en helt fantastisk onsdag! Få unna litt jobb da;)

#valentinsdag #jordbær #sjokolade #aloevera #bursdag #handling #livsglede #kjæreste

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe "Lykkelige alenemødre"

 

5 Kommentarer

stavangerinmyheart

15.02.2017 kl. 07:48
Så kjekt, og koselig:)) Ønsker deg en flott onsdag:))

Freshsister

15.02.2017 kl. 07:51
stavangerinmyheart: <3

lisarorvik

15.02.2017 kl. 08:15
Så uteolig koselig :)

Freshsister

15.02.2017 kl. 09:18
lisarorvik: Ja, det var det:) Ønsker deg en fin dag!

Kjæresten

15.02.2017 kl. 11:14
Vi koser oss vi kjære :) Elsker deg!

Freshsister

15.02.2017 kl. 12:16
Kjæresten: <3<3<3

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du følge livet mitt som høysensitiv og tysk fransk alenemor i Norge. Har en jente på 13 og en gutt på 8. Jeg blogger om min hverdag med alle opp- og nedturene. Har master i interiørarkitektur så det kommer litt interiør iblant. Har levd litt av et liv og det hadde vært gøy om du kunne bli med meg et stykke på veien. Velkommen!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits