Logistikkuka

  • 14.02.2017 kl. 07:29 

Denne uken blir morsom igjen logistikkmessig. Guri. Guttungen skal i en stor bursdag som tre gutter holder på trampolineparken. Da må vi ut ikveld og kjøpe gaver. Jeg har ikke rukket å bestille maten og vet ikke helt hva jeg skal gjøre da. Ikveld kommer kjæresten på besøk, er jo Valentinsdag. Da må vi jo ses og kose oss litt. I tillegg er det middagslaging, klesvask og lekser. Hele uken blir sånn. Organisering av sommerferien med to ekser og en ny kjæreste som også har en eks og to barn. Alt skal klaffe. Madammen har mistet sin badedrakt og har svømming på skolen. Etter mye leting må vi kaste inn håndkleet og kjøpe en ny. Er jo heller ikke akkurat gratis for det skal jo være en fancy en. Og på toppen av alt har Aleksander bursdag. Lenge har det vært planlagt fest hos han som jeg hadde planer om å kun stikke innom for to timer siden jeg har mine barn denne helgen. Men nå er festen avlyst grunnet frafall av gjester og en ny plan må til. En plan som sørger for at han får en knall dag og føler at mange er glad i han. 

Kjøkkenbordet er dekket i gule lapper. Jeg kjenner litt stress men også mye glede. Ting ordner seg. Imorgen må jeg skynde meg hjem fra jobb og få tak i noe mat som guttungen kan spise i bursdagen. Han tåler jo ikke laktose. Så må jeg pynte han og suse til trampolineparken. Frøkna må da sitte på fordi hun skal på jobb rett etterpå. Etter jeg har levert henne på jobben kan jeg dra hjem og prøve å puste litt før jeg må ut igjen og hente guttungen. Så hente madammen. Når begge er lagt så kan jeg like godt bare legge meg selv med en gang. Huff. Nei, maten kommer jo da. Så da må jeg holde meg våken og sette den på plass. Men vet dere hva? Jeg liker det! Jeg er lykkelig og liker livet mitt. Er takknemlig for alt det fine jeg har i mitt liv. Barna, kjæresten, jobben, venner. En bil som kjører. En leilighet som fungerer og som vi trives i. Og heldigvis er det jo ikke like stressende hver dag og hver uke. 

Noen som kjenner seg igjen? Må jo være noen da! Men nå er det løpings. For logistikkuka er ingenting om en ikke klarer å passe tiden;)

Ha en fin dag dere<3

6 Kommentarer

stavangerinmyheart

14.02.2017 kl. 07:38
Virker litt kjent ja:) ønsker deg en flott dag:))

Freshsister

14.02.2017 kl. 07:38
stavangerinmyheart: <3

Hanne

14.02.2017 kl. 08:04
Sånn er det nok for mange.. Men du, dropp å pynte guttungen for Rush, da er det treningsklær som gjelder. Ha en fin dag!

Freshsister

14.02.2017 kl. 09:20
Hanne: Stemmer det;) Hehe;) Takk<3

Kjæresten

14.02.2017 kl. 10:28
Jeg skal hjelpe deg litt med logistikken da kjære :) Vi er jo 2 nå <3

Freshsister

14.02.2017 kl. 12:54
Kjæresten: <3

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her får du: -lese om min historie -tips for en bedre helse, se lysere på livet -vegetar oppskrifter -følge med på min hverdag som tysk/fransk alenemor -inspirasjon av interiørarkitekt -mote- og skjønnhetsinspo -lese tips om hvordan å trives som alenemor Er dette noe for deg? Velkommen! Kontakt meg på freshsisternorway@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits