Litt av en helg, sannheten kommer frem

  • 13.02.2017 kl. 07:43Hui, er det mandag allerede? Dette var litt av en helg. En fin en. Den har gått superfort og jeg sitter igjen glad og lykkelig. Lørdagmorgen begynte med frisørtime. Frisøren var utrolig flink og hyggelig. Nå føler jeg meg fin igjen! Etter frisørtimen dro jeg hjem og drev med litt skjønnhetspleie. Vellykket rød neglelakk på tærne og mindre vellykket øyenbrynsplukking. Har jo kjøpt meg Fotballfrue sitt verktøy som heter "Billion dollar brow kit". For første gang har jeg plukket akkurat slik den ville at jeg skulle gjøre. Men synes ikke det er noe fint. Jeg liker når brynene er litt lengre og når er de kjempekorte. Merkelig greier haha. Etter jeg var ferdig med det satt jeg meg i bilen og tok turen opp til kjæresten min på landet. Tar jo over en time å kjøre dit. Denne gangen ble hele turen overstått uten pauser og uten angst. Halleluja!

Kjæresten var ikke helt i form og humøret ikke på topp. Greit å bli kjent med disse sidene også. Alt er jo ikke bare fryd og gammen hele tiden. I tillegg fikk han en tung og dårlig nyhet av familien sin på kvelden. Triste greier altså. Men jeg liker å kunne være der for han. Fint å kunne støtte seg litt på hverandre. Er jo det et seriøst forhold handler om? Neste morgen var det helt fantastisk vær. Et sånt vær som jeg hadde ønsket meg i "Februardrømmer" innlegget mitt (kan leses HER). Det var snø, blå himmel og strålende sol. Barna hans gikk på ski og lekte i snøen mens jeg satt meg bak på hans ATV og vi kjørte en runde til tross for snø og is. Gøy da! I lunsjtiden dro jeg hjem. Egentlig gikk det ganske fort men køen før Brynstunnelen stjal sikkert 20 minutter fra dagen min. De kan godt bli ferdig der snart synes jeg. 

Hjemme begynte jeg å rydde men skjønte fort at jeg var utrolig trøtt. Da ble det en time på øret og senere skulle jeg se "Fifty shades of grey - darker" med en venninne på kino i Ski. Var nesten bare jenter i kinosalen;) Likte filmen. Hvem drømmer ikke om å møte en prins med massevis av penger?! Koselig med venninneskravling også. Når jeg kom hjem ventet kjæresten min på meg. Endelig helt barnefri for oss begge samtidig. Jeg lagde vegetarwok siden jeg ikke hadde spist middag og vi så litt på hus på Finn. Alt i alt en utrolig koselig helg. Smil:)

Håper dere hadde en like fin helg og ønsker en kanonstart inn i den nye uken! Jeg er ihvertfall klar. 

#helg #snø #vinter #februar #kino #fiftyshadesofgrey #fotballfrue

2 Kommentarer

stavangerinmyheart

13.02.2017 kl. 08:26
Så herlig:) Ønsker deg en flott mandag:))

Freshsister

13.02.2017 kl. 09:46
stavangerinmyheart: <3

Skriv en ny kommentar

Freshsister

Her kan du følge livet mitt som høysensitiv og tysk fransk alenemor i Norge. Har en jente på 13 og en gutt på 8. Jeg blogger om min hverdag med alle opp- og nedturene. Har master i interiørarkitektur så det kommer litt interiør iblant. Har levd litt av et liv og det hadde vært gøy om du kunne bli med meg et stykke på veien. Velkommen!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits